Keurig en correct behandeld en geleverd

Keurig en correct behandeld en geleverd

Toppie afgehandeld

Snel reactie en snel volgens afspraak geleverd

Top kwaliteit.

Ondanks de corona snel geleverd en een goed product top is aan raden ga er voor !

snelle en hele nette levering

Goede website, duidelijk omschreven. Snel contact, prettig contact.

Netjes en op tijd geleverd.

Netjes en op tijd geleverd. Goed verpakt, niks op aan te merken.

Fantastische servers

De vlugge bezorging.

Op de geplande dag was het artikel op de plaats van bestemming

Schuimvlokken voor in het hondenkussen

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Goede ervaring

Wij waren toe aan nieuwe zitkussens voor onze bank. Geweldig dat we bij jullie nieuwe konden bestellen en zelf de maat op konden geven. We zitten zo weer op een nieuwe bank. Heel blij mee.

Wacht nog steeds op mijn levering

Bestelling is al een week over tijd

Onduidelijk wanneer ik iets zou ontvangen

Had besteld. Zou iets langer duren vanwege covid. Ik hield rekening met 5-7 dagen. Na een week zelf maar contact gezocht. Kreeg ik te horen dat het product niet op voorraad was. Het was wachten op de leverancier. Geen indicatie. Toen bestelling geannuleerd. Geld was wel na een dag teruggestort.

Zeer goed.

Vooraf goed geholpen met het sturen van monsters en advies voor het maken van een keuze. De bestelling had een lange levertijd maar hiervoor goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk conform aanvraag geleverd.

top

mijn schuim besteld en heel vlug geleverd, top gewoon

ik ben een fan!

service super en vriendelijk. Altijd weer terug voor de Schuim en meer. Dikke MERCI

Nooit meer...

Wacht al 3 weken op een stuk schuimrubber

Slap

Klein stukje schuim, wat uit een afvalstuk gesneden kan worden, moet drie weken over gedaan worden. Te slecht en simpel hoe deze firma bestellingen uit probeert te stellen, om voldoende handel in ene naar de bezorgdienst te duwen om kosten te besparen. Wij als klant betalen gewoon bezorgkosten, dus op maat snijden en leveren die handel.

Trage levering

Op de website staat dat er binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd zou worden. Het is nu al twee weken na bestelling en ik heb nog altijd geen track and trace code, die ik zou krijgen als de bestelling de deur uit zou gaan.

Goed advies en goede levering.

Ik zocht wat schuim om een zitting voor mijn auto te maken. Besteld na goed advies. Voor herhaling vatbaar.

Ok

De bezording duurt verschrikkelijk lang.

Mijn bestelling worden netjes verzorgd en op maat gesneden. Over de winkel zelf niets te klagen. De bezorging laat op zich wachten. Dag 10 en nog niets binnen. De eerste bestelling kwam 8 dagen, na de besteldag binnen.

Duidelijke site, groot aanbod, prima prijs

Veel keuzemogelijkheden met duidelijke filmpjes om een goede materiaalkeuze te kunnen maken. Uitstekende prijs en een snelle levering in prima verpakking.

Goed!

Sneller dan ik dacht!