Super fijne snelle service! Zeker een aanrader.

Super fijne snelle service! Zeker een aanrader.

Al jaren top!

Al jaren maak ik gebruik van Urgent Vertalen. Snelle en goede service met goede prijzen! Absoluut aanrader!

Fijn contact en supersnel klaar!

Vanaf het eerste contact goed geholpen. Snel, flexibel en deskundig.

Document kun je uploaden samen met je vraag had binnen 10 minuten antwoord qua prijs. Akkoord gegeven volgende dag zat het vertaalde Document in mijn mail. Originele stuk kwam een dag later per post. Super geregeld en snel voor een. Nette prijs.

Ik ben goed en snel geholpen.

Fantastisch en op maat zoals de vorige keer aangegeven.

Kan niets anders zeggen dat ik naar tevredenheid ben geholpen. Snel en resultaatgericht. Zeker aanbevelingswaardig, betrouwbaar en op maat gesneden. Dankjewel, Edwin. Elen succes met jullie bedrijf.

Zeer goede ervaring

Ik heb twee keer gebruikt gemaakt van Urgent Vertalen. Ik ben vriendelijk geholpen en de vertaalde stukken zien er heel netjes en verzorgd uit. Alles werd binnen 3 dagen verwerkt. Ik ben er zeer blij mee.

Snel en perfekt werk

De vertaling was zeer snel voltooid. Bedankt, ik kan ze alleen maar aanbevelen!

Professioneel, efficiënt en snel

Blij met hele proces van offerte tot geleverde vertaling

Zeer tevreden met dit vertaalbureau

Goede communicatie, goede prijs kwaliteits- verhouding dus zeker een aanrader.

Nice service

I really how fast and effecient my documents were translated

Zeer goed!

Al meerdere vertalingen laten doen. Altijd snel, goede communicatie!

Professioneel en snel

Snelle reactie, duidelijk in prijs en hoe lang het duurt (altijd super snel). Netjes digitaal geleverd en daarna de hard copies! Goede service.

Goed en snel

Goed en snel

Kwaliteit én snel

Heb supersnel voor meerdere documenten de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen ontvangen (digitaal en volgende dag al via koerier). Vriendelijk, flexibel, goed meedenkend en heel goed bereikbaar/snelle reacties. Zou zeker een volgende keer weer van dit bureau gebruik maken!

uitstekend

snel en goed

Top en snel geregeld

Binne par dagen onze diploma's vertaald.

Ze reageert snel op mijn vraag, binnen enkele dagen vertaling geleverd. Top bedankt.

Super tevreden

Alles is echt super snel en goed geregeld. Contact, telefonisch en via e-mail, is ook prettig. Ik ben een tevreden klant!

Super snel geregeld

Duidelijke info en offerte vooraf en snelle levering

The translation was done with reasonable speed and very efficiently.

I needed to have some documents to be translated in Greek and also to be used in a Greek public service. Thus, additionally to the translation, I have used the legalization services provided by Urgent Vertalen. Everything went smoothly, and my documentation has been accepted by the aforementiond public service in Greece.

Perfect!

Perfect!

Vriendelijk, snel, accuraat, goede prijs, perfect geholpen

Ik had snel een beëdigde vertaling nodig van een officiële document voor een buitenlandse ambassade. 11:49 verzoek om offerte ingediend 12:13 offerte ontvangen via email (ik had telefoontje gemist) 12:22 ik heb akkoord gegeven voor de offerte 12:42 email ontvangen met vervolgstappen (betaling en adresgegevens doorgeven) 12:44 email verstuurd met mijn adresgegevens 13:50 factuur via email ontvangen en betaling via iDeal gedaan 16:55 email met scans ontvangen van de beëdigde vertaling van mijn document...Dit zag er allemaal perfect uit. 17:11 copy doorgestuurd via email naar ambassade Volgende dag via Post.nl de originele beëdigde vertaling document ontvangen Echt een goede service: snel, netjes en vriendelijk en duidelijk geholpen.

Hartelijk dank voor jullie professionaliteit en snelheid!

Ik nam contact op met Urgent Vertalen voor een spoedopdracht en was zeer tevreden over hun diensten. Allereerst wil ik hun gunstige tarieven noemen, die veel betaalbaarder waren dan die van andere bureaus. De kwaliteit van de vertaling overtrof al mijn verwachtingen. De tekst werd foutloos vertaald, met aandacht voor details en specifieke kenmerken van het document. Ik was onder de indruk van de professionaliteit van de vertalers en hun vermogen om de betekenis van het origineel nauwkeurig over te brengen, met behoud van de stijl en nuances. Het belangrijkste aspect voor mij was echter de snelheid waarmee de vertaling werd geleverd. Het vertaalbureau verwerkte mijn aanvraag zo snel mogelijk, wat in mijn situatie erg belangrijk was. Het document was zelfs eerder klaar dan beloofd, waardoor ik al mijn problemen tijdig kon oplossen. Al met al was ik volledig tevreden met het werk van Urgent Vertalen en kan ik hun diensten met een gerust hart aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vertalingen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen en met een gegarandeerd snelle levering.

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.