Mooi!

De poppenwagen met naam ziet er zo leuk uit! En ook stevig. De levering was snel.

Herinneringskist

Prachtig resultaat met geboortekaartje erop, ontzettend blij mee!

Goede snelle service.

Speelgoedkist ziet er erg mooi uit. Blij mee.

Super lief ❤️

Vriendelijk, behulpzaam, snelle levering, gewoon geweldig

Hele goede en snelle service!

Voor de 2e keer besteld bij Shuuske! Dit keer alleen stickers, om een eigen stoeltje op te vrolijken met de naam van mijn dochter. Zo fijn dat ik dezelfde stickers gewoon kan bestellen als het bankje (met naam!) dat ik wel al heb van Shuuske! Ik had ook de hartjes stickers besteld, deze kwam helaas in de verkeerde kleur binnen. Ik kreeg super snel (en op zondag!) een reactie op mijn mail, en binnen no time het bericht dat de juiste kleur verzonden was. Echt super goede service! Ik ga zeker vaker bestellen!

Ziet er fantastisch uit, bedankt!

Super service!

Heel goed!

Duidelijke website, snelle levering en stevig verpakt!

Super snelle levering en de spaarpot met naam ziet er geweldig uit.

Goede service en prachtig resultaat!

Nadat je je wensen hebt ingestuurd, kun het ontwerp van te voren nog goedkeuren. Het is prachtig geworden en ik ben heel blij dat we de spulletjes van onze hond Max hierin kunnen bewaren. Bedankt!

Super professioneel

Ik had een bestelling gedaan voor een collega. Had het niet goed ingevuld. Mevrouw nam direct telefonisch contact met mij op om te vragen hoe ik het nú precies wilde hebben. In het gesprek gaf ze ook nog aan dat de ingestuurde foto niet bruikbaar waren maar dat ze deze zelf had gemaakt. Uit het voorbeeld wat ik heb ontvangen kun je opmaken dat deze mevrouw het met veel plezier en voldoening doet voor de klant. Echt super. Dus wil je iets bestellen voor een baby: Doe het hier

Snelle levering, stoeltje is naar verwachting.

Zie boven

Mooie persoonlijke producten

Meerdere dingen besteld en erg mooi geworden. Altijd goed, snel en vriendelijk contact en de producten naar wens (afdruk geboortekaartje) gekregen.

Je krijgt precies wat je besteld

Het herinneringskistje is van mooi hout en er staat precies op wat ik wilde in de letters die ik wilde, met de hartjes die ik wilde. Ook duurde het niet lang tot ik het cadeau binnen kreeg :-)

Geweldige service

Pakketje eerst verkeerd bezorgd, maar er is alles aan gedaan om het op het goede adres te krijgen. super service en mooi cadeau

Heel tevreden!

Product overtrof mijn verwachtingen!

Bedankt, onwijs tevreden!

Mijn eerste herinneringskist voor mijn overleden partner was niet zoals verwacht. Hier heeft Shuuske ontzettend snel op mijn mail gereageerd en alles snel opgelost. Ze maakte gelijk nieuwe ontwerpen voor me zodat ik helemaal tevreden zou zijn. Heel klantvriendelijk. Shuuske reageert snel en ook de kist was heel gauw gemaakt en binnen. De kist is van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service❤️

snelle reactie

er was een foutje in mijn bestelling (naam verkeerd geschreven), na mijn mail daarover een snelle reactie en het product opnieuw geleverd

Klantvriendelijk en correct

Bankje gekocht en goed advies omtrent eventuele verdere aanschaf

Super service, snelle levering en fijn contact

Precies dat wat je nodig hebt in zo'n moeilijke tijd. Vriendelijk, behulpzaam!

Heel mooi en goed kwaliteit

Voor de tweede keer een houten speelgoedkist gekocht; met naam en mooie afbeelding aan de voorkant. Het is met zorg gemaakt en geleverd. Ook werd er contact opgenomen nav een vraag over het lettertype. Ik kreeg meerdere voorbeelden en duidelijkheid over de verschillen. Top! Hartelijk dank voor jullie mooie werk :-)

De vorige keer, september 2025, hebben wij een bankje besteld voor onze kleindochter. Het in elkaar zetten had destijds wel wat voeten in de aarde,splijtende hout ed ondanks alle voorzorg maatregelen. Na ons contact met Shuuske waren wij blij te zien dat er daadwerkelijk iets met onze opmerkingen is gebeurd

Hele goede ervaring

Er wordt heel snel gereageerd als je iets wil vragen via de chat, bestelling snel geleverd.

Bedrukte koffer besteld en overtreft de verwachting!

Bedrukte koffer besteld en overtreft de verwachting!

Hele mooie speelgoed kist besteld, ziet er super uit en uit ervaring weet ik dat het ook lang mooi blijft! De levering was ook weer super snel.

Ik werd meteen gebeld bij onduidelijkheid over de bestelling. Mijn wensen werden telefonisch besproken. Het is een mooi cadeau geworden voor onze collega.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal