Laden reviews...
49 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering en betrouwbare verzending. Veel beoordelingen noemen de kwaliteit van de producten en de vriendelijke service. Sommige reacties gaan over verzendkosten en retouren, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. De winkel toont sterke prestaties op het gebied van levering, productkwaliteit en klantenservice.
Keurig verzorgde bestelling. Begrip voor maatprobleem. Snel het betaalde terugontvangen.
21 June 2025
Peter
Huizen
Door vele! jaren heen, blijft het aanbod van zeer goede Merken met tevens zeer goede Comfort Merken, en de snelle! zorgvuldige levering Uniek. Een uitstekende! Service heeft Aad van de Berg voor z’n klanten.
27 May 2025
Aly
Genemuiden
…
16 May 2025
Weesp
Alles goed verlopen,en snel ook.bedankt
7 May 2025
Anneke
Harskamp
Fijne website, mooie en betaalbare schoenen en snelle levering!
24 April 2025
Vlekkeloos.
28 February 2025
Alex
Meijel
Goede webshop! De bestelde schoenen zijn snel geleverd en waren goed verpakt. Heel tevreden met mijn bestelling.
17 February 2025
H
Rijssen
Snel geleverd en alles netjes
12 February 2025
Renate
Zwolle
Snelle en correcte service vriendelijk bedankt
6 February 2025
Martine
Dilbeek
van A tot Z goed geregeld, ik ben er zeer blij mee dat ik dit adresje heb gevonden, gelijk ook lid geworden van de nieuwsbrief, je weet maar nooit!
10 January 2025
Arjen
Harderwijk
netjes op de hoogte gehouden van de levering en in goede staat geleverd en verpakt..
9 January 2025
Gilles
Noordwijkerhout
Bestellen, (laten) verzenden en ontvangen. Het bekende riedeltje, toch? Maar prettig anders dan anders in dit geval. Bestellen idd zo gepiept. Geleverd, supersnel en keurig. Ontvangen met een glimlach. Zelfs toen bleek dat het geleverde helaas geretourneerd moest worden. Want het retourtraject verliep minstens zo flamboyant als het bestel-. En dát, vooral dat is uniek!
31 December 2024
Petey
Hall
Webshop is erg overzichtelijk, schoenen zijn snel en netjes verzonden
20 December 2024
Monique
Krimpen aan den IJssel
Ik zag te laat dat de laarsjes wel iets duurder waren dan bij een andere winkel
7 December 2024
Linda
Rotterdam
De bestelde en betaalde schoenen waren niet op voorraad. Geld is teruggestort maar vervolgens staat t product op de website er gewoon nog op. Zo kan iemand anders het product weer bestellen……
3 December 2024
Yvonne
Weert
Goedemorgen Yvonne Janssen,
Ik begrijp de verwarring. Door een technische storing van gisteren en vandaag is de update/verwerking va onze website enigszins vertraagd en waren wij tijdelijk telefonisch tijdelijk niet bereikbaar.
Wij hebben het artikel nogmaals voor u nagekeken en deze is helaas echt niet meer op voorraad bij ons. Wij hebben inmiddels et artikel handmatig van de website afgehaald daarmee is het artikel niet meer zichtbaar op onze website.
Excuses voor het ongemak.
Aad van den Berg Modeschoenen
Snelle levering!
28 November 2024
Miranda
Voorburg
Een dag na mijn bestelling werden de prachtige loafers hier bezorgd. Helaas bleek het model niet geschikt te zijn voor mijn voeten. Na terugsturen volgde een correcte reactie per mail en werd het geld teruggestort. Wat een service!!
26 November 2024
Pas de problème
9 November 2024
Nathalie
Loisy-sur-Marne
Prachtige schoenen, goede levering en goede leverings-info.
5 November 2024
I.
Noordwijk
Ik krijg een verkeerde maat riem opgestuurd. Terwijl je toch echt het verschil in lengte wel met het blote oog kan zien.
29 October 2024
Hans
Ridderkerk
Beste Hans,
Dank voor uw reactie. Excuses dat de bestelling bij u niet goed is verlopen. Het label met een verkeerde lengte hing aan de riem ipv met de juiste lengte. Dit is bij het verwerken van uw bestelling niet opgevallen, omdat de riem niet helemaal uitgerold wordt.
Met vriendelijke groet,
Maarten
Pakket voldoet aan verwachting en was netjes ingepakt en snel geleverd
10 October 2024
ilona
Koudekerk aan den Rijn
Erg snellen goed in gepakte mooie schoenen. Jammer dat ze te groot waren en niet een maat kleiner waren
8 October 2024
Anny
Nederweert
Het product wat ik gekocht had, was helemaal niet op voorraad of leverbaar
7 October 2024
Marielle