Zeer snel en accuraat

Mijn ervaring is dat zij erg snel werken en reageren. Ik kan ze absoluut aanbevelen

snelle correcte servies

snelle correcte servies

super

mijn ervaring met de vertaler was buitengewoon goed erg vriendelijk. nadat ik betaald had was de vertaling er erg snel ga zeker nog een keer in de toekomsr er gebruik van maken

Zeer goed, vriendelijk, behulpzaam en snel

Zeer goed, vriendelijk, behulpzaam en snel

Snel en punctueel. Niet duur.

Goede communicatie en snel werk.

Excellent

My documents were translated and the hard copies sent to me as was promised.

Goed service en snel resultaat

Goed service en snel resultaat

Professioneel, flexibel en zeer snel!

Nu voor de tweede keer Urgent Vertalen ingeschakeld voor het met grote spoed beëdigd vertalen van een Franstalige volmacht. Tot en met de notariële ondertekening aan toe is alles door hen gepland en geregeld, zelfs het legaliseren van de documenten door de rechtbank en het aangetekend verzenden naar Frankrijk. En dat binnen een tijdsbestek van 1 werkdag. Ook zonder spoed zou ik hen aanraden omdat je zekerheid hebt dat alles volgens afspraak geregeld wordt. Bedankt voor jullie inspanningen Jeffrey, wij zijn er erg blij mee!

Snelle levering en duidelijke informatie mbt offerte etc.

via internet vond ik Urgent Vertalen. ik heb bij meerdere vertaalburo's offertes opgevraagd. naast de prijs was voor mij ook de duidelijkheid van de offerte en snelheid van leveren belangrijk. op alle 3 de punten scoorde Urgent Vertalen het beste. ook bij uitvoering van de opdracht was de informatie duidelijk en het contact vriendelijk.

Snelle service, goede vertaling

Goede en snelle service. Vriendelijk en professionele klantenservice

Snel, nauwkeurig en behulpzaam!

Urgent Vertalen heeft mij goed geholpen med het vertalen van mijn schooldiploma's naar het engels. De reactiesnelheid per email is enorm snel, en ruimschoots binnen de beloofde 24 uur had in mijn vertaalde documenten binnen per email. Ik ben zeer tevreden over hun en bij een volgende vertaling zal ik dan ook weer direct naar hun toestappen!

Snel geholpen en profesioneel

Goede prijs en snel geholpen. Binnen 3 dagen klaar.

Fast and precise

Good experience. Highly recommend it

Snel, goede prijs en goede communicatie!

Alles verliep perfect. Snelle reactie en levering, alles wat ik verlangde.

snel en efficient

Na veen wat heen en weer mailen om de juiste verwachtingen te hebben,, is de afwikkeling prima en snel verlopen. Dank.

Fast and good service

All worked out very quickly and in an organized manner

The best in Translation Services!

Since the first time I requested a translation service, they behave like real professionals. Every part of process of getting a document translated is super fast (quotation, translation, and getting the certified translation in hard copy). It is a plus that they sent a digital copy of the translation, because it is super helpful if you need to deliver something in advance for paperwork. I'm super happy to have them as my preferred translators.

Top, snel en netjes

Zeer vriendelijk, antwoorden snel, vertaling gaat ook snel en binnen de afgesproken termijn. En dat voor een hele nette prijs, zeer aan te bevelen!

Tien

10 waard dank jullie wel

vakkundig, bekwaam en snel

Wij hebben nu voor de twee keer Urgent Vertalen ingeschakeld voor een belastingtechnische vertaling naar Duits en zijn heel tevreden over de goede kwaliteit, snelheid en professionaliteit. Volgende keer zullen wij ook voor een derde keer gebruik maken van Urgent Vertalen, indien nodig.

Echt snel! en goed!

Bliksem snelheid en perfecte vertaling Maandag ochtend heb ik aangevraagd. Maandag middag was het klaar (1 pagina). Netjes!

Goed en snel

Great Job!!

Excellent translation and a fast delivery. Fully recommended!

Redelijke prijs, goede kwaliteit en snel. Ik ben zeer tevreden.

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.