Ben diep teleurgesteld

Er wordt niet goed geluisterd door jullie medewerker omdat ik aan had gegeven dat het voor de Turkse Consulaat in Amsterdam was, en zij jullie niet accepteren als vertaler maar wel de Rotterdamse en het Consulaat in Deventer. Ook moest het originele document en de vertaling samen aangeleverd worden en niet alle 4 de documenten aan elkaar. Oftewel ben diep teleurgesteld en wil eigenlijk mijn geld terug.

Super efficient!

Professioneel, efficiënt en behulpzaam. Binnen 24 uur binnen per e-mail and volgende dag origineel in huis. Absolute aanrader!

Super snel en vriendelijk

Ik vond ze vriendelijk, duidelijk, meedenkend, niet duur en super snel. Mocht het ooit nodig zijn, dan zou ik zeker weer gebruik maken van hun diensten. Een aanrader!

Vooral vertaalster, mevrouw van Straaten, was meer dan geweldig.

Gedegen snel werkend bureau. Vertaling van uit het Grieks vv deed mevrouw van Straaten, die weliswaar in Griekenland woont, maar dat mag de inzet en kwaliteit niet drukken. Zij deed het geweldig en werkte sávonds nog door. Zij verdient alle respect en sympathie. Het nige kleine mindere puntje van dit bureau is dat ze iets meer verduidelijkende begeleiding mogen geven. Iets gedetailleerder wat de verschillende fases zijn in het uitgebreide proces, van vertalen, naar de notaris, handtekening naar de rechtbank, weer terug naar vertalen en dan ook vertaalster verifiëren bij de rechtbank. Allemaal herhalingen voor het bureau, maar niet voor de klant. Verder uitstekend. Drs ERic

De beste vertaalorganisatie tot nu toe!

Telefoongesprek was uitstekend. Belofte was zoals er werd gezegd Prijs was de beste van alle offertes die ik heb aangevraagd.

Uitstekende service

Goede vertaling, snel verwerkt.

Uitstekende service, snel en professioneel.

Opdracht snel opgepakt en uitgevoerd.

Zeer compleet en correct duidelijk

Goed geholpen en snel

Heel correct en lekker snel in huis

Mijn ervaring is dat de communicator heel goed en voorspoedig is verlopen.

Heel duidelijk!

Snel en duidelijk en goede prijs!

Snelle reactie en afhandeling

Snelle reactie na mail met antwoorden op mijn vragen. Kreeg adviezen en tips over "waarom iets wel en waarom iets niet" Goede prijs Afspraken gemaakt over verwachtingen en levering. Alles was keurig op tijd. Advies over legalisatie van document was fijn maar ook fijn dat optie open lag. Legalisatie werd door betreffende consulaat niet vereist. Dit ook teruggekoppeld. Overal persoonlijk contact op met dezelfde afzender in de mail en hiermee ook telefonisch contact gehad. Fijn dat dit steeds dezelfde persoon is. Kortom prima ervaring!

Perfecte service en super snel

Urgent vertalen heeft me al twee keer uitstekend en snel geholpen. Enorm tevreden.

Fast and efficient service

I’m very pleased with the service this company has provided. Easy communication over emails, easy payment, good value for money and speedy delivery of my documents. Recommended!

Fast, Smooth & Efficient

It has been a straightforward and great service! I won't hesitate to recommend it.

quick and helpful

used Urgent Vertalen on many occasions, was always helped by Richard - very quick, precise and clear communication. highly recommended.

Excellent service

Quality translations and the delivery was fast

Snel en secuur

Dit is de tweede keer dat ik gebruik maak van dit vertaalbureau! Men werkt hier snel, secuur en stelt je op de hoogte als het klaar is!

Very good

Came, asked, got price, paid, received

Great service

They really take care of getting job done.

Thank you !

Phew meer angst dan kwaad Ik heb op het laatste moment in het buitenland gesolliciteerd bij de universiteit en werd gevraagd om een beëdigde vertaling van mijn academische documenten. Ik raakte in paniek over de prijzen en termijnen van de vertalers in België. Gelukkig kwam ik deze site tegen en de dag na mijn verzoek werd ik direct gecontacteerd door Joshua, met wie ik kon praten. Hij kon op mijn vragen antwoorden en oplossingen op maat bieden. Tevreden!

Erg tevreden

Prima en supersnel

Het hele proces van aanvraag tot de uiteindelijke vertaling is een goed geolied proces

Snel en goed communicatie

Snelle levering en goede communicatie.

Snelle en correcte service voor beedigde vertaling naar Engels

Snelle reactie voor prijsopgave en aanlevering van vertaling op korte termijn. Correcte prijs/kwaliteit verhouding.

Duidelijk en snel

Javastraat 72

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.