Laden reviews...
50 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering en betrouwbare verzending. Veel beoordelingen noemen de kwaliteit van de producten en de vriendelijke service. Sommige reacties gaan over verzendkosten en retouren, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. De winkel toont sterke prestaties op het gebied van levering, productkwaliteit en klantenservice.
Der Service lief extrem unkompliziert und reibungslos. Einzige Ausnahmen: Ich musste mir die Mails übersetzen, weil ich kein holländisch spreche (kein Problem) und der Versand hat 20 € gekostet, obwohl ich im Vorfeld gelesen hatte, dass der Versand ab einem Mindestbestellwert (den ich überschritten habe) kostenlos ist. Ich mag hier etwas überlesen haben, verstehe die Situation aber noch nicht. Falls ich hier einen Fehler gemacht habe oder die Situation sich anders aufklärt, klare Empfehlung.
15 February 2026
Lukas
Bremen
Besteld volg dag in huis Blij mee!
10 February 2026
Angela
Gennep
Super bedrijf leveren volgens afspraak.
8 February 2026
Marianne
Best
Goed verzorgde en snelle levering
28 January 2026
Aly
Dordrecht
Online bestelling gedaan. Keurig geleverd gekregen zoals omschreven. Top!
13 January 2026
Simon
Nieuwegein
Harris laarzen besteld, en zien er prachtig uit
11 January 2026
Handren
Utrecht
Produkt zoals omschreven en snelle levering
31 December 2025
Stefania
Hasselt
Mooie schoenen, snel geleverd!
23 December 2025
J
Almelo
Heel blij met mijn aankopen en goede service
6 December 2025
Sandra
Gronsveld
Fijne service
5 December 2025
Resie
Urmond
Bezorging gaat vlot, terugsturen kost nogal wat. Ik bestel hier niet meer.
2 December 2025
Jeannet
Arnhem
Beste Jeannett,
Dank voor uw berichtje. Wij hebben vandaag uw retourzending ontvangen en direct, dezelfde dag, zoals gebruikelijk, het bedrag naar u retour gestort. Op de standaard portokosten van PostNL van € 8,25 hebben wij helaas geen invloed. Op moment van het bestellen in onze webshop is het bekend de verzendkosten van ons naar u voor onze rekening zijn en ingeval van een retour deze kosten voor u zijn.
Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben,
Met vriendelijke groet,
Aad van den Berg Modeschoenen
Maarten
Snel verzonden, goede schoenen.
24 November 2025
Marike
Alkmaar
Snelle levering en bij retour ook alles snel geregeld
22 November 2025
Arina
Geldrop
Goede service en kwaliteit!
5 November 2025
Petra
Ermelo
Hele fijne schoenen goede kleur en snel geleverd, TOP!
30 October 2025
Janny
Enschede
direct behulpzaam om in het magazijn te gaan kijken, foto’s te maken en moeite gedaan om mij te overtuigen van een online bestelling die ik de dag erna al in huis had. Top!
21 October 2025
Idem
5 October 2025
W.
Voorburg
Snelle en goede levering.
1 October 2025
Super goede en snelle Levering
24 August 2025
Rick
Hellevoetsluis
Voor mijn man had ik online het laatste paar schoenen betaald en besteld. Als verrassing. Zondag zou ik t ophalen met mijn man. Toen kreeg ik, gelukkig wel net voordat ik zou vertrekken, een mail dat ik mijn geld terug zou krijgen omdat de schoenen niet leverbaar zijn. Daar baalde ik echt van. Het was nl een dank aan mijn man voor zijn goede zorgen. Ik zou t fijn vinden dat een bestelling niet mogelijk is online als t product er niet meer is. Ik ben nl altijd super tevreden over Aad vd Berg De betaling is ook al retour.
20 August 2025
De service is top!
5 August 2025
Anja
Lommel
Snelle levering en keurig verpakt
28 July 2025
Miranda