More than happy with the service Urgent Vertalen has provided

I needed to have my university diploma translated in short period of time and I got the translation even earlier than needed! Very professional service. An absolute recommendation!

Snelle offerte en snel in behandeling genomen,vlotte verzending

De digitale en telefonische voorbereiding gaf het vertrouwen dat de uitvoering zorgvuldig en snel zou worden gerealiseerd. Essentieel voor het betalen van de offerte. De verzending van het resultaat,digitaal en per post, was uitermate snel.! Complimenten.

Kreeg waar ik voor vroeg

De vertaling naar het Spaans was binnen de 24 uur vertaald. En had het de volgende dag in de brievenbus.

snel, doelgericht en competent

incl. legalisatieservice hier wordt meegedacht, heel erg klantvriendelijk, uniek.

Super goed

Kunnen heel snel schakelen en zijn heel goed hier in echt fantaschtis

Was top geregeld

Voor te reizen naar spanje inentingsverklaring laten vertalen in engels. Email vekeer was duidelijk en snel. Twee dagen later in huis met zegel geweldig!!!

Bijzonder snelle service en korte lijnen.

Mijn verklaring van erfrecht en executele werd snel vertaald met apostilles. De mailwisseling vooraf was ook prima. Duidelijk. Snel antwoord. Prima service.

zeer klantvriendelijk

zeer klantvriendelijk, behulpzaam, meedenken over een oplossing.

fijne

Het was een fijne ervaring. wat zij hebben beloofd is waargebeurd.

Vlotte behandeling

De vertaling naar het Portugees die ik nodig had, met de bijbehorende stempels en zegels, is door Urgent vlot en effectief geleverd

Snel keurig geleverd

Direct contact, meedenken met goed eind resultaat

Ervaring is zeer positief. Ikhad snel een vertaling nodig en dat hebben ze perfect gedaan. Ook is er nog even telefonisch contact geweest voor overleg en dat heb ik als zeer positief ervaren. Ze denken echt in oplossingen.

Top, vriendelijk en super snel

Daad bij het woord

Snel, adequaat en betrouwbaar

Ik had op korte termijn vertaalde documenten nodig voorzien van apostile. Zelf weinig verstand van dergelijke zaken en ben uitstekend geïnformeerd over het proces.

Direct aan de telefoon duidelijk en goed verlopen. Daarna via de mail met de vertaler, zeer snelle reactie. Zijn er zeer tevreden over en kunnen het aanbevelen.

fast and efficient

fast and efficient i could not have asked for better

Terleurstelling

Ik heb mijn vertaling niet kunnen gebruiken voor mijn aanmelding van studie. Daardoor heb ik dus eigenlijk geld uitgegeven wat onnodig was.

Snel en adequaat

Op een vriendelijke wijze te woord gestaan en snel geholpen.

Snel en goed geholpen

Om mijn visum te krijgen voor mijn master in het buitenland moest ik mijn cijferlijsten laten vertaling naar het Engels. Urgent Vertalen heeft mij snel en goed kunnen helpen.

Vertaling van geboorte akte voor huwelijk.

Geboorte akte in het Turks vertaald. Prima geregeld en snel gekregen.

De wijze waarop Richard communiceerde gaf mij een vertrouwd gevoel.

Als ik Richard belde met vragen nam hij altijd de telefoon op en hij had de antwoorden op mijn vragen. Mijn vertaling was last minute dus ik was gestressed. Maar ik werd tijdens telefoontjes met Richard iedere keer weer kalm en kreeg vertrouwen in dat ik mijn deadline zou halen. Zijn belofte heeft hij waargemaakt. Top gozer!

super snelle afhandeling

met alle benodigde stempels! Top.

Duidelijke dienstverlening, betaalbaar, vriendelijk contact, betrouwbare offerte, snelle afronding, prima product.

Prima Heel snel en netjes op afs gehouden Jullie zijn aanraders Grt mevr Teke

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.