Goede en snelle service goede communicatie en komen de gemaakte afspraken na!

uitstekend, snel en efficient

ben uitstekend geholpen bij vertalen van diploma's en certificaten!

Trustworthy

Responsive and professional

Vlot en netjes

Ik ben telefonisch uitstekend geholpen: duidelijk, correct en vriendelijk. Mijn documenten zijn snel en zorgvuldig vertaald. Binnen enkele dagen ontving ik de vertalingen per e-mail, gevolgd door de papieren versie per post. Ik ben zeer tevreden over zowel het advies dat ik heb ontvangen als over de kwaliteit van de vertaalde documenten. Daarom kan ik Urgent Vertalen van harte aanbevelen.

Snel en prettig

Prima service, denken mee

Snelle reactie / doeltreffend.

Goed werk geleverd. Kon niet beter.

Uitstekende Service

Dit is de tweede keer dat ik gebruikmaak van Urgentvertalen en ben zeer tevreden. Vragen werden zeer snel beantwoord en de vertaling was snel binnen.

Zeer efficient

Snel en goed, inclusief legalisaties. Redelijk geprijsd.

Snel

Erg blij met urgent vertalen, hierdoor kon ik in Spanje alles regelen wat moest

Super snel en goed

Alles ging super snel en professioneel.

Excelente

Excellent service, very fast and reliable.

Snel, vriendelijk en acceptabel tarief.

Positief

Snel en goede beëdigde vertaling

We hadden een beëdigde vertaling van Mexicaanse documenten nodig. Het was erg makkelijk aan te vragen en snel en netjes aangeleverd zowel digitaal als de echte documenten zagen er netjes uit.

TOP!

Vriendelijk, duidelijk, snel, komen beloftes en afspraken na, vlotte terugkoppeling. Volgende dag had ik het gelegaliseerde document met apostille in huis (van Nederland naar Duitsland).

De vertaling was er zeer snel zelfs na het vinden van een foutje zeer snel verandert en je krijgt een mail met de vertaling maar ook thuis gestuurd

Perfect service!

De service is snel en zeer professioneel, ik raad het zeker aan!

Tevreden klant!

Zo blij met de transactie die ik met Urgent Verlatalen heb gedaan. Zo vriendelijk, makkelijk te communiceren en snel verzonden. Bedankt, een echte aanrader!

Uitstekende service

Snel en accuraat. Goed geholpen. Deskundige vertalingen.

Very fast response and excellent service

I required docs translated , sent a request and it was handled very quick , Richard was very helpful and had a great job done Thanks Richard and his team

Super snel

Zeer snelle service. Rekening precies zoals offerte.

SNELLE service en goede kwaliteit

Goede service, met snelle reactie op de vragen en behandeling van de order was ook op orde.

Super meedenkend en snel

Ondanks dat wij best gehaast waren en op tijd stonden hebben jullie ons heel goed en snel geholpen. Dank!

uitstekend

Ze behandelen mij goed.

Geweldige service

Ze denken met je mee, en je krijgt de vertaling zsm. Vooraf vrijblijvend prijs afspraak. Zeker een aanrader.

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.