vakkundig en klantvriendelijk

Ik ben zeer tevreden over de service en het geleverde resultaat.

Snel en correct

Zeer snel en netjes geregeld.

Uitstekend en snelle vriendelijke service

Snelle en professionele vertaling

Een snelle en professionele vertaling, waarbij contact werd gehouden met de klant

Ik ben blij

Hele snelle en vriendelijke service

excellent service, goede prijs

excellent service, goede prijs

Uitstekende service

Binnen een paar uur geregeld! Wij komen zeker terug...

Snel,correct, vriendelijk, duidelijk

Snel en gewoon perfect

Prima in een zin

Geweldige service!

Snel en deskundig!

zeer tevreden

het gemak van het digitaal afhandelen , de snelle service en de snelheid van handelen bij een correctie. bedankt

Goede en super snelle services

Hele snelle service bedankt voor het vertalen van belangrijke documenten.

Snel en goed werk

Hele goede ervaring! Urgent Vertalen werkt snel en levert goed werk binnen enkele dagen.

Helemaal tevreden

Uk heb mijn diploma laten vertalen. De online versie van mijn diploma is snel gekomen en goed verteld. Met post papieren versie gekregen. Ik ben tevreden van jullie diensten.

Heel fijn

Snel, informatief, vriendelijk.

Professioneel, snel, goedkoop

Niets dan goeds over Urgent. Mijn erfrechtverklaring werd professioneel vertaald en voorzien van een apostille en de levering was snel en de goedkoopste optie die ik kon vinden.

efficient

moet voor mijn werkgever (Boskalis) snel een vertaling hebben van diploma's. dit was met een paar kliken gedaan. ook de mail correspondentie was snel en to the point.

Goed georganiseerd

Professioneel, goed afgehandeld.

Top !

Snel & mooie prijs

Als goed ervaren

Een zeer snelle vertaling.Alles zeer goed vertaald.

Werd direct en efficiënt gereageerd op de aanvraag via de website. Vertaling kwam op de afgesproken tijd voor de afgesproken prijs.

Very good.

I need a very urgent translation. Edwin sent it to me in time. Thanks!

Professioneel en snelle service.

Ik had met spoed een vertaling nodig en alles werd snel geregeld. Ze dachten gelijk met me mee.

Quick and perfect job

I am really happy with the service provided by Urgent Vertalen. The translation was quick and as requested! Really happy.

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.