Snelle levering in de juiste maat.

?

Prima en snelle service

geen klachten

alles top

Ik ben erg blij.

Mijn bestelling was snel afgehandeld. De zending was goed verpakt. In de toekomst ben ik van plan om hier te winkelen.

Heel goed correspondentie gehad was heel vriedelijk

goede service, correcte afhandeling

Wat voor mij voornaam was, is te kunnen afwijken van de traditionele rechthoekvorm. dit was mogelijk. De bestelling duurde iets langer, maar ik heb de gewenste vorm gekregen en dat was voor mij zeer voornaam. Dus ZEKER een aanrader !!!

goede en snelle service en levering

Met weet waar ze over praten en hebben tips en trucs. Goede en snelle levering

Snel traagschuim

Het schuim was niet traag genoeg naar mijn verwachting, al bij al is het bruikbaar maar niet naar de kwaliteit waar ik naar streef. Levering ok, als je het niet dezelfde week nodig hebt. Professionele afhandeling als factuur.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Klantontvriendelijk

super

wat n fijne info eerst via de telefoon daarna mijn bestelling gedaan op de website en binnen n week was mn bestelling binnen en we zitten dus weer heerlijk in onze tuinstoel met de nieuwe schuimrubber

Service iig goed! Kan nog niet zeggen over kwaliteit omdat het pas een week is

Service iig goed! Kan nog niet zeggen over kwaliteit omdat het pas een week is

Het duurde veel ls te lang en niet compleet bij eerste levering

Duurde weken langer dan wat er na betaling werd aangegeven. Zelf erachter gaan. Vervolgens bestelling incompleet. Rest dagen erna nagestuurd en door bezorger in mijn pakketbox gepropt.

De levering duurde langer dan aangeven bij de bestelling

Product voldoet aan verwachting

duidelijke website. bij het ingeven van maten krijg je de prijs. Top

leuke website, simpel gemaakt met duidelijke prijzen. Zo hoort het te zijn.Proficiat

Prima product geleverd en gelukkig net op tijd.

Levering duurde wat langer dan beloofd. Gelukkig toch nog net op tijd binnen zodat we het nog mee konden nemen op onze vakantie.

Prima matriaal

Netje en goed verpakt Enige puntje was de levertijd Langer dan gemmiddeld

prima bedrijf

Alkles volgens wens verlopen

bestelling correct uitgevoerd

goede kwaliteit schuim perfect voor opvulling van zitgedeelte

Erg fijn spul het ligt op mijn buitenbankje ik zit er heerlijk op

Correct, zeer vriendelijk en levert wat je vraagt!

Correct, zeer vriendelijk en levert wat je vraagt!

Amazing Service

Despite they were extremely busy they made my order so that I could pick it up in a few days, and finish my project before my holiday. Thank you for the fast service.

Alles naar wens verlopen.

Goede prijs/ kwaliteit.

goed zeer goed te vreden

Vlot

Vlot,alles goed

Precies wat besteld

Goed product op exacte afmetingen als besteld. Levering was niet zo snel, maar wel zoals aangegeven bij de bestelling. Goede kwaliteit, voordelig product.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag