Snel en goedkoop. Mailing prima. Aanrader

Zie titel.

Ik had mijn bestelling ingediend, maar kwam tot de ontdekking dat ik de verkeerde maten had gebruikt. Even gebeld en het was zo geregeld. Na de bestelling met de juiste maten te hebben ingediend, had ik mijn producten precies op maat snel binnen. Super blij mee.

Goede service en levering volgens afspraak.

Goed bedrijf.

Prima webshop

Schuim besteld voor campingbedje voor onze kleindochter. 3 Stukken, precies op maat voor de hoes. Ze slaapt er heerlijk op.

goed product levering liet wat na

goed product levering liet wat na

Toppie

Goede levering.

Netjes op tijd bezorgd

Product van goede kwaliteit

Uitstekend schuimkussen ontvangen. Paste precies. Zit heerlijk. SG 50.

Het duurde even, maar dat werd van te voren al gemeld, maar dan heb je ook wat. Uitstekend schuimkussen. Zit heerlijk met soortelijk gewicht 50.

Prima product, onduidelijke lange levertijd

Het ontvangen product is prima. De levertijd was alleen niet echt duidelijk, en het duurde uiteindelijk ook wat langer dan gewenst.

Goede srevice en communicatie

Mijn pakket werd verzonden met Post.Nl en ik had een briefje gehangen om het bij de buren af te geven. Post.Nl heeft gewoonweg vermeld dat ik het pakket had geweigerd dus het werd retour verzonden. Na contact via mail met schuimwinkel hebben zij het pakket kosteloos terug naar mij verzonden. Prima service en snelle reacties op mijn mails.

Na overleg over wat ik het beste kon gebruiken een bestelling geplaatst. Gaven zelf al aan dat het even kon duren ivm de drukte. Na 10 dagen werd het keurig verpakt afgeleverd en paste uitstekend en voldoet tot nu toe goed.

Bestelling was goed te volgen en pakket op juiste aangegeven moment geleverd. Netjes verpakt.

Prima!!

Goede service, snelle levering!!

Levertijd korter dan verwacht

Koudschuim voor de caravan kussens. Goed product en netjes geleverd.

Alles perfect in orde

Mooi materiaal, exact zoals beschreven en in de door mij opgegeven maten. Vlot en netjes verpakt verzonden.

Snel en prima kwaliteit schuim

Veel keus, goed contact per telefoon mogelijk. Ik had 2 gelijke kussens besteld maar ontving 1 grote. Na een telefoontje werd dat heel vlot rechtgezet. Heel tevreden!

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering !

De.juiste product met de juiste maat zoals.beschreven op.de site gekregen

100 % tevreden

Artikel precies zoals vermeld op de website Verzending volledig in orde Prima kwaliteit

Erg tevreden

Heb de zitkussen van mijn bank vervangen. Alles super. Snell bezorgd. De Qualität kan niet beter. Nu is mijn bank weer als nieuw en zit heerlijk

Goed product, levering slecht

Beloven snelle levering maar meer dan 3 weken wachten

Mijn bestelling was keurig ingepakt en jullie website is duidelijk en volledig

Ik vond het persoonlijke contact enorm fijn!

Alles wat we besteld hebben, is helemaal naar onze zin. Ook complimenten voor het naaiwerk van de kussenbekleding!

uitstekend !

levering geheel volgens bestelling