Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering en betrouwbare verzending. Veel beoordelingen noemen de kwaliteit van de producten en de vriendelijke service. Sommige reacties gaan over verzendkosten en retouren, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. De winkel toont sterke prestaties op het gebied van levering, productkwaliteit en klantenservice.
Product Is van goede kwaliteit ook heel snel geleverd maar ik vind het terugsturen bedrag van bijna 9 euro teveel
22 June 2026
Catarina
Amsterdam
Beste Catarina,
Hartelijk dank voor je fijne beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product én de snelle levering.
We begrijpen jouw punt over de retourkosten helemaal. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van de tarieven die PostNL hanteert en hebben wij hier zelf geen invloed op.
Wat we je wel kunnen meegeven: als je het retourlabel zelf online aanmaakt via de PostNL-website en het pakket inlevert bij een PostNL-punt, betaal je €6,95. Regel je het label pas ter plekke bij het PostNL-punt, dan komen er €1,30 extra kosten bij (totaal €8,25). Het loont dus zeker de moeite om het label van tevoren thuis aan te maken!
We hopen je ondanks dit ongemak weer te mogen verwelkomen als klant. Bij vragen staan we altijd voor je klaar.
Aad van den Berg Modeschoenen
Maarten
Prachtige laarzen uitgezocht, besteld en de volgende dag werden ze al geleverd. Voor herhaling vatbaar!
16 June 2026
Jenny
Meppel
Ik had de schoenen snel binnen, goede kwaliteit en ze lopen heerlijk.
13 June 2026
Chantal
Geesteren
Stijlvol advies gekregen over schoenen die perfect passen bij mijn trouwpak. Zoals altijd: super klantvriendelijk en geweldige service!
5 June 2026
Frans
Reeuwijk
Subject: Uw ervaring met uw bestelling bij Modeschoenen Maarten van den Berg
Beste Frans Reewijk,
Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons oprecht te horen dat u een minder goede ervaring heeft gehad met de levering van uw bestelling.
Wij zien dat u uw bestelling op zondag 31 mei 2026 bij ons heeft geplaatst. De schoenen hebben wij op maandag 1 juni 2026 bij PostNL aangeboden voor verzending. Helaas heeft PostNL, mogelijk door drukte in hun netwerk, de bezorging iets later kunnen realiseren, waardoor uw bestelling op 4 juni 2026 bij u is afgeleverd.
Mocht de vertraging de reden zijn van uw onvrede, dan bieden wij u daarvoor onze oprechte excuses aan. Hoewel wij dit proces aan onze kant zo snel en zorgvuldig mogelijk uitvoeren, zijn wij voor de uiteindelijke bezorging afhankelijk van PostNL.
Wij lezen in uw bericht helaas geen verdere toelichting over wat er precies niet naar wens is gegaan. Mocht er nog iets anders zijn wat we voor u kunnen betekenen of als u een nadere toelichting wilt geven, dan horen wij dat graag. Wij staan altijd voor u klaar.
Aad van den Berg
Modeschoenen Maarten van den Berg
Slippers oke maar een hoogstwaarschijnlijk in de etalage verkleurd te laat gezien was er al mee naar buiten gelopen toen ik het zag
2 June 2026
Gerrie
Weert
Supersnel geleverd en een leuke ansichtkaart met een handgeschreven berichtje erbij.
2 June 2026
Melinda
Rijssen
je bestelt schoenen die er helemaal niet blijken te zijn. Ik geloof dat dit niet bewust gedan is maar je wordt naar de website gelokt met een aantrekkelijk geprijsd product. Kan gebeuren maar is niet goed voor een webwinkel.... helemaal niet omdat ik vervolgens via een andere site (ik meen to be dressed) buiten het zicht om ook weer bij jullie terecht kwam en precies dezelfde fout maakte.
28 May 2026
Daniel
Nijmegen
Beste Daniel,
Bedankt voor uw bericht. Allereerst onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij begrijpen heel goed dat dit erg vervelend en verwarrend overkomt.
Helaas was het betreffende paar schoenen vlak vóór uw bestelling verkocht. Omdat het om afgeprijsde artikelen gaat, hebben wij vaak nog maar één paar op voorraad. Onze webshop wordt eenmaal per etmaal bijgewerkt, waardoor het in uitzonderlijke gevallen kan voorkomen dat een artikel online nog beschikbaar lijkt terwijl het inmiddels al verkocht is.
Daarnaast maken wij ook gebruik van het platform To-Be-Dressed. De voorraadcommunicatie verloopt daar op dezelfde manier via een dagelijkse update. Het kan voorkomen dat To-Be-Dressed deze wijziging iets later verwerkt, waardoor u daar opnieuw hetzelfde artikel tegenkwam.
Wij begrijpen dat dit geen prettige ervaring is en vinden het erg jammer dat dit u is overkomen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Aad van den Berg Modeschoenen
Maarten
Ook als er iets mis gaat met de schoenen staan ze voor je klaar. Dank voor de service!
25 May 2026
Koen
Emmen
En….vriendelijke kaart in het pakket
21 May 2026
Marjorie
Geldermalsen
Ik had online een paar slippers gekocht. Het was het laatste paar dat ze me hadden gestuurd en ze waren door de zon verkleurd. Ik moest ze helemaal van Zoetermeer naar Noordwijk brengen om ze terug te brengen, omdat ik over twee dagen op vakantie ging. Het was gewoon het laatste paar en ze wilden er vanaf. En ik heb mijn geld teruggekregen.
13 May 2026
Anastasios
Zoetermeer
Beste Anastasios,
Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat de slippers in deze staat bij u zijn aangekomen. Onze excuses, dit paar is klaarblijkelijk door onze controle geglipt en dat had niet mogen gebeuren.
U had hiervoor uiteraard ook direct contact met ons mogen opnemen. Wanneer de fout bij ons ligt, sturen wij altijd een retourlabel zodat u geen extra kosten hoeft te maken en zeker niet speciaal terug hoeft te komen naar de winkel.
Fijn dat het bedrag inmiddels is terugbetaald, maar we begrijpen goed dat dit erg teleurstellend was, zeker vlak voor uw vakantie.
Team Aad van den Berg Modeschoenen
Fijne site, betrouwbaar, en fatsoenlijk verzonden.
5 April 2026
Moi
Culemborg
Online een Floris van Bommel tas gekocht die ik jaren geleden al had gekocht maar echt nu helemaal kapot was. Gelukkig had Aad hem nog en werd snel en super verpakt opgestuurd. Met prima update informatie over de levering. En als grote verassing een handgeschreven kaartje erbij met ‘complimenten over mijn keuze en veel plezier ervan’. We komen eigenlijk nooit in Noordwijk maar gaan nu maar eens langs! Tot binnenkort Jolanda
25 March 2026
Jolanda
Westknollendam - Zaanstad
Snelle levering,prima verzorgd.Kwaliteit en product kloppen precies. Heel tevreden!
24 March 2026
H
Leiden
Verzending en levering vlot
24 March 2026
Aly
Dordrecht
Kwaliteit en snelheid, bedankt!
23 March 2026
AZEWIJN
4 March 2026
Alex
Breda
Snelle levering ! Super blij mee :):)
24 February 2026
barbera
Paterswolde
16 February 2026
John
Uden
Der Service lief extrem unkompliziert und reibungslos. Einzige Ausnahmen: Ich musste mir die Mails übersetzen, weil ich kein holländisch spreche (kein Problem) und der Versand hat 20 € gekostet, obwohl ich im Vorfeld gelesen hatte, dass der Versand ab einem Mindestbestellwert (den ich überschritten habe) kostenlos ist. Ich mag hier etwas überlesen haben, verstehe die Situation aber noch nicht. Falls ich hier einen Fehler gemacht habe oder die Situation sich anders aufklärt, klare Empfehlung.
15 February 2026
Lukas
Bremen
Besteld volg dag in huis Blij mee!
10 February 2026
Angela
Gennep
Super bedrijf leveren volgens afspraak.
8 February 2026
Marianne
Best
Goed verzorgde en snelle levering
28 January 2026
Aly
Dordrecht
Online bestelling gedaan. Keurig geleverd gekregen zoals omschreven. Top!
13 January 2026
Simon