Ik werd keurig gebeld bij onduidelijkheid en ondanks dat het een gepersonaliseerd product is had ik het snel in huis. Heel fijn.
Natascha bedankt voor je mooie review, Wat worden we super blij als we zien dat onze klanten tevreden zijn, super fijn dat het bij je ook het geval was! We wensen jullie veel kracht, en hopen dat de kist een liefdevolle plek mag zijn voor alle mooie herinneringen aan Elisa. Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Ik heb twee keer een gepersonaliseerde herinneringskist besteld en ben over beide zeer tevreden. De aangeleverde kaartjes leenden zich niet voor verwerking, maar door het grote creatieve oplossings vermogen van Shuuske, overtroffen beide de verwachting. Mooie ontwerpen, goede communicatie, snelle levering. Aanrader!
Mariël dankjewel voor je review, Super leuk dat je tevreden bent met je bestelling daar worden we super blij van! Inderdaad doen we ons best om problemen zo goed mogelijk te oplossen en aan de wensen van onze klanten te voldoen om ze tevreden te stellen:) We wensen Jaspar heel veel plezier met zijn herinneringskist! Bedankt voor je vertrouwen en tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Reageren snel en vriendelijk via de mail en erg mooie memory box gekregen! Precies in de kleuren van het geboortekaartje. Erg blij mee!!
Heel erg bedankt voor je mooie review Beau, Super fijn dat je tevreden bent en dat je de memorybox mooi vindt, daar worden we super blij van! We doen ons best om zo snel mogelijk op onze klanten te reageren en natuurlijk doen we dat vriendelijk:) Wij wensen Quinn heel veel plezier met zijn memory box! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Mooie kussens met opdruk geboortekaartjes ontvangen. Fijn contact en snel geleverd. Heel erg blij mee!!!
Dankjewel voor je review Linda, Wat worden we ontzettend blij als we lezen of zien dat onze klanten tevreden zijn, Super leuk dat je tevreden en blij mee bent! We wensen Yorben heel veel plezier met zijn kussens:) Wij hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Groetjes, Team Shuuske
Leuke keuze uit cadeaus. Prima service en ontzettend leuk ingepakt! (tegen kleine meerprijs)
Miranda dankjewel voor je review, Super leuk dat je tevreden bent met je bestelling! Bij Shuuske hebben we inderdaad heel veel leuke cadeaus keuzes. Wij wensen Mia heel veel plezier met haar spaarpot! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Ik heb een memory box besteld voor mijn paard. Het contact verliep heel fijn en snel en het werd al snel verzonden. Het was netjes verpakt ook met piepschuim en genoeg bescherming. Het product ziet er ook heel mooi uit!
Bedankt voor je mooie review Nienke, Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons tijdens zo’n emotionele periode. We vinden het fijn om te horen dat het contact goed verliep en dat de memory box naar wens is. Wij wensen je heel veel plezier met de herinneringskist en dat je het vol met hoogwaardige en leuke momenten met Charlie maakt! Het doet ons goed dat we op deze manier iets mochten betekenen voor de herinnering aan jouw geliefde paard. Veel sterkte gewenst ❤️ Groetjes, Team Shuuske
Goed contact en snelle reactie producten top kwaliteit
Francien, dankjewel voor je review, Wat leuk dat je tevreden bent en dat je het contact ook goed vond! We doen ons best om zo snel mogelijk op onze klanten te reageren. Wij wensen Noëlla en Levine heel veel plezier met hun spaarpotten en dat ze de spaarpotten vol met centjes maken:) Bedankt voor je bestelling en tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Na al een tijdje met wat moeite geprobeerd te hebben om via de webshop te regelen en dat niet helemaal lukte, ben ik uitstekend geholpen door Shuuske (Suzie). Zij heeft me begeleid om de order er goed in te krijgen. Doordat ik al een tijdje bezig was, kwam voor mij de datum dat ik het kado graag in huis zou willen hebben al heel dichtbij. Suzie heeft gekeken of het mogelijk was, gezien de drukte, om dit toch op tijd bij mij te krijgen. Dat is zeker gelukt. Herinneringskist ziet er geweldig mooi uit.. Goede kwaliteit en met zorg behandeld en verzonden. De gebrikte afbeelding heeft Suzie scherper gekregen dan ik ooit zou kunnen krijgen. Heel dankbaar voor dit mooie kado voor mijn zoon en kleinzoon. Groet, Cor
Heel erg bedankt voor je mooie woorden Cor, Wat worden we super blij als we zien dat onze klanten tevreden met onze service zijn! super fijn dat we je ook tevreden hebben kunnen stellen:) Wij doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk en op tijd te helpen! Heel leuk dat je het ook op tijd hebt ontvangen. We wensen je zoon en kleinzoon heel veel plezier met hun kado! Bedankt voor je bestelling en review, we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shuuske
Ten eerste zeer mooi, hele goede kwaliteit! Communicatie was ook top! Zeer sterk aan te raden!
Dankjewel voor je review Nymfe, Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling en dat je de communicatie goed vond! daar worden we super blij van:) We wensen Leanor heel veel plezier met haar speelgoedkist. Ook bedankt voor het aanraden aan andere mensen. Super lief! Wij hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Groetjes, Team Shuuske
Vriendelijke dames. En tevreden over product
Heel erg bedankt voor je review Brigitte, Super leuk dat je tevreden met onze product bent en dat je het contact met ons vriendelijk vond, vinden we heel fijn om te lezen:) Wij wensen jullie heel veel plezier met de stickers! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Mooi cadeau voor onze kleinzoon
Dankjewel voor je review Carola, Wat fijn dat je tevreden bent en dat je het cadeau ook mooi vond, daar worden we enorm blij van! We wensen Aeden heel veel plezier met zijn kraamcadeau pakket:) Wij hopen je in de toekomst weer in onze website te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shuuske
Kleur wijkt wel iets af van de foto's, maar dat staat er ook bij. De kwaliteit is mooi.
Heel erg bedankt voor je review Marlous, Super leuk dat je de kwaliteit mooi vindt! We proberen altijd de kleuren zo goed mogelijk weer te geven en aan te geven als er mogelijk een afwijking kan zijn. Het stond er inderdaad in de tekst vermeld. We wensen Elena en Lexie heel veel plezier met de slingers en dat het een leuk feestje wordt:) We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Lieve groetjes, Team Shuuske
Prettig contact, Shuuske denkt goed mee. Product is prachtig (houten spaarpot vrachtwagentje met naam en geboortedatum erop) en volledig naar wens. Ook mooi ingepakt als cadeautje en netjes verstuurd. Heldere communicatie en snelle verzending.
Irene dankjewel voor je mooie review, Wat worden we super blij als we zien dat onze klanten tevreden zijn:) heel leuk dat je tevreden met de bestelling bent! Fijn dat je het contact ook prettig vond, we doen ons best om goed contact met onze klanten te leggen en denken graag mee:) We wensen Micha heel veel plezier met zijn vrachtwagen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
mooi,netjes afgewerkt,correcte levering en heel goed verpakt om schade te voorkomen
Heel erg bedankt voor je mooie review Katrijn, Wat leuk dat je tevreden bent met je bestelling, dat zorgt er voor een glimlach op ons gezicht! We wensen Marlon heel veel plezier met zijn speelgoedbankje en hopen dat hij het ook mooi vond:) Wij hopen je weer in onze webshop te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shuuske
zoveel mogelijkheden voor de spaarpot die ik gekocht heb! goed ingepakt verzonden. Top
Dankjewel voor je review Jo Kivits! Super leuk dat je tevreden bent daar worden we ook blij van! Bij Shuuske hebben we inderdaad veel mogelijkheden voor de spaarpotten! We wensen Mette een spaarpot vol met centjes:) Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Mijn ervaring is super goed! Ze bellen als dingen aangepast moeten worden, maar ook als ze zelf iets vergeten zijn, om dan tot een compromis te komen! Ik zou ze zeker aanbevelen, en maken mooi werk!
Dankjewel voor je mooie review Pleuni, Wat worden we erg blij om te lezen dat onze klanten tevreden zijn, heel fijn dat je ervaring bij ons goed was! We nemen graag contact met onze klanten op voor als er wat aangepast moet worden, er speciale wensen zijn of inderdaad als wij wat vergeten zijn:) Wij wensen Emily een herinneringskist vol met mooie herinneringen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Fijn meegedacht en veel moeite gedaan voor een mooi ontwerp. Snelle verzending.
Heel erg bedankt voor je review Daniëlle, Super fijn om te lezen dat je tevreden bent, daar worden we ook blij van! We denken graag met onze klanten mee en doen ons best om voor een mooie eindresultaat te verzorgen, leuk dat je de ontwerp mooi vindt:) Heel veel plezier met speelgoedbankje en tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Wij hebben een enveloppenkist besteld die we graag in de stijl van onze bruiloftkaart wilde. Er is goed meegedacht en de levering was snel. Wij zijn super tevreden over de service, dienstverlening en t product
Dankjewel voor je review Karla, Super leuk dat je tevreden bent met onze service en product, dat zorgt er voor een glimlach op onze gezicht! We denken graag met onze klanten mee om voor het beste eindresultaat te zorgen en dat de klanten tevreden zijn, wat fijn dat het bij je bestelling het geval was! We wensen Migchiel en Karla heel veel plezier met hun enveloppenkist! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Persoonlijke en prachtige cadeaus. Je ziet aan alles met hoeveel zorg en passie je bestelling wordt verwerkt tot een uniek en prachtig eindresultaat.
Heel erg bedankt voor je mooie woorden Cindy, Wat worden we erg blij als we zo'n mooie review lezen en dat we zien dat onze klanten tevreden zijn! Super fijn dat je de cadeaus mooi vindt! Inderdaad verzorgen we alles met zorg en passie om ook voor het beste resultaat te verzorgen! We wensen Ivo een herinneringskist vol met mooie herinneringen! Groetjes, Team Shuuske
Mooi product netjes afgewerkt en geleverd
Heel erg bedankt voor je review Ineke, Wat fijn dat je tevreden met de product bent, daar worden we ook wel blij van! We wensen Sev een spaarpot vol met centjes:) We hopen je in de toekomst wee te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shuuske
Vragen via mail werden snel en duidelijk behandeld. Top service! Snelle levering. Helpen meedenken.
Tatiana dankjewel voor je review, Wat worden er super blij om te zien dat onze klanten tevreden zijn! We doen ons best om de vragen van onze klanten zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden, dus super fijn dat het voor je het geval was! We wensen Céleste heel veel plezier met haar speelgoedbankje! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Erg blij mee! En mooi kwaliteit. Zat iets vertraging op en daarom nam ze contact met mij op. Dat was erg prettig en werd ik daarvan op de hoogte gesteld. Zeker aan te raden!
Heel erg bedankt voor je review, Feija! Excuses voor het vertraging en bedankt voor je begrip Super fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en bedankt voor het aanraden van onze webshop! We vinden het belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden:) We wensen Louen een herinneringskist vol met hoogwaardige en mooie herinneringen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Ik had een bestelling geplaatst voor te herinneringen kistjes met het geboortekaartje op de boven kant. Ze stuurde nog een prototype, dat was heel fijn. Na akkoord heb ik ze snel thuis ontvangen. Het is echt perfect, precies hoe ik het voor mij zag en van goede kwaliteit. Heel erg bedankt!
Dankjewel voor je mooie review Melanie! Wat zijn we erg blij dat je tevreden bent met het proces en dat het als gewenst is gelopen! We vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn dus het was fijn om te horen dat je eerst akkoord met die prototype bent! We wensen Boyd en Zayn heel veel plezier met hun herinneringskisten! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Ik heb twee memorybox en met foto en geboortedatum besteld. Ondanks goeie controle ontdekte we bij levering er toch een typefoutje in de datum! Mijn eigen schuld natuurlijk, maar Suzie dacht geweldig met me mee en heeft het keurig en kosteloos opgelost! Super goeie service dus! Suzie, ook via deze weg nog even heel erg bedankt!
Carlijn dankjewel voor je mooie woorden! Wat worden we super blij als we zo'n mooie review zien, leuk dat je met onze service tevreden bent! We denken graag met onze klanten mee en proberen met het beste oplossing er uit te komen! We wensen Amélie en Rosie herinneringskisten vol met mooie en waardevolle herinneringen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Er bleek iets mis te zijn met het bestelde product (speelgoed opbergbankje). Dat hebben ze netjes en snel opgelost en omgewisseld.
Dankjewel voor je review, Jacqueline! Excuses dat het eerst mis is gegaan en bedankt voor je begrip! Wat fijn dat je tevreden met de oplossing bent, dat zorgt er voor een glimlach op onze gezicht! We wensen Mees heel veel plezier met zijn speelgoed bankj:) tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske