Kleur wijkt wel iets af van de foto's, maar dat staat er ook bij. De kwaliteit is mooi.
Heel erg bedankt voor je review Marlous, Super leuk dat je de kwaliteit mooi vindt! We proberen altijd de kleuren zo goed mogelijk weer te geven en aan te geven als er mogelijk een afwijking kan zijn. Het stond er inderdaad in de tekst vermeld. We wensen Elena en Lexie heel veel plezier met de slingers en dat het een leuk feestje wordt:) We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Lieve groetjes, Team Shuuske
Prettig contact, Shuuske denkt goed mee. Product is prachtig (houten spaarpot vrachtwagentje met naam en geboortedatum erop) en volledig naar wens. Ook mooi ingepakt als cadeautje en netjes verstuurd. Heldere communicatie en snelle verzending.
Irene dankjewel voor je mooie review, Wat worden we super blij als we zien dat onze klanten tevreden zijn:) heel leuk dat je tevreden met de bestelling bent! Fijn dat je het contact ook prettig vond, we doen ons best om goed contact met onze klanten te leggen en denken graag mee:) We wensen Micha heel veel plezier met zijn vrachtwagen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
mooi,netjes afgewerkt,correcte levering en heel goed verpakt om schade te voorkomen
Heel erg bedankt voor je mooie review Katrijn, Wat leuk dat je tevreden bent met je bestelling, dat zorgt er voor een glimlach op ons gezicht! We wensen Marlon heel veel plezier met zijn speelgoedbankje en hopen dat hij het ook mooi vond:) Wij hopen je weer in onze webshop te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shuuske
zoveel mogelijkheden voor de spaarpot die ik gekocht heb! goed ingepakt verzonden. Top
Dankjewel voor je review Jo Kivits! Super leuk dat je tevreden bent daar worden we ook blij van! Bij Shuuske hebben we inderdaad veel mogelijkheden voor de spaarpotten! We wensen Mette een spaarpot vol met centjes:) Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Mijn ervaring is super goed! Ze bellen als dingen aangepast moeten worden, maar ook als ze zelf iets vergeten zijn, om dan tot een compromis te komen! Ik zou ze zeker aanbevelen, en maken mooi werk!
Dankjewel voor je mooie review Pleuni, Wat worden we erg blij om te lezen dat onze klanten tevreden zijn, heel fijn dat je ervaring bij ons goed was! We nemen graag contact met onze klanten op voor als er wat aangepast moet worden, er speciale wensen zijn of inderdaad als wij wat vergeten zijn:) Wij wensen Emily een herinneringskist vol met mooie herinneringen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Fijn meegedacht en veel moeite gedaan voor een mooi ontwerp. Snelle verzending.
Heel erg bedankt voor je review Daniëlle, Super fijn om te lezen dat je tevreden bent, daar worden we ook blij van! We denken graag met onze klanten mee en doen ons best om voor een mooie eindresultaat te verzorgen, leuk dat je de ontwerp mooi vindt:) Heel veel plezier met speelgoedbankje en tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Wij hebben een enveloppenkist besteld die we graag in de stijl van onze bruiloftkaart wilde. Er is goed meegedacht en de levering was snel. Wij zijn super tevreden over de service, dienstverlening en t product
Dankjewel voor je review Karla, Super leuk dat je tevreden bent met onze service en product, dat zorgt er voor een glimlach op onze gezicht! We denken graag met onze klanten mee om voor het beste eindresultaat te zorgen en dat de klanten tevreden zijn, wat fijn dat het bij je bestelling het geval was! We wensen Migchiel en Karla heel veel plezier met hun enveloppenkist! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Persoonlijke en prachtige cadeaus. Je ziet aan alles met hoeveel zorg en passie je bestelling wordt verwerkt tot een uniek en prachtig eindresultaat.
Heel erg bedankt voor je mooie woorden Cindy, Wat worden we erg blij als we zo'n mooie review lezen en dat we zien dat onze klanten tevreden zijn! Super fijn dat je de cadeaus mooi vindt! Inderdaad verzorgen we alles met zorg en passie om ook voor het beste resultaat te verzorgen! We wensen Ivo een herinneringskist vol met mooie herinneringen! Groetjes, Team Shuuske
Mooi product netjes afgewerkt en geleverd
Heel erg bedankt voor je review Ineke, Wat fijn dat je tevreden met de product bent, daar worden we ook wel blij van! We wensen Sev een spaarpot vol met centjes:) We hopen je in de toekomst wee te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shuuske
Vragen via mail werden snel en duidelijk behandeld. Top service! Snelle levering. Helpen meedenken.
Tatiana dankjewel voor je review, Wat worden er super blij om te zien dat onze klanten tevreden zijn! We doen ons best om de vragen van onze klanten zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden, dus super fijn dat het voor je het geval was! We wensen Céleste heel veel plezier met haar speelgoedbankje! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Erg blij mee! En mooi kwaliteit. Zat iets vertraging op en daarom nam ze contact met mij op. Dat was erg prettig en werd ik daarvan op de hoogte gesteld. Zeker aan te raden!
Heel erg bedankt voor je review, Feija! Excuses voor het vertraging en bedankt voor je begrip Super fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en bedankt voor het aanraden van onze webshop! We vinden het belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden:) We wensen Louen een herinneringskist vol met hoogwaardige en mooie herinneringen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Ik had een bestelling geplaatst voor te herinneringen kistjes met het geboortekaartje op de boven kant. Ze stuurde nog een prototype, dat was heel fijn. Na akkoord heb ik ze snel thuis ontvangen. Het is echt perfect, precies hoe ik het voor mij zag en van goede kwaliteit. Heel erg bedankt!
Dankjewel voor je mooie review Melanie! Wat zijn we erg blij dat je tevreden bent met het proces en dat het als gewenst is gelopen! We vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn dus het was fijn om te horen dat je eerst akkoord met die prototype bent! We wensen Boyd en Zayn heel veel plezier met hun herinneringskisten! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Ik heb twee memorybox en met foto en geboortedatum besteld. Ondanks goeie controle ontdekte we bij levering er toch een typefoutje in de datum! Mijn eigen schuld natuurlijk, maar Suzie dacht geweldig met me mee en heeft het keurig en kosteloos opgelost! Super goeie service dus! Suzie, ook via deze weg nog even heel erg bedankt!
Carlijn dankjewel voor je mooie woorden! Wat worden we super blij als we zo'n mooie review zien, leuk dat je met onze service tevreden bent! We denken graag met onze klanten mee en proberen met het beste oplossing er uit te komen! We wensen Amélie en Rosie herinneringskisten vol met mooie en waardevolle herinneringen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Er bleek iets mis te zijn met het bestelde product (speelgoed opbergbankje). Dat hebben ze netjes en snel opgelost en omgewisseld.
Dankjewel voor je review, Jacqueline! Excuses dat het eerst mis is gegaan en bedankt voor je begrip! Wat fijn dat je tevreden met de oplossing bent, dat zorgt er voor een glimlach op onze gezicht! We wensen Mees heel veel plezier met zijn speelgoed bankj:) tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Zeker een aanrader deze webwinkel! Snel geleverd, mooie producten en hele fijne service.
Cherrys, bedankt voor je mooie worden! Wat worden we blij om te zien dat je tevreden met onze service en producten bent en dat je het nog aan andere mensen aanraadt! Dankjewel We hopen je in de toekmost weer in onze webshop te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shuuske
mooie kwaliteit en prima levering
José bedankt voor je review! Wat zijn we blij dat je tevreden met onze service bent! We wensen Emelia een spaarpot vol met centjes:) We hopen je weer terug te zien op onze website! Groetjes, Team Shuuske
Goede service en snelle levering
Dankjewel voor je review Anita! Wat leuk dat je tevreden met onze service bent, daar worden we ook wel blij van! We wensen Sophie heel veel plezier met haar beanbag fauteuil! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Ik heb al meerdere keren bij Winthager Shuuske besteld en ben altijd heel tevreden met mijn bestelling! Snelle service, goede communicatie en elke keer weer een prachtig gepersonaliseerd cadeau waar de ontvanger altijd heel blij mee is :).
Marissa heel erg bedankt voor het delen van deze mooie review! Wat leuk dat je al voor altijd tevreden met onze service bent, je mooie woorden zorgen voor een glimlach op ons gezicht! We wensen Dani, Niels en Zoë een herinneringskist vol met mooie herinneringen. Nogmaals heel erg bedankt voor je vertrouwen en voor deze review! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Ik heb een vlaggenlijn gekocht en helaas wijken de kleuren sterk af van de afbeelding op de website. In de voorwaarden staat dat er een kleine afwijking kan zijn, maar deze is vrij groot. Dat zorgde bij ons voor wat teleurstelling. Tip: vraag eventueel een foto op van de stof die ze op dat moment op voorraad hebben voordat je besteld.
Bedankt Cathelijne dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Elke review is voor ons van waarde; ook een negatieve; zo blijven we menselijk! Want niemand is foutloos en niemand kan iedereen tevreden stellen. We proberen altijd de kleuren zo goed mogelijk weer te geven en aan te geven als er mogelijk een afwijking kan zijn. In de kleuren van de stof kan verschil zitten tussen verschillende batches die wij binnenkrijgen; dat staat dan ook in de tekst vermeld. Twijfelt een klant? Dan mag ze ons altijd bellen of mailen om te vragen; dan kunnen we nog extra uitleg geven. We hadden je nog gemaild met een oplossing; maar helaas hebben we daar niks meer op terug gehoord. Hopelijk hebben jullie de slinger toch kunnen gebruiken en Veda kunnen vieren tijdens haar feestje ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Zeer vriendelijk, mooie zaak
Dankjewel voor je review, Anjes! Super leuk dat je tevreden bent en dat je onze zaak mooi en vriendelijk vindt! We wensen Juliette een speelgoedbankje vol met leuke speelgoed:) Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Dit is de tweede speelgoed kist die ik bestel de eerste 3 jaar geleden voor kleinzoon 1 en nu voor de tweede . Goede kwaliteit stevig en met leuke opdruk en naam.
Dankjewel voor je review! Wat leuk dat je tevreden met onze kwaliteit en service bent! Gefeliciteerd met je tweede kleinzoon! We wensen Mees heel veel plezier met zijn speelgoedkist:) en hopen je weer in onze webshop terug te zien! Groetjes, Team Shuuske
Een heel fijn bedrijf waar makkelijk contact mee gelegd kan worden en goed meegedacht wordt wat er mogelijk is. Snelle levering, dus helemaal top!!
Dankjewel voor je mooie review Annet, Super fijn dat je tevreden bent, daar worden we ook blij van! We doen ons best om het contact met onze klanten makkelijk te maken en om voor het beste uitkomst te zorgen denken we inderdaad graag met onze klanten mee. We wensen Daan heel veel plezier met zijn kinder koffertje:) Tot de volgende keer Groetjes, Team Shuuske
Ik was aangenaam verrast door de persoonlijke en geweldige service van dit bedrijf. Ik had een cadeau voor een bepaalde datum nodig (was zelf eigenlijk te laat) en er werd alles in het werk gesteld om dit te realiseren. Zeer persoonlijk contact via whatsapp en een super service. Aanrader!
Dank je wel Marjon, voor deze geweldige review. Wat zijn we blij om jouw lieve woorden te lezen! Waar we kunnen, zullen we altijd alles in het werk stellen om wensen van klanten te realiseren; dit soort reacties zijn namelijk wat ons werk zo leuk maakt! We wensen Lenneke een kistje vol met de mooiste foto's zodat ze op elk moment dierbare herinneringen op kan halen. Hopelijk tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle en perfecte afwikkeling van mijn bestelling. Zeker aan te raden.
Dank je wel voor de mooie review Jolanda! Je mooie woorden toveren een lach op ons gezicht! We hopen dat Ties blij is met zijn mooie Nijntje spaarpot en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik had telefonisch contact met een vraag over de levertijd en werd zeer vriendelijk geholpen. Er werd met mij meegedacht over de kleur van de letters en bloemetjes. Ik wilde een baby koffertje bestellen met naam en geboortedatum en met bloemetjes als decoratie. Ik werd goed geadviseerd. Het koffertje is heel leuk en mooi geworden en heel snel geleverd. Wat een goede service!!!
Dank je wel Petra, voor de goede beoordeling! Wat een lieve woorden; we worden er een beetje stil van! Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent :) We wensen Lina Mae een koffertje vol geluk en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl