bijzonder goed en snel

gebeld, binnen 1/2 uur offerte, opdracht gegeven volgende dag ontvangen. Super!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik raad het aan.

Top service!

Brief aan huis geleverd en binnen een dag klaar.

Harstikke goed, snel en degelijk

Ik ben al jaren klant en Jeffrey is altijd zeer duidelijk m.b.t. kosten, planning en levering. Urgent Vertalen is altijd bereid te helpen en ze gaan vertrouwelijk met de vertaalstukken om. Zeer plezierig om mee te werken.

Vakkundig

Document vertaalt voor werk visa in Australië.. vriendelijk met echt kennis.. zeer professioneel en persoonlijk.. dankjewel voor alle help en eerlijkheid met advies om welke documenten wel of niet laten vertalen

Geweldig!

Zeer snelle en correcte service plus zeer redelijke prijs! Ik ben erg tevreden.

Zeer goede ervaring

Snelle en duidelijke reactie, geen verrassingen, en dienst is zoals afgesproken geleverd.

Snelle service, alles top geregeld

Top geregeld allemaal.

Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!

Snelle kundige vertaling

Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig

Hele fijne partij om mee samen te werken

Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.

Uitstekende service, snelle afhandeling!

uitsteking

goed, snel zeer zorgvuldig uitgevoerd services.

Snelle reactie en levering

Zéér positief

Uitmuntende service

Vertalen van een buitenlandse notariële akte naar Nederlandse en daarna terugvertalen voor gebruik in buitenland, àlles geregeld binnen 2 weken inclusief verzenden per koerier. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snel, accuraat en duidelijk

U bent mij aanbevolen door een vriend in Nederland. Hij had helemaal gelijk. Dit was een goede keuze en ervaring.

Snel, accuraat, redelijke prijs.

Zie boven.

Snel en zorgvuldig

Fijn geholpen, de kosten waren relatief beperkt maar dat deed niet af aan de kwaliteit. Ook toen ik een vraag had, werd deze vakkundig en snel beantwoord.

Snel, duidelijk en vriendelijk

Zeer prettig. Nu maar hopen op een goede uitkomst, waar wij het vertaalde document voor nodig hebben.

Mooi

Heel snel

Uitstekend en niet te duur

Ik ben uitermate tevreden over Urgent Vertalen

Super fijne snelle service! Zeker een aanrader.

Super fijne snelle service! Zeker een aanrader.

Al jaren top!

Al jaren maak ik gebruik van Urgent Vertalen. Snelle en goede service met goede prijzen! Absoluut aanrader!

Fijn contact en supersnel klaar!

Vanaf het eerste contact goed geholpen. Snel, flexibel en deskundig.

Document kun je uploaden samen met je vraag had binnen 10 minuten antwoord qua prijs. Akkoord gegeven volgende dag zat het vertaalde Document in mijn mail. Originele stuk kwam een dag later per post. Super geregeld en snel voor een. Nette prijs.

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.