Laden reviews...
150 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle doorlooptijden en betrouwbare service. De vertalingen en apostilles worden vlot geleverd met professionele afhandeling. De communicatie is helder en behulpzaam. Over het algemeen voelen klanten zich zeker bij deze dienst voor dringende vertalingen van documenten.
Ik heb mijn akte van scheiding in het Spaans laten vertalen. Alles werd goed en snel geleverd. Ik ga dit bureau vaker gebruiken.
11 November 2025
Henri
Oldenzaal
Ik heb Urgent ervaren als een professionele en kundige vertaalpartner. Ze werken efficiënt en leveren vertalingen snel en van hoge kwaliteit op.
10 November 2025
Tobi
Almere
Super goed, alles heel snel: de offerte, het proces, het ontvangen van het document op papier. Ik heb niks aan te merken op de service, zal Urgent Vertalen zeker in de toekomst weer gebruiken en ik zou het aanraden aan iemand. Bedankt!
Eline
Zeddam
Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Urgent Vertalen. Het vertalen en legaliseren van mijn documenten ging snel en zonder problemen. De communicatie was duidelijk en gemakkelijk, en alles werd heel vlot geregeld. Echt een uitstekende service!
Yasir
Snelle en correcte service
25 October 2025
Michael Bosman
Voorschoten
Ik werd heel prettig en snel geholpen
Anjelien
Voorburg
They are fast and reliable. I highly recommend them to my friends. They’re easy to approach and trustable. It is the company I will go to for any translation. Thank you!
Jovilyn Marquez
HOORN
Werd meteen gebeld bij vragen, duurde precies zo kort als gezegd, vriendelijke service
karin meij
Amsterdam
Netjes en snel ontvangen, bedankt
8 October 2025
Positief
26 September 2025
Rassie Erasmus Erasmus
Alblasserdam
Mijn beëdigde vertaalde documenten zien er prachtig uit. Fijne communicatie en heel behulpzaam bij elke vraag die ik had. De documenten op tijd ontvangen zoals was afgesproken en keuring en veilig bezorgd.
26 September 2025
Nigna
Amsterdam
Uitstekende ervaring, zeer attent en supersnel.
12 September 2025
Anyelina
Drachten
Zo snel geholpen met de juiste keuze
12 September 2025
Justelle
Amsterdam
Ik heb meerdere vertalingen hier laten doen: diploma's, uitreksels, geboorteaktes, etc. Iedere keer zeer snelle reactietijden en goede service. Als er toch een foutje in stond of er nog iets aangepast moest worden kon dit snel worden opgelost. Sterk aanbevolen!
8 September 2025
Devon
Den Haag
Snel, professioneel, accuraat.
7 September 2025
Bas
Breda
Ik kreeg heel snel een uitstekend verzorgde vertaling.
5 September 2025
Marten Frank
Utrecht
Uitstekende vertaling , zeer snel en perfecte communicatie. In vergelijking met andere vertaal bureaus is hun prijs ok.
1 September 2025
Eleanor
Zandvoort
28 August 2025
Tatjana
Den Haag
Dit bureau heeft mijn papieren snel en professioneel en, niet onbelangrijk, heel voordelig vertaald en naar mij terug gestuurd!!!
27 August 2025
Diana Hubers
Hoek van Holland
Ik zit in het buitenland en had een spoed vertaling nodig. Ik kreeg gelijk een reactie en offerte. Mijn probleem was heel simpel opgelost.
26 August 2025
Liliana
Leeuwarden
Professionale servise !
26 August 2025
Mariola
Enschede
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!
24 August 2025
Navid
Baarn
wederom met tevredenheid
24 August 2025
Theo
Tiel
Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner?
Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming.
Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief.
Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht.
Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen.
Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.
Javastraat 72
2585 AS Den Haag