Uitstekende dienstverlening

Snelle vertaling en prompte levering. Daarom laat ik mijn vertalingen doen door Urgent Vertalen.

Ik ben zeer tevreden!

Ze zijn zeer flexibel en professioneel.

Erg leuk

Erg leuk

Heel erg goed

Heel erg snel

Zeer snelle en goede vertaling!

De vertaling was ruim binnen afgesrpoken tijd af en de klanten service zeer vriendelijk

eerlijk, accuraat, netjes

goede vlotte contacten en duidelijkheid over de snelheid en prijs

We hadden een korte vertaling nodig, deze werd binnen twee dagen geleverd!

Goed advies en snelle vertaling !

Zeker aan te raden ! Vertaling digitaal en per post gekregen. Goede ervaring !

Excellent

Thank you very good service highly recommended!

Snel en mooi gedaan, goed geholpen

Snel en mooi gedaan, goed geholpen

Excellent Service

I asked for a quotation and received a fast answer. The tranlation was recivend upon the stipulated time.

Ik ben super goed geholpen. Kwaliteit is goed, vanaf de eerste moment tot dat mij documenten binnen komen via post alles was netjes geregeld. Top werk

Zeer snel een offerte en snel de vertaling

De afgelopen jaren heb ik meerdere keren een VOG laten vertalen. Elke keer had ik snel de offerte en de vertaling. Als het nodig is zal ik weer mijn documenten door Urgent Vertalen laten vertalen.

Supersnel en professioneel

Snelle service en duidelijke communicatie vooraf over de kosten

Ik heb een hele goede ervaringen met jullie

Excellent service;)

Thank you for helping me to translate documents.

Professioneel en erg snel!

Zeer vlotte reactie en prima geregeld

Zeer goed verlopen allemaal

Realy perfectional organization.

Uitmuntend

Snelle en zeer professionele vertaling. Nogmaals bedankt!

Very responsive and friendly

The team is very helpful and quick to respond. Easy to communicate as well. Thanks to Edwin!

Snelle, beleefde en correcte vertaling.

Contact was snel en vriendelijk en de financiële regeling was duidelijk en accuraat. Plezierige ervaring.

Vakkundig, snel en compleet

Adequate beantwoording van de vragen en als resultaat een prima gecertificeerd vertaaldocument.

Goede ervaring

Heel hulpzaam

Snel en heel correct

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.