Prettig

Snelle levering, gemakkelijk retourneren. Leuke aanbiedingen, kortom een fijne webshop.

Snelle levering, goed verpakt

Zeer tevreden, snelle levering en goed verpakt.

Aanrader!

Mooie sandalen zitten heerlijk, in de avond besteld volgende dag binnen! Leuk verpakt met extra dingen, echt super.

Levert volgens afspraak

Snelle levering; product zoals beschreven en op foto staat

Super snelle bezorging en top service.

Snelle verzending!

Snelle verzending. Product zoals verwacht

Slippers Viguera goud

Mooie slippers, super snel geleverd. Niets op aan te merken.

Snelle levering en goede feedback

Snel en product goed verpakt

Hele goede service en schoenen waren precies op tijd Dank jullie wel

Hele goede service en schoenen waren precies op tijd Dank jullie wel

Schoenen waren helaas te klein snel geld teru ontvangen

TOP!!! Snel geregeld!!!

Ga zeker vaker bestellen....goede en snelle service

Snel het juiste product geleverd

Ik heb voor 16.00 uur besteld en de schoenen werden de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Positief

Zeer positief

Leuke winkel en mooie schoenen en via internet snelle en goede verzending helemaal top

Top winkel

Goede schoenen . Precies wat wij zochten !!

Gave winkel

Goede ervaring. Goed geholpen

Vakkundig

Met passie en vakkennis wordt goed geadviseerd. Prettige sfeer

Klantvriendelijk

Bijzonder vriendelijke afhandeling van mijn vraag.

Prima Geholpen en Geslaagd !!

Bij Aad van den Berg schoenen wordt je keurig te woord gestaan alsmede geadviseerd. De keuze is ruimschoots; van sneaker tot nette schoenen. Na een keuze gemaakt te hebben ben je in een niet al te lange tijd geslaagd ! Ook de prijzen zijn redelijk. Zodoende blijf je terug komen :)

Goede service, goed advies

Hier geeft men zeer goed advies, heeft men kennis van zaken. De service en klantvriendelijkheid zijn perfect.

Mooie winkel en erg leuk geholpen

Ik ben met hele leuke schoenen de deur uit gegaan! Terwijl ik dat niet van plan was.Erg goed geholpen.

Zeer snelle bezorging. Heel tevreden.

Zie bovenstaande

Prima service. Vriendelijke mensen.

Was op zoek naar een bij mijn Rehab schoenen passende riem. Overal uitverkocht bij Aad van den Berg gevonden.

Een perfect, website, aanbod en info en ver-bezorging !

Eerste ervaring : goede informatieve website , gerenommeerde merken , volledige beschrijving v h product , klantvriendelijkheid bij telefonisch contact en een snelle en ook goede bezorging.

Hoofdstraat 86

2202GA Noordwijk zh