Kwaliteit

De vormen zijn perfect afgesneden en de materialen voldoen aan de verwachtingen. Met deze firma wil ik nog werken in de toekomst. Misschien een klein tipje aan de mensen van schuimwinkel, als de levering iets langer duurt dan gepland, geef dan even een seintje zodat wij ook de planning hier kunnen aanpassen, Dank u

snelle service

Netjes verpakt zoals afgesproken ontvangen!

Netjes verpakt zoals afgesproken ontvangen.

Zeer vlot, correct. Aanrader

Snelle levering, perfect in orde en zeer tevreden. Ga zeker nog bestellen.

Top gedaan.

Netjes en optijd geleverd,schuim is van zeer goede kwaliteit.

erg goed

jammer van de lange levertijd, product is prime

Goede producten

Levering had iets sneller gekund, maar goede producten.

Goede service, snelle levering

Fijn geholpen, vraag duidelijk beantwoord.

Alles ontvangen zoals besteld en redelijk snel binnen gekregen.

Goede klantenservice en product was naar verwachting; juiste afmetingen en goede kwaliteit

snel op maat geleverd

Ik had een aantal blokken schuim nodig om kwetsbare spullen makkelijk vervoerbaar te maken. Snel op maat geleverd.

Snelle levering goed materiaal

Snelle levering ondanks drukte en het materiaal is goed en netjes op maat geleverd

Goed materiaal

Eerst online advies gevraagd aan de hand daarvan keuze voor materiaal gemaakt. Stukken schuim keurig op maat gekregen. De stof werd echter aan 1 stuk geleverd terwijl we losse stukken hadden besteld. Hierover contact gehad met de klantenservice maar die gaven aan het altijd zo te doen. Was fijn geweest als dit duidelijker op de website vermeld zou staan. Wij kregen een verrassing van 8 meter dus niet echt handig hanteerbaar

De kussens waren goed verpakt en waren sneller geleverd dan verwacht! Verder is de kwaliteit ook heel erg goed.

Prima website

Ik heb een bestelling geplaats tijdens coronatijd en ondanks alles heb ik mijn bestelling netjes op tijd ontvangen! Prima service!

Prima service en snelle levering

Volgens afspraak geregeld

Goede service, en een juist op maat geleverde artikelen

Alles snel en op de precieze maar afgeleverd

Alles naar wens verlopen

Makkelijk bestellen, Duidelijke instructies overlevering. Gewoon alles goed en veilig geregeld.

Netjes en op de afgesproken tijdstip geleverd.

Matras was netjes en op tijd geleverd.

Schuimwinkel heeft zijn uiterste best gedaan om de bestelling tijdig klaar te hebben.

Ondanks de drukte voor de vakantieperiode heeft Schuimwinkel netjes op tijd mijn bestelling afgewerkt. Tweemaal telefonisch contact gehad omdat de levertijd echt wel spannend was en steeds vriendelijk geholpen geweest.

Super service!

Schuimwinkel belde mij om mijn bestelling te verifiëren. Met dit belletje kwamen we er snel achter dat ik het verkeerde product had besteld. Teveel betaalde bedrag binnen een dag teruggestort gekregen. Wat een super service!

Uitstekend!

Per ongeluk werd mij de verkeerde bestelling toegezonden. Na 1 mail werd dit onmiddellijk rechtgezet. Goede, snelle en snelle service.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag