Good service.

Your company has "the correct" competences.

Snel , duidelijke prijs opgaven. En snel uitgevoerd echt top!!!!!

Prettig, vlot, goed verzorgd, zeer tevreden: een betrouwbare aanrader!

Nadat we "Urgent" op internet hadden gevonden en contact hadden gelegd, verliep dit contact ook gedurende het proces vlot en prettig. Ik werd op de hoogte gehouden van de status: stuk binnen, naar de vertaler, vertaald, naar de rechtbank voor een stempel, scan in huis per e-mail, verzending per aangetekende per post. En dat allemaal binnen de beloofde termijn van 3-4 dagen. Ik ben zeer tevreden!

zeer vlotte en goede service !! Zeer aan te bevelen

zeer vlotte en goede service !! Zeer aan te bevelen

Ten zeerste aanbevelen .Snelle afhandeling en service ..

Super service, regelen alles en heel snel. Echt een aanrader !

Fijn om mee samen te werken.

De snelheid waarmee men mijn zaak heeft gedaan was geweldig. Alles via email verzonden en binnen een dag lag weer vertaalt terug in mijn mailbax. Grandioos!!!

Goed gedaan!

Hartelijk dank voor de snelle uitvoering van de bestelling! de vertaling van de geboorteakte was binnen 24 uur klaar! Perfect!

Good

I expected the legislation also but It was not possible which is ok. Othet things were fine

Zeer snel en correct

snelle en adequate dienstverlening

Snelle en zorgvuldige vertaling van documenten. Prettig contact via telefoon en email

Snel een goed reultaat

Volgens de voorschriften van IZA Zorgverzekeraar diende twee vrijwel indentieke Portugese huisarts facturen in een beëdigde vertaling ingediend te worden. De prijs hiervoor was € 95, wat ik aan de hoge kant vind, maar wel de goedkoopste van drie door mij gevraagde verschillende offertes. Op basis van deze vertalingen heeft de verzekeraar deze kosten vergoed, maar wel exclusief de vertaalkosten van € 95,-

Top, snel en accuraat!

Fijne communicatie en ze doen wat ze zeggen!

Very fast and efficient

Fast and efficient for a fair cost

Prima service, snel en efficiënt

Prettige mensen die snel en efficiënt aan de slag gaan. In mijn geval werden de te vertalen uittreksels door Urgent Vertalen opgevraagd, vertaald, voorzien van apostilles en met DHL rechstreeks naar mijn klant in het buitenland gestuurd. Volledige ontzorging, dat verdient een aanbeveling!

Snel, kompleet en voor een redelijk prijs

Mooi werk!

Snel vertaald, binnen 2 dagen.

Erg goed.

Diverse malen gebruik van gemaakt voor het vertalen van overheidsdocumenten. Was doorgaans netjes op de afgesproken datum beschikbaar en ze zijn akkoord bevonden door de overheidsinstanties hier. Ofwel alles wat ik er van mocht verwachten. Ze verloren een klein puntje omdat de eerste in de oorlogsrush iets vertraagd was, bij latere vertalingen was het wel spot on.

Mijn ervaring met deze bedrijf is heel erg goed,ze zijn klantvriendelijk en als er wat is,dan sturen

Mijn ervaring is klantvriendelijk en helpen je met alles

Prima en vertrouwelijke service

Komen afspraken na en bieden professionele hulp.

top

heel snel ,duidelijk, proffesionel

Good service

very quickly en good service

Snel, goed, betaalbaar

Accuraat

De lijnen van communicatie waren kort. Binnen de termijn papieren ontvangen. Correct geholpen via de mail en telefonisch. Dank u wel.

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.