keurige afhandeling.

nette website, goed te bestellen, levering in nette verpakking en heel vlot.

Koud schuim in stevige verpakking geleverd. Materiaal was goed te plaatsen en het zit lekker.we in

Als ik schuimrubber nodig heb weet ik jullie al ruim 45 jaar te vinden. Een vertrouwd adres voor mij.

Goed en snel geleverd

Zocht schuimrubber. Via site goed aan te geven wat ik zocht. Veel sneller geleverd dan op de site stond aangegeven

Binnen de verwachte tijd en netjes ingepakt

Ok

Super service!

Er was iets misgegaan met de afmeting van de bestelling. Kon het direct retour sturen en was binnen een dag opgelost. Super service en goede kwaliteit!!

Snel, compleet en niet duur!

Zeer tevreden.

Snel en goed

In een korte leveringstermijn werd het gevraagde compact gebracht.

Heb geduld ze nemen de tijd om een goed bestelling te leveren

Je krijgt maar 1 keer een bevestiging dat de bestelling is gelukt. Daarna laat de bestelling redelijk lang op zich wachten, en er is vind geen communicatie plaats. Allemaal heel relaxt voor/door het schuimwinkel personeel, allemaal vrij stressend voor de besteller.... maar uit eindelijk komt het bestelde toch nog vrij onverwachts, omdat je het al bijna uit het oog bent verloren. Heb tussentijds met de winkel gebeld, dat bespoedigde de bestelling niet, en de spreker kwam om in zelfmedelijden vanwege de drukte, zelf had ik die indruk niet gezien het verloop van het gesprek. Er was ook totaal geen begrip dat het maar erg lang duurt voor de klant eer er geleverd moet worden. Jammer, maar eigenlijk goed dat er zo flegmatiek gereageerd word...

Snelle en goede service

Prima service.

Prima bedrijf, aantrekkelijke prijzen, snelle levering

Prima bedrijf

Uitstekend wat onze bestelling is geleverd.

Deze is uitstekend om een product op te zoeken en hoe snel onze bestelling is geleverd.

G o ed

Probleem opgelost

Hadden eerst een verkeerde zending gestuurd, maar hebben dit onmiddellijk opgelost Prima kwaliteit

Perfect op tijd geleverd

Ben er heel blij mee prima gelopen

Bestelling en bezorging is prima verlopen. De kwaliteit van het schuim is goed

Goed telefonisch advies en daarna snel geleverd

Heel goede en snele levering.

Ik ben heel tevreden over de product, telefonisch contact met de personel en de levering.

Nette matten op maat gemaakt

Matten op maat besteld voor in een gereedschapskisten. Past perfect

Correcte service

Snelle correcte levering van het verwachtte en gevraagde product. In mijn geval, schuim op maat voor renovatie van oldtimer zitjes.

Product voldoet aan de beschrijving en een snelle levering.

Zeker zal ik jullie aanbevelen!

Het schuim was precies op maat! Mijn bankstel is weer helemaal in orde!

Goed.

Alles naar wens