Zeer ontevreden.

Ik bestelde en betaalde op 8 juli 1 meter Dacron. Tot op vandaag kreeg ik mijn bestelling niet aan. Ben dus helemaal niet tevreden. Graag enige reactie WANNEER ik eindelijk het door mij bestelde zal ontvangen.

Prima service.

Snelle service en goede kwaliteit.

Tof

Was het geen ik verwacht had

Zeer goede service

Alles mooi op maat en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt daar voor.

Goede prijs.

Online besteld, afgeleverd binnen de afgesproken termijn. Maten zoals doorgegeven, kussens zitten weer heerlijk!

Na telefonisch Contact ging het heel snel top geleverd.

Goed product, levertijd viel tegen

Ondanks de vooraankondiging (na het betalen van de order) dat de levertijd niet gehaald kon worden , werd ook de tweede levertijd niet nagekomen. Product is verder van prima kwaliteit!

Duidelijke website goede levering

Duidelijke website, wist snel welk product ik wilde hebben en het schuim kwam snel en op maat netjes verpakt bij mij thuis

Goed, goedkoop, snelle levering. Top

Goed, snelle levering en goedkoper dan een ander.

Bestelling is prima ontvangen

Precies de goede maat

Helemaal tevreden

perfecto!

alles ok

Product snel geleverd en conform verwachting

Goed.

Je kunt het formaat makkelijk uitkiezen, jullie maken het en het wordt snel geleverd.

Exact op maat, prima kwaliteit

Wegens drukte duurde het even, maar het product was perfect op maat en goede kwaliteit

Topkwaliteit

Heel mooie kwaliteit, supergoede service. Heel blij met de perfecte service, waarvoor dank!

zeer tevreden.

zeer tevreden . ook voor de bezorging.

Ervaring goed.

Bestelling precies volgens verwachting verlopen. Duidelijke communicatie.

Goeie ervaring mee.

Goede snelle levering

Product gekocht voor iemand anders. Persoon was er tevreden mee.

Goede levering en product goedekwaliteit

De kussens van de bank ermee vernieuwd en super tevreden

Ik zocht naar aangepaste kussens voor mijn lounge en kreeg zeer duidelijke info en tips. Mijn lounge is terug als nieuw.

uitstekend, professionele benadering, behulpzaam

zie hierboven