Laden reviews...
197 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en hoogwaardige producten. De beoordelingen benadrukken duidelijke communicatie en betrouwbare verzending. Verpakkingen zijn zorgvuldig en personalisatie wordt gewaardeerd. De algehele ervaring is zeer positief.
De spullen waren zoals omschreven. Er was een item niet meer op voorraad maar ik werd meteen gebeld hierover en ik kon een ander item toevoegen. De levering was snel binnen twee dagen. Keurig geregeld alles.
14 September 2026
Judith
Hoorn
Prachtig maar duurde erg lang!
13 September 2026
Henriette
Genemuiden
Ontzettend leuke cadeautjes voor geboorte, huwelijk enz. Prima service en altijd heel hartelijk geholpen….
12 September 2026
Marjo
Landgraaf
Leuk stoeltje besteld voor onze kleinzoon Sem. de bestelling was iets langer onderweg dan gewenst, maar het is een prachtig stoeltje, mooi afgewerkt.
11 September 2026
Jeanet
Elspeet
Ik heb een houten speelgoedkist besteld met Zeedieren motief. Binnen enkele dagen geleverd en ziet er fantastisch uit.
11 September 2026
Maurice
Beekdaelen
Via what's app ook vooraf contact gehad of mijn bestelling voor de trouwdag nog haalbaar was. Alles was keurig op tijd en goed verpakt. Ik ga zeker in de toekomst weer een bestelling plaatsen als zich weer een gelegenheid voordoet.
10 September 2026
Diana
Enschede
Spaarpot laten maken voor onze dochter, heel leuk ingepakt en ze was er erg blij mee!
10 September 2026
Lisanne
Hellendoorn
Ze hebben tal van leuke spullen op hun site word vlot geleverd en netjes verpakt
9 September 2026
Edwin
Zwartsluis
Wat is de opbergkist geweldig mooi. Hele stevige opbergkist. Alleen beetje jammer dat je nog verzendkosten moet betalen op een bedrag van € 130,-
9 September 2026
Anja
Zevenbergen
Ik heb een memorybox voor een bruiloft bestfld. De tijd tot de bruiloft was vrij kort doordat het bedrijf dicht was. Er is via de whatsapp en via email goed en snel gecommuniceerd. Hierdoor is het helemaal goed gekomen en is de box ruim optijd binnengekomen. Ik ben erg blij met de box. Hij is mooi afgewerkt en de print is mooi gezet. Ik ben er erg blij mee.
8 September 2026
Samantha
Son
Neemt echt de tijd om de opgegeven items naar de wens van de klant te voldoen
7 September 2026
Christien
Arnhem
Houten kist besteld om herinneringen in te bewaren na het overlijden van mijn echtgenote. Indrukwekkend toen hij werd bezorgd, heeft mijn verwachtingen overtroffen.☺️
7 September 2026
Ton
Heerhugowaard
Het koffertje was prachtig. Het werd snel geleverd en er was duidelijke communicatie.
6 September 2026
Willeke
Hele goede service! En prachtige kraamcadeau’s!
5 September 2026
Marle
Deventer
Hele mooie herinneringsbox ontvangen. Toen het voorbeeld gemaild werd, zag ik dat er een foutje in zat. Gelijk gemaild, en dit werd direkt opgelost. Het uiteindelijke resultaat is geweldig
3 September 2026
Ria
2e Exloërmond
Nadat ik mijn bestelling via de website had geplaatst, ontving ik per mail een voorbeeld, waarop ik nog aanpassingen kon maken. Toen het ontwerp naar mijn zin was, had ik de box binnen een paar dagen in huis. Mooi uitgevoerd, precies zoals ik het voor ogen had.
2 September 2026
Edwin
Ospel
Levering duurde langer ivm vakantie had ik gemist op de website Contant opgenomen en kon de bestelling op tijd nog ophalen in de winkel Super blij mee!!!
1 September 2026
Miriam
Heerlen
Voor de 2e maal de nijntje spaarpotten met naam besteld,ze zijn weer heel mooi van super kwaliteit en een mooie bedrukking erop.
31 August 2026
Jolanda
Wuustwezel
We hebben een persoonlijke houten herinneringkist besteld. Het is echt prachtig geworden. Onze namen en datum van ons trouwen staan er mooi op. Goede kwaliteit. Binnen afgesproken datum is deze bezorgd. Kortom zeer blij mee. En absoluut een aanrader.
31 August 2026
Annebelle
Den-Bosch
Toen bestellen niet lukte via de shop zeer goed geholpen. Daarna is het artikel vlot geleverd.
12 August 2026
Ria
Uden
vlotte afhandeling van de bestelling door tussenkomst van vriendelijke medewerkster!!
9 August 2026
Domina
VILVOORDE
Pakket nog altijd niet ontvangen
Beveelt niet aan
5 August 2026
Huib
Westerhaar
Super mooi stoeltje, snelle levering en hele goede service, we komen zeker terug!!
3 August 2026
Jannie
Werkendam
Heel goed geholpen in de voorbereiding naar het bankje. Echt alle tijd genomen voor me en goede voorbeelden getoond zodat ik uiteindelijk de juiste keuze heb kunnen maken hoe mijn bankje er uit moest komen te zien.
3 August 2026
Evelien
Wageningen
Goede kwaliteit en snelle reactie . Zeer vriendelijk en goede serice.
2 August 2026
Romy