Mooie spaarpot, degelijk materiaal, precies zo uitgevoerd als dat we besteld hebben, ook de kleurstellingen zijn mooi... Leuk cadeau voor ons kleinkind
De tekendoos die we besteld hebben en laten personaliseren met naam is zeer mooi geworden. We waren verbaasd over hoe mooi de kwaliteit is van de bovenste laag.
Het is een mooi gepersonaliseerd koffertje geworden. De ontvangers waren er erg blij mee. Op verzoek ook op tijd verzonden. Helaas had PostNL vertraging waardoor het net niet op tijd bezorgd werd.
Francis hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden met het koffertje bent en dat de ontvangers er blij mee waren, daar worden we ook erg blij van! We vinden het jammer dat de bezorging door PostNL vertraging opliep, ondanks dat we het op verzoek op tijd hebben verzonden. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn en waarderen uw begrip. We wensen Skye heel veel plezier met haar koffertje! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Winthager Shuuske goed. Post. NL erg traag. Zoek a.u.b. een andere bezorger. Vr. Groet C. Zuijdweg
Corry hartelijk dank voor uw bestelling en de positieve woorden! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantvriendelijkheid! Wat jammer dat de levering via PostNL niet naar wens is verlopen. We begrijpen uw frustratie en nemen uw feedback hierover serieus. We wensen Judith heel veel plezier met haar tekenkist! Nogmaals dank voor uw bestelling en uw eerlijke feedback. Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Het is zo’n mooi Kado, voor het bruidspaar. Meedenkend met tekst en tekeningen
Dankjewel voor je review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je de enveloppenkist mooi vond! We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken zodat elk cadeau echt persoonlijk en betekenisvol wordt, en we zijn blij dat dat is gelukt. We wensen het kersverse bruidspaar heel veel plezier met hun enveloppenkist en hopelijk wordt het een prachtige dag! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Snelle levering en kwalitatief heel goed product!
Johan bedankt voor je review! Heel leuk dat je zo tevreden bent met ons product en dat het snel geleverd is! We wensen de ontvanger heel veel plezier met het mooie cadeau. We hopen je terug te zien in onze webshop! Groetjes, Team Shuuske
Ik heb de large memorybox voor mijn man besteld die helaas 14 dagen geleden is overleden. De box is prachtig. Je ziet dat hij met zorg is gemaakt. De bedoeling was om zijn spullen zoals gsm en portemonnee enz erin te steken en daarna in mijn kledingkast te zetten. Maar hij is zo mooi dat hij gewoon in de woonkamer blijft staan. Als er bezoek komt gaan ze ook direct naar de box en geven complimenten. Het helpt ons ook omgaan met het verlies. Ben ook niet meer bang om iets te verliezen of ergens te leggen en dan zou vergeten waar ik het gelegd heb. Het geeft rust. Dikke duim omhoog aan heel het team !
Esther wat een mooie woorden, hartelijk dank daarvoor! We willen u allereerst onze oprechte deelneming betuigen met het verlies van je man, Roger. Het raakt ons diep dat onze memorybox in deze moeilijke tijd een kleine steun mag zijn! En het doet ons goed om te horen dat de box niet alleen praktisch is, maar ook troost biedt en zelfs een plek heeft gekregen in jouw woonkamer. Dat hij zo’n bijzondere rol mag spelen in het herinneren van Roger, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We zijn dankbaar dat u dit met ons heeft willen delen. Veel sterkte gewenst voor de komende tijd. Warme groetjes, Team Shuuske
Ik had een vraag en werd binnen 5 minuten via WhatsApp te woord gestaan. Vriendelijke en snelle hulp.
Claudia, dankjewel voor je review, Super fijn dat je zo tevreden bent met onze service! We doen ons best om de vragen van onze klanten zo snel en vriendelijk mogelijk te beantwoorden! We wensen Robin heel veel plezier met zijn bouwtrein! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Er wordt geluisterd naar je vraag en meegedacht. Het eindproduct is meer dan geweldig.
Simone heel erg bedankt voor je review, We luisteren inderdaad naar de vragen van onze klanten en denken graag met onze klanten mee! Super fijn dat je het eindproduct geweldig vond! We wensen jullie een herinneringskist vol met mooie momenten die jullie troost zal geven. We hopen je weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Team Shuuske
Beloofd zoals beschreven. Mooi ingepakt (op vraag en betaling). Zeer snelle en verzorgde levering. Ik heb een heel mooi gepersonaliseerd cadeau kunnen afgeven aan mijn metekindje!
Romy heel erg bedankt voor je review! Wat leuk dat je zo blij en tevreden bent, dat zorgt ook voor 'n glimlach bij ons! Ook heel fijn dat je het snel en verzorgd hebt ontvangen! We wensen Junne veel plezier met haar gepersonaliseerde Beanbag! Tot de volgende keer:) Groetjes, Team Shuuske
Geweldige leuke shop met snelle en goede levering. Zeker aan te raden
Saskia Dankjewel voor je review, Super fijn dat je weer zo tevreden bent met onze service en dat je onze shop leuk vindt, hier worden we ook erg blij van! En heel erg bedankt voor het aanraden van onze webshop! We wensen Oliver Heel veel plezier met zijn bakfiets:) We hopen je weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Team Shuuske
We hebben een hele mooie speelgoedkist met het geboortekaartje erop. Degelijke kwaliteit kist, prachtige en scherpe afdruk van het kaartje en fijne service. Het was wat meer werk met ons kaartje maar dat maakte haar niet uit! We gaan dit zeker aan iemand cadeau geven in de toekomst
Judith Heel erg bedankt voor je bestelling en het delen van je review! Wat leuk dat je zo tevreden bent en dat je de speelgoedkist ook mooi vond, daar worden we ook erg blij mee! Zolang onze klanten blij en tevreden met onze producten zijn, maakt het ons inderdaad niet uit hoeveel werk en moeite het ons kost:) We wensen Ruben heel veel plezier met zijn speelgoedkist! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Super service Super product Super snel Super nette prijs
Patrick, Dankjewel voor je super review! :) Super fijn dat je zo tevreden bent daar worden we ook erg blij van! We wensen jullie heel veel plezier met jullie naamsticker! We hopen je weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Team Shuuske
De dames denken mee en zijn heel goed bereikbaar. Wat ze maken is echt super! Zeker een aanrader. Ik heb al diverse keren gebruik gemaakt van hun service.
Anita Heel erg bedankt voor je mooie woorden! We denken graag met onze klanten mee en we doen ons best om altijd bereikbaar te blijven om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen! We wensen Lola hee veel plezier met haar krukje:) Dankjewel voor je vertrouwen en tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Snel en netjes
Monique bedankt voor het delen van je beoordeling! Wat fijn dat je tevreden bent, daar worden we ontzettend blij van! Heel veel plezier met de naamstickers! We hopen je terug te zien in onze website! Groetjes, Team Shuuske
We hadden een houten bak met kinetisch zand besteld voor de verjaardag voor onze dochter. Helaas was de rand van de bak losgelaten. Na een mailtje hierover reageerde de eigenaresse snel en loste het op door meteen de volgende dag een nieuw bedrukte doos toe te sturen. De kapotte mochten we houden om eventueel nog te lijmen als we wilden. Het cadeau kwam alsnog op de verjaardag binnen! Deze is prima kwaliteit, mooi en praktisch product, toppie
Saskia Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met onze service en het kinetisch zand cadeau! Het spijt ons nogmaals dat de eerste bak beschadigd aankwam, maar we zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen en dat het cadeau toch op tijd was voor de verjaardag van jullie dochter. We wensen haar heel veel plezier en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Snelle en goede service en hele leuke produkten!
Fam Boumans, dankjewel voor je review, Super leuk dat je zo tevreden bent en dat je onze producten leuk vindt! Goed om te horen dat je de service ook goed en snel vond, wij proberen onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen:) We wensen Xippe veel plezier met zijn gereedschapskist! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Alles zoals het hoort te zijn. Snelle levering, mooi materiaal.
Ada, dankjewel voor je review, Heel fijn dat alles goed en zoals verwacht is gegaan, dat maakt ons ontzettend blij! We wensen Sef een spaarpot vol met centjes! We hopen je terug te zien in onze website! Groetjes, Team Shuuske
Hele mooie en kwalitatieve producten. 2 speelgoedkisten stijl geboortekaartje gekregen van anderen en zelf 2 cadeau gedaan. Erg blij mee. Communicatie verloopt goed en eerlijk. Erg fijn en zeker aan te raden!
Denice, dankjewel voor je review, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de speelgoedkisten en dat ze zelfs cadeau zijn gedaan en ontvangen. We vinden het belangrijk dat de communicatie open en eerlijk verloopt, Heel erg bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden dat waarderen we enorm! Groetjes, Team Shuuske
Ik heb net de tekendoos verpakt in cadeaupapier opgehaald die ik besteld had en eerst naar een ander toe was gestuurd. Zoals begrijpelijk is het cadeaupapier niet meer te gebruiken. Die heeft de vorige ontvangen natuurlijk open gemaakt om te kijken hoe haar pakje eruit zou zien. Nu moet ik alsnog een rol pakpapier gaan kopen. Ik heb bij de bestelling het lettertype ‘’Lief’’ aangegeven maar dat lijkt niet gehonoreerd te zijn. Ook dat is een enorme teleurstelling, want juist dat lettertype past bij het kind aan wie ik het ga geven. Bij de beschrijving van de tekendoos staat: Wil je liever een andere bedrukking op je tekenkist? Dan ga ik ervan uit dat de tekst erop gedrukt staat maar de letters lijken toch echt geplakt i.p.v. van gedrukt. Die kunnen er dus afgepulkt worden door kinderhandjes. Alles heel teleurstellend. Vandaar deze halve ster.
Bedankt voor de review. Allereerst nogmaals onze excuses voor het verkeerd toesturen van het product. We zijn allemaal mensen en waar mensen werken worden fouten gemaakt. We doen er altijd alles aan om onze fouten netjes op te lossen. Helaas ben je, ondanks alle moeite om het tijdens het Paasweekend (en dus de vakantie) op te lossen, toch niet tevreden met onze oplossing. Meer dan wat we nu hebben gedaan, hadden we niet kunnen doen. Als dat niet genoeg blijkt is dat een blijk van het feit dat we helaas niet iedereen tevreden kunnen stellen. We hopen dat Mia wel heel blij is met de mooie tekendoos; maar daar twijfelen we eigenlijk niet over! Groetjes, Team Shuuske.nl
Goede service, zeer snelle levering, mooie spullen
Jeanne Heel erg bedankt voor je mooie review, We worden zeer blij als we zo'n mooie review zien en dat onze klanten zo tevreden zijn:) We wensen Jack heel veel plezier met zijn loop bakfiets! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Het was super mooi en snel bezorgd
Tinie bedankt voor je review, Wat fijn dat je hem zo mooi vond en dat het snel bij je is aangekomen! We wensen Vino veel plezier met zijn spaarpot en dat hij hem vol met centjes maakt:) Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Kraamcadeau voor ons nichtje: mooi bankje, goede kwaliteit en snel en vriendelijk geholpen.
Monique, dankjewel voor je positieve review, Heel fijn dat je zo tevreden bent met onze service en dat je het bankje mooi vond! We wensen Nowie heel veel plezier met haar bankje en dat ze hem vol maakt met speelgoed! We hopen je terug te zien in onze website! Groetjes, Team Shuuske
Super leuke cadeautjes en goede kwaliteit en service!
Lydia Heel erg bedankt voor het delen van je beoordeling, Super fijn dat je zo tevreden bent en dat je de service en kwaliteit goed vond! We wensen Vincent heel veel plezier met zijn kraampakket:) We hopen je terug te zien in onze website! Groetjes, Team Shuuske
Goed contact over product en levering en leuk gemaakt de spaarpot met geboortekaartje
Johanna, dankjewel voor je review, Wat leuk dat je het contact en de levering goed vond, daar worden we ook ontzettend blij van! We wensen Livy veel plezier met haar spaarpot en dat ze hem vol met centjes maakt:) Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske