fantastisch!

Alles keurig netjes en goed geleverd. En heel mooie en stevige schuimvulling.

Goede service!

Na eerst via e-mail een gedegen advies en redelijke leveringstermijn te hebben ontvangen, zijn wij tot bestelling overgegaan. De levering was ondanks drukte ruim binnen afgesproken tijd. Een foutje in de levering werd, tijdens diezelfde drukte toch binnen 48 uur opgelost! Prettig bedrijf om zaken mee te doen!

Een bijzonder prettige ervaring

Mijn bestelling ging niet erg handig ( lag aan mij ) Even gebeld, uitleg gekregen en opnieuw geprobeerd. Ging nu goed en de levertijd was zelfs sneller dan in 1e instantie bevestigd. Super, zo kon ik mijn klus sneller afmaken.

alles oke

Geen klachten

Geleverde en service perfect

Ontvangen wat uk heb besteld en het mailcontact verliep goed over de levering. Dachten met me mee. Dank!

Ik kom terug!

Ondanks vertraging, toch gebeld om uitleg te geven. Desondanks toch een snelle levering. Hartstikke top!!

Goed product en levering!

Vlotte en goede levering.

Goede ervaring had mijn kussen snel binnen in ieder geval in de tijd die ze hadden aangegeven. Ook reageren ze snel op mailtjes ben dan ook erg tevreden.

Prima service.

Goede service, ook al moest ik even wat langer wachten op levering ivm de corona. Goed product van goede kwaliteit.

Juiste maat en materiaal en snel geleverd

Duidelijke informatie en afhandeling

Alles goed geregeld

uitstekend

duidelijke website, goede informatie, supersnelle levering.

Heel goed; van aankoop tot levering.

Heel goed.

Snelle levering op juiste maat

Aan te bevelen

Keurig geleverd

Kwam op tijd en was precies wat ik besteld heb

Super snel en mooi verpakt

Even was mijn bestelling niet goed gegaan .mijn fout maar na het telefoontje met een vriendelijke meneer was mijn bestelling super snel bij mijn .goede kwaliteit en er volgen zeker meer bestelling..

Goede service en kwaliteit!

Goede service en kwaliteit!

Snelle, nette levering. Voldoet aan de verwachting

Mijn schuimrubbers zijn goed en netjes op maat gesneden.

Goede levering

Op tijd geleverd en prima product

Prima levering! En snel!

Goede prijs voor fiberfill. Prima verpakt. En snel geleverd. De scherpe prijs/( verschil) is wel waarneembaar. Maar dat maakt de prijs wel goed! Tevreden

snelle bezorging en alles op de goede op gegeven maat!

alles snel en op de goede opgegeven maat geleverd ik ben tevreden!

Prima service, goed product, fijn persoonlijk contact

Ik had een kleine bestelling geplaatst. Na dat er na een week nog geen track and tracé code was ontvangen, had ik een mail gestuurd om te vragen of de order goed was ontvangen. Werd ik na het versturen gelijk gebeld door een medewerker, een prima uitleg volgde over de drukte die echt extreem was. Er werd een aanpassing gedaan aan de site met uitleg dat de levertijd door de enorme drukte langer kon duren. Vervolgens ontving ik een paar dagen later een verzend code en een dag later mijn bestelling. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken. Maar ook over het geleverde product.

Super snel en geheel volgens bestelling geleverd.

Geheel naar wens

Beeklaan 190