Super fijn matras gekocht voor de loungebank heel blij mee , bank zit weer perfect

Ik ontving een beschadigd schuimblok, heb gelijk een nieuwe ter vervanging gekregen. Super.

Bestelling netjes en juist geleverd ondanks drukte

Ik werd goed geholpen.

Deze winkel is een aanrader

We hadden nieuwe vulling nodig voor de zitkussens vd bank. Op de site staat duidelijk uitgelegd welke soort het beste is. Op maat besteld, vlot geleverd en ze pasten perfect. We zitten weer prima.

goede afwikkeling van een en ander

Goede ervaring met het bestellen en afwikkelen

Goed advies kwalitatief perfect en snelle levering

goede levering

De levering was heel erg vlug en het schuim is van heel goede kwaliteit

Super!!

goede en snelle service en zeer tevreden van mijn bestelling zal zeker nog bestellen bij de schuimwinkel,voor mij de nr.1 voor koudschuim!

Heel tevreden!

Top dat je schuimrubber op je eigen maat kan bestellen. Correcte levering.

Volgens verwachting

Perfect precies gekregen wat ik besteld had maten kopie perfect

Mooi dik compact schuim en fijne stof!

Goede kwaliteit spullen, er zijn mooie kussens voor mijn boot van gemaakt! Levering duurde wel erg lang helaas.

Correcte service

Correcte service zonder meer. Hier valt niets op aan te merken.

Goed maatwerk product geleverd

Goed maatwerk product geleverd

Goed advies, goede producten en nette levertijd

Na een vraag snel een goed antwoord met een aantal opties om uit te kiezen. Erg fijne communicatie en de maarwerk producten zijn in een week tijd geleverd. Goed verpakt en voldoen aan de opgegeven specs. Mvg Henk

Prima kwaliteit kussens

We kunnen weer heerlijk op stevige kussens zitten. Perfect afgeleverd!

Goede website en fijne afhandeling

Snelle nette levering

Ik heb schuimblokken gekocht als nieuwe vulling voor tuinkussens Werden netjes op maat geleverd Super fijn schuim.nu nog afwachten of het idd zo goed blijft als beschreven.de toekomst zal het uitwijzen.maar tot nu toe super tevreden

Super product

Niet duur, goede kwaliteit matras en ik werd netjes op de hoogte gehouden over de bezorging.

Goede schuim kussens voor een mooie prijs

Erg tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding. Geen 10 omdat communicatie over de levering te wensen over liet.

Netjes en op tijd geleverd

Nvt

zeer tevreden

Vlotte bestelling en levering.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag