Prima geholpen. Wij zij er erg blij mee

Precies zoals wij het in gedachten hadden

Goede en snelle service en een prachtig product

Leuk speelgoedkistje op wielen besteld voor mijn kleindochter.. Binnen een paar dagen kwam het pakket binnen. Heel netjes afgewerkt en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Geweldige service

Goede communicatie door verkoper en goede service , mooie speel kist geworden en snel geleverd!

Ik bestelde een glazen spaarpot bedrukt met naam en bloemen. Er was ruime keuze in kleur en lettertype bedrukking, snelle levering, goede prijs. Helemaal tevreden!

mooie afwerking

Mooi resultaat en rappe service

Tevreden

Wat besteld, was snel binnen En erg mooi ! Ook super leuk ingepakt.

Ruim assortiment, goede service en snelle levering

Ruim assortiment, goede service en snelle levering

Super Serivce

Ik kocht een stapeltoren met een naamopdruk. De service is geweldig en alles is mogelijk. Daarnaast werd het product zeer snel verzonden. Veel dank

Snel en zeer tevreden

Snel pakketje ontvangen en was zeer tevreden.

Perfect behalve....

Behalve belettering. Is geplakt en gevaarlijk voor de kids!! Ik dacht dat de belettering erin gebrand zou worden.

Je pakket wordt snel geleverd en het persoonlijke kaartje met dankjewel erbij vind ik heel leuk dat jullie dat doen!

TOP bedrijf

Zowel telefonisch als per mail vriendelijk contact en de artikelen/pakketten keurig netjes afgeleverd.

Erg tevreden.

Mooi spullen, bestelling keurig afgehandeld! De ontvanger van het cadeau was ook heel blij met dit originele nachtlampje.

Mooi product

Mooi product, snelle levering.

Mooie kwaliteit! Voldoet aan verwachting

Super mooi gepersonaliseerd kinderbankje besteld. Reageerd snel en helemaal blij met het eind resultaat!

Super Service !

Bestelling online makkelijk kunnen plaatsen. Binnen 3 werkdagen klaar. En bij afhalen feestelijk ingepakt zoals besteld. Toppers *****.

Mooi product, snelle levering

Ik twijfelde nog welke kleur letters. Ik heb gebeld en uitstekend geholpen met het goede advies. het eindresultaat was erg mooi. De levering was erg snel. Het het product was van goede kwaliteit. Ik kan een mooi kraam cadeau geven☺

Aflevering gls waardeloos

Het perfecte kraamcadeau

Al meerdere malen heb ik de bedrukte koffertjes besteld als kraamcadeautje bij het Winthager Shuuske en het is altijd een groot succes! Goede kwaliteit, snelle levering en erg vriendelijke klantenservice. Dank!

Ik heb al diverse keren iets gekocht. Het is steeds mooi ingepakt en de levering wordt altijd snel afgehandeld.

Super gaaf!

Dat was de reactie toen wij het kado gaven aan onze medewerker. De service is snel en het product erg mooi.

Mooi en snel geleverd echt een aanrader

Leuk cadeau besteld en snel geleverd

Goede en vriendelijke service. Mooie tas van goed materiaal.

Mooie spaarpot

Mooie spaarpot met naam.

Super!!

Makkelijk besteld, snel geleverd, netjes verzorgd met leuke attentie erbij. Adres om te onthouden!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal