Veel hulp en mee denkende mensen

Ben erg tevreden met alle hulp en werk dat ze geleverd hebben. Ook erg vriendelijk en zal volgende keer zeker weer voor hun kiezen als ik iets vertaald en gelegaliseerd moet hebben.

Goed bereikbaar, alles snel geregeld en binnen 1 dag de vertaling binnen.

Correct en snel!

Urgent vertalen is een zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. De uitvoering is snel, de prijs correct.

Het was snel & professioneel! Zeer tevreden

Zeer goede service, snel en betrouwbaar

Uitstekende service

Everything is perfect

I am very satisfied, my degree translation was emailed to me in less than half a day and delivered to the post on the same day. Everything is very accurate and fast.

Snel en zeer professioneel

Snelle en uitstekende service

Perfecte service

Snel, goed en makkelijk

Voor herhaling vatbaar

Snel, adequaat en betrouwbaar

Urgent Vertalen heeft mij snel en goed geholpen met het vertalen naar het Italiaans van een aantal juridische documenten! Een volgende keer zal ik ze zeker weer raadplegen!

Excellent

Snel snel snel

• Bize tavsiye eder misiniz? Evet

Een erg prettig vertaalbureau. Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en zorgen voor een prettige en goede samenwerking! De documenten waren snel vertaald en onderling is er altijd goed mail verkeer geweest! Als je niet in de buurt van Den Haag woont is het fijn dat anderen die er verstand van hebben zorgen voor de nodige stempels!

Heel snel behulpzaam meedenkend

Vlot en goed georganiseerd.

Uistekend

Heel snel opgepakt, vertaling voorgelegd voor controle en binnen een dag opgeleverd.

Geweldig dienst

Ik ben blij met de dienst, snelheid en ervaring van Guido! Ook aardig! Dankjewel

Snel en efficiënt, niet duur

De hele procedure ging vrij vlot en voor een redelijke prijs. Fix wel even de printer, voor iets waar je 80 euro voor betaald ziet het er een beetje slordig uit

Top service,

Goede en korrekte vertaling. Goede service en communicatie

correct

snel correct en voor een goede prijs

Snel een beëdigde vertaling gekregen

Wij hadden de vertaalde stukken snel in huis. Goede communicatie en goede prijs.

snel en efficiënt!

snelle reactie van het team op mijn verzoek om hulp

Mahusay,itaas,uitstekend top

Dikke 10 ,prima uitleg, behulpzaam en snel. Goede medewerker de heer joshuah de bock.

Erg snel en top geregeld

Goed, betrouwbaar en snel!

Uitstekende snelle service

De vertaling is snel geleverd en ziet er prima uit. Ook is meegedacht over het toevoegen van een apostille, die tegelijkertijd geregeld is.

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.