We bestelden 4 herinneringskistjes voor ns prinselijk kwartet. Volledig aangepast aan onze wensen en snel geleverd. De ontvangers zijn er heel blij mee!
Gevraagd om een gepersonaliseerd cadeau te sturen rechtstreeks aan een klant. Alles perfect geregeld.
In mijn bestelling is er helaas iets fout gegaan met de vervoerder, ik heb dit zelf proberen op te lossen maar het bedrijf heeft dit volledig voor mij opgelost met een nieuw product om het alsnog succesvol te leveren. Erg fijn meedenkend en probleemoplossend voor een fout die buiten hun macht lag. Veel complimenten voor de afhandeling. Dankjewel!
prettige en snelle mailwisseling. er werd begrepen wat de wens was. snelle proefversie digitaal verstuurd en snelle bezorging.
Hele vriendelijke mensen. Als je vragen heb kan je gewoon met die mensen app-en. Ik bestelde een herdenkings kist met foto. En ik kreeg netjes voordat ze de kist gingen maken een voorbeeld. Nee echt heel netjes allemaal. En super lieve mensen.
Een mooi kistje ter nagedachtenis aan mijn overleden man. Keurig verpakt en geleverd. Blij mee!
Dank je wel voor de mooie beoordeling, Sari. Bedankt dat we deze waardevolle opdracht mochten maken voor je. We zijn dankbaar dat we zo'n mooie herinneringskist mochten maken ter nagedachtenis van jouw man. We hopen dat je ze mag vullen met heel veel waardevolle en mooie herinneringen en zo altijd terug kunt kijken op veel mooie momenten die jullie hebben gedeeld. Liefs, team Shuuske.nl
Snelle service, goed te bereiken, mooi werk!
Dank je wel voor de mooie beoordeling, Michelle! Super fijn om te lezen dat je zo blij bent met zowel onze service als ook met het item! We wensen Roel een fantastisch Carnavals seizoen en hopen je volgende keer weer in onze webshop terug te zien ♥ Alaaf! Liefs, team Shuuske.nl
Via site geappt in de avond, ochtend direct antwoord en ook meteen kunnen versturen. Super service.
Dank je wel Veronique, voor de goede beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, daar doen we het voor! :) We wensen je een heel fijn vasteloavend seizoen! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop, Alaaf! Liefs, team Shuuske.nl
Super mooi opbergbankje voor de meiden met hun Namen erop! Enorm blij mee en precies wat we wilden! Super fijne service gehad en het bankje is super snel gemaakt en verzonden! Op tijd voor hun verjaardag. Nogmaals Dankjewel voor jullie geweldige service!
Bedankt voor de mooie beoordeling, Lisa! Super leuk om te lezen dat je zo blij bent met zowel het bankje als ook onze service. Daar worden wij heel blij van :) We wensen Sarah & Jasmijn heel veel plezier van hun mooie bankje! ♥ hopelijk tot volgende keer in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Fijn contact, super meedenken en echt iets speciaals !
Dank je wel Tim, voor de geweldige review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over alle aspecten van de bestelling :) We wensen Ties een koffertje vol geluk en hopen je in de toekomst nog vaker te mogen helpen met mooie cadeaus! Liefs, team Shuuske.nl
We zijn heel blij met de gepersonaliseerde spaarpot. Het ziet er netjes uit en was heel goed verpakt. Aanrader!
Bedankt voor de super review, Michelle! Wat fijn te lezen dat je er zo blij mee bent :) Daar worden wij dan weer blij van! We wensen Sara een spaarpot vol centjes & een leven vol geluk! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Goed verzorgd en snel geleverd!
Dank je wel voor de mooie review, Christine! Super fijn te lezen dat je tevreden bent over de cadeaus & service! We wensen Levi & Roelof een spaarpot vol centjes en een hart vol liefde! Hopelijk weer tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De herinnering dozen/boxen zijn goed aangekomen. De ontvangers. incl. mijzelf zijn zeer tevreden. We gaan hier leuke spulletjes in stoppen om papa te herinneren. Kleinkinderen hebben eerste tekeningen gemaakt en in de doos gestopt. "Berichtje aan opa". Al met al heeft zijn doel bereikt. Contact met Winthager Shuuske was ook goed, bij vragen / twijfel ben ik gebeld om het beste pakket mogelijk samen te stellen. Toen ik dacht een foutje gemaakt te hebben zijn meteen alle zeilen bijgezet om het e.e.a. te controleren zodat alles naar wens was en bleef. Veel dank aan Suzie die contact zocht op de juiste momenten om zeker te zijn het product (x5) naar wens te leveren. Natuurlijk hopen wij niet snel meer bij Shuuske te bestellen, maar wanneer aan de orde, is het een goede keus! Eigenlijk een 10 waard maar een 9 gegeven omdat ik denk dat 100% niet te halen valt. Het is zo persoonlijk, zo ieder op zijn manier en iets wat je maar 1x goed kan doen. Daar moet je (en dat lijken zij te doen) altijd scherp blijven, op de tenen lopen en bij elke "postzegel" die geplakt wordt denken, "zo zou ik het ook willen"... voor mij en de ontvangers hebben zij dat volbracht! Bedankt, zet dit voort en warme groet, David
Dank je wel David, voor de mooie beoordeling. Wat een waardevolle opdracht om te mogen maken; fijn dat je ons dat vertrouwen gaf. Nog veel fijner om alle mooie woorden te lezen over hoe tevreden je bent met het resultaat. We hopen dat jullie de herinneringskist voor Karel (papa en opa) mogen vullen met heel veel waardevolle herinneringen om hem zo voor altijd in gedachte te kunnen houden en vaak terug te kunnen kijken naar alle mooie momenten. Heel veel sterkte gewenst. Liefs, team Shuuske.nl
Prachtige speelgoedbox. Nemen nog heel fijn contact op bij twijfel over iets. Pakket heel mooi verpakt!!
Dank je wel Gabriëlle, voor de geweldige beoordeling! Wat een lieve woorden, we worden er helemaal blij van :) We wensen jullie heel veel plezier van de mooie speelgoedkist op wielen! Hopelijk tot volgende keer ♥ Liefs, Shuuske.nl
Snelle levering en goed verpakt. De jongens ouders waren erg blij met het cadeau.
Bedankt voor de leuke review, Frieda! Super leuk om te lezen dat zowel jij als ook de jonge ouders blij zijn met het gekochte cadeau :) We wensen Riven heel veel plezier met zijn houten vrachtwagen en hopelijk zien we je volgende keer weer terug in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Aanrader
Dank je wel Erwin, voor de leuke beoordeling! Fijn te lezen dat je blij bent met onze service & kwaliteit! We wensen Prinses Lynn een fantastisch Vasteloavend Seizoen en hopelijk zien we je nog een keer terug in onze (web)shop! Liefs, team Shuuske.nl
Snel klaar en top gedaan!
Dank je wel voor de super review, Aukje! We wensen Yoshka veel plezier van zijn mooie wagen & slab en hopen je volgende keer weer te mogen helpen met een mooi cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ruime keuze, persoonlijke cadeau’s, goede prijs kwaliteit, goede service, fijn contact, snelle levering, denken mee, genoeg mogelijkheden, voor allerlei feestjes en partijen, origineel
Dank je wel Eline, voor de leuke beoordeling! Wauw, wat een rijtje aan mooie woorden, we worden er een beetje stil van :) Super tof! We wensen Lora, Mila en Nino heel veel plezier van de leuke cadeaus en hopen je natuurlijk nog vaker van mooie cadeaus te voorzien! ♥ Liefs, team Shuuske
Mooi produkc, snel geleverd en goede communicatie.
Sylvia heel erg bedankt voor je mooie review! Wat leuk dat je de kist mooi vindt en fijn dat je het snel thuis mocht ontvangen! We wensen jullie heel veel sterkte en hopen dat de kist een warme plek mag bieden voor alle dierbare herinneringen aan John! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Liefs, Team Shuuske
Wat een fijn bedrijf om een bestelling te plaatsen. Fijne communicatie en het product wordt heel netjes ingepakt, waardoor beschadigingen tijdens transport bijna onmogelijk is.
Stephanie bedankt voor je mooie review! Super leuk dat je een fijne ervaring had in onze webshop en met onze service! Inderdaad doen we de producten goed en zorgvuldig inpakken om beschadigingen onderweg te voorkomen! Wij wensen Adjudant heel veel plezier met de herinneringskist en dat jullie het vol met hoogwaardige momenten maken:) Tot volgende keer! Liefs, Team Shuuske
Prachtig bankje mogen ontvangen, heel tevreden mee. Makkelijk in elkaar te zetten.
Zitah dankjewel voor je review! Wat worden we ontzettend blij als we zien dat onze klanten tevreden zijn met onze service, heel leuk dat je de bankje mooi vond! Wij wensen Lilly heel veel plezier met haar bankje:) Tot de volgende keer! Liefs, Team Shuuske
Mooi werk, snelle service
Debbie heel erg bedankt voor je review! Super leuk dat we je tevreden konden stellen en dat je het eindresultaat mooi vond! We wensen jullie heel veel sterkte en hopen dat de kist een warme plek mag bieden voor alle dierbare herinneringen aan Neo! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Liefs, Team Shuuske
Dorien dankjewel voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling bij ons! We wensen Celle heel veel plezier met de speelgoedbankje! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Jullie maken van de al leuke cadeautjes een echt fesstje!!
Nardy bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je tevreden bent, daar worden we ontzettend blij van! We wensen Romee heel veel plezier met haar kinderkoffertje:) Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Carnaval herinnering kist besteld. Vooraf fijn contact gehad. En goed geholpen. Snelle verzending. Heel blij met mijn bestelling.
Anneke dankjewel voor je mooie review! Wat worden we ontzettend blij als we zien dat onze klanten tevreden zijn met onze service, super leuk dat je tevreden bent! Inderdaad doen we ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen! We wensen jullie heel veel plezier met jullie herinneringskist! Tot de volgende keer! Liefs, Team Shuuske