Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Uitstekende service

Een gestoffeerd zitkussen op maat besteld. Goede en snelle communicatie via e-mail! Uitgebreid advies gekregen. Heel fijn dat ik eerst staaltjes opgestuurd kreeg (gratis!) om te kijken welke stof het beste zou passen. Het kussen is uiteindelijk in een week gemaakt en bezorgd. Ik ben helemaal tevreden. Bijna jammer dat ik niet nog een kussen nodig heb ;-).

Enorm lang wachtennop bestelling

Ik zit inmiddels drie weken te wachten op mijn bestelling! Krijg als antwoord op mijn mail dat ze wel 1100 bestellingen klaar hebben staan en dus druk zijn... op hun site staat vanwege drukte 10 werkdagen levertijd...Pad dit dan aan.

producten top

de producten zijn top ,maar spijtig dat ik een tijdje niet kon bestellen omdat het zo gezegd te druk was.Was daarna wel een aangepaste site met andere prijzen en producten. Ook heel lang moeten wachten op levering(10 dagen)

bestelling nog steeds niet binnen.

slechts 2 kussens.....past waarschijnlijk niet tussen de grote bestellers. Had al een herinneringsmail gestuurd....wacht nog even af........ Ws. een heel goed bedrijf dat ze het zo druk hebben, daarom beveel ik ze wel aan.

de bank zit weer prima

Goed product en maatvoering goed

Net en snelle service

Heel fijn bedrijf en niet duur

De eerste bestelling was top Van de tweede bestelling na 2 weken nog geen nieuws Bestellinhen zijn voor palliatieve patient

Zeer ontevreden.

Ik bestelde en betaalde op 8 juli 1 meter Dacron. Tot op vandaag kreeg ik mijn bestelling niet aan. Ben dus helemaal niet tevreden. Graag enige reactie WANNEER ik eindelijk het door mij bestelde zal ontvangen.

Prima service.

Snelle service en goede kwaliteit.

Tof

Was het geen ik verwacht had

Zeer goede service

Alles mooi op maat en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt daar voor.

Goede prijs.

Online besteld, afgeleverd binnen de afgesproken termijn. Maten zoals doorgegeven, kussens zitten weer heerlijk!

Na telefonisch Contact ging het heel snel top geleverd.

Goed product, levertijd viel tegen

Ondanks de vooraankondiging (na het betalen van de order) dat de levertijd niet gehaald kon worden , werd ook de tweede levertijd niet nagekomen. Product is verder van prima kwaliteit!

Duidelijke website goede levering

Duidelijke website, wist snel welk product ik wilde hebben en het schuim kwam snel en op maat netjes verpakt bij mij thuis

Goed, goedkoop, snelle levering. Top

Goed, snelle levering en goedkoper dan een ander.

Bestelling is prima ontvangen

Precies de goede maat

Helemaal tevreden

perfecto!

alles ok

Product snel geleverd en conform verwachting

Goed.

Je kunt het formaat makkelijk uitkiezen, jullie maken het en het wordt snel geleverd.

Exact op maat, prima kwaliteit

Wegens drukte duurde het even, maar het product was perfect op maat en goede kwaliteit

Topkwaliteit

Heel mooie kwaliteit, supergoede service. Heel blij met de perfecte service, waarvoor dank!

Beeklaan 190

2562 AR Den haag