Snel geleverd, leuk ingepakt

De bestelling was binnen een week al binnen, super leuk

Super leuke producten, snelle verzending

De spaarpotten die ik heb besteld zijn erg mooi geworden, ik ben er heel erg blij mee!

Over de hele lijn tevreden

Mooi product, veel keuze in de personalisatie, netjes afgewerkt, snel geleverd, mooi kaartje erbij. Top!

Kwalitatief geboortekado

Wij blijven terugkomen voor persoonlijke en leuk ingepakte gifts. Fijne service, snel bezorgd en geen vraag is teveel.

Top ervaring!

Mooie doek en goeie klantenservice

Mooi product maar met kleine teleurstelling

De bestelde spaarpot is helemaal naar verwachting. Blij mee, kleine teleurstelling met open maken dat de bovenkant niet vast zat waardoor ik hem bijna gelijk al liet vallen. Wel op mijn mail dezelfde dag nog reactie gelukkig met voorstel om hem zelf even te plakken. Alleen nog geen tijd gehad om houtlijm te halen.

De bedrukking valt heel erg tegen

Ik dacht dat het om borduren ging dit is gedrukt en ziet er heel goedkoop uit ben bang dat die met een wasbeurt eraf ligt

Ik zag wat leuks op hun website en had met spoed een cadeautje nodig,en binnen 2 dagen had ik mijn mooie cadeau in huis,een super service en een aanrader.

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Gemakkelijke site, snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Super service

Spaarpotje met naam, was exact zoals afgebeeld op de pagina! Heel leuk!

Perfect.

betrouwbaar

erg leuke spullen en snelle levertijd voor ons als bedrijf super handig

Wow heel blij met mij mooie houten bankje

Hele goede service!

Ik ben zeer tevreden! Snelle reactie op mijn vraag, goede service! En een super eindresultaat!

Werden nog netjes gebeld dat de naam die wij erop wilden hebben met een bepaald lettertype niet paste en welk lettertype we dan wilden. Super service en netjes binnen de genoemde tijd bezorgd.

Geweldig mooi

Ik heb voor onze kleinzoon een opberg,zit,rij bankje gekocht. Super mooi.

Mooi product

Mooi product. Jammer dat de bezorger het bij de buren heeft afgeleverd, want ik was gewoon thuis.

Leuke spaarpotten!

Erg leuke spaarpotten, maar ook keuzestress met al die kleuren en lettertypes, uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat!

Hier werd ik heel erg blij van!

Prima ervaring! Persoonlijke benadering en hulp bij een vraagje. Snelle afhandeling en bezorging met duidelijke track en trace. De ontvangers van het cadeautje waren ook erg blij!

Erg tevreden!

Product 100% naar wens, snelle levering. Zeer aanbevolen webwinkel.

Leuke traktor

Leuke traktor met naam en geboortedatum! Ervaring met GLS niet leuk (Geen Leuke Service): pakketje zou eerst op vrijdagochtend worden geleverd, maar werd maandagavond. De verpakkingsdoos behoorlijk verfromfraaid, maar de traktor gelukkig in goede staat!

Hele mooie bestelling ontvangen!

De bestelling is snel verzonden en ziet er prachtig uit! Fijne communicatie met het bedrijf. Een aanrader!

Supermooi

Heel mooi alleen spijtig dat het met stickers is en niet geverfd.

Top service, mooi product

Het gepersonaliseerde product (badjas met naam) was binnen twee werkdagen klaar. Omdat ik in de buurt woon kon ik de bestelling zelf gaan afhalen. Fijn dat dit op verschillende dagen/tijden mogelijk is. Zeer vriendelijke medewerkers en een mooi product, volledig naar wens.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal