Zeer tevreden over de zending, en best snel geleverd.

Zeer tevreden over alles.

Snelle, nette levering

Het door mij bestelde schuim voor een zitzak was snel en in een prima staat geleverd.

Prima bedrijf!

Keurig snel afgehandeld!

Goeie kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd.

snel geleverde

snel geleverde wel voor herhaling vatbaar.

Prima materiaal.

Het schuimrubber was precies wat ik ervan had verwacht. De levering was op tijd. Een aanrader.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Gebruik voor meetinstrumenten

Vlugge en correcte service

Vlugge en correcte service

Prima Winkel

Ik heb bij deze winkel schuim gekocht en ik ben zeer tevreden!

Prettig h

Duidelijk website en makkelijk te kiezen dankzij aanvullende informatie. Geleverd op tijd

Precies ontvangen wat ik besteld heb

Kon makkelijk via de website bestellen en had het redelijk snel in huis. De maten die ik had opgegeven kwamen overeen.

Top stuk schuim voor het maken van handpoppen of stoel bekleding!

Ik was tevreden met het geleverde product hetgeen ik besteld had super bedankt

Ik zal zeker nog bestellingen plaatsen bij jullie

Fijne zaak en website omdat je alles op maat kan laten maken

Prima service en de website is prima opgezte. Het fijne is dat je zelf alles op maat kan doorgeven en bestellen. Gewoon goed opmeten, invoeren en bestellen. Jammer dat de verzending zo lang duurde.

Perfect maatwerk

Niks dan lof.

Prima product

Bestell8ng voldoet aan de verwachting.

Duidelijke website en snelle levering

Producten zijn goed omschreven op de website. Goede communicatie.

Goede producten, snelle service

Duidelijke website waar je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Heldere instructies en bij een bestelling netjes verpakt en volgens afspraak geleverd. Prima producten, op maat en snel geleverd.

Prima geregeld

Snel en goed

Ziet er goed uit.

Ik heb de hoes van het hondenkussen om het stuk schuimplastic getrokken en het past prima. Nu nog afwachten wat de hond ervan vindt.

Geweldig!

Vriendelijke mensen, top materiaal kortom helemaal tevreden. Mooi en exact op maat gesneden. Blij met deze vaklui. Aanrader !!!

Kwaliteit zeer tevreden

Hele goede eerste ervaring. 2 bestellingen achter elkaar gedaan, omdat ik zeer tevreden was met de eerste bestelling. Veel mogelijkheden in maten en diktes.

Zeer goede kwaliteit en geweldig dat het op maat kan worden gesneden.

Snelle levering, goed verpakt. Meer moet dat niet zijn!

Prima, geen enkele opmerking. Juiste afmeting.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag