Fantastisch!

Fantastische service gekregen van Suzie. Meegedacht met het cadeau en het resultaat is geweldig. Mooie kwaliteit en geweldig dat je cadeaus zo persoonlijk kunt maken.

Snelle levering en altijd leuke houten speelgoed spullen voor onze kleinzonen

Fenomenaal mooie, gepersonaliseerde cadeau´s

Een hele ruime keuze cadeau´s die volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Heel duidelijk overzicht en makkelijk bestelbaar! Toen mijn pakket aankwam stond ik versteld. Zo´n ontzettend mooie spaarpot dat ze gemaakt hebben voor me! Helemaal naar mijn wensen en hoe ik het voor ogen had! Hartelijk bedankt!

Uitstekende service

Uitstekende service. Snel klaar, en ontzettend leuk ingepakt.

Hele fijne en snelle service

Heel fijn geholpen en een prachtige speelgoedkist voor mijn dochter ontvangen !

Helemaal top, snel en keurig geleverd!

de kar is helemaal in de smaak gevallen bij de kersverse ouders!

?

?

overweldigend

geweldige nazorg, nadat een kerstbal door eigen toedoen was gevallen hebben we in zeer korte tijd een nieuwe mogen ontvangen (niet kosteloos) en een attentie voor de kleine meid waarvoor de kerstbal bedoeld was.

Voldoen aan alle verwachtingen!

Hele snelle levering en de bestelde producten voldoen aan al mijn verwachtingen. Ik heb met veel plezier de gepersonaliseerde kadootjes voor de kleinkinderen gemaakt en ze zijn echt superschattig geworden!

Snelle levering, leuke cadeaus

Mooie voorbeelden online, snel geleverd. De kwaliteit had ik wel iets hoger verwacht om eerlijk te zeggen, daarom 3 sterren ipv 4

Snelle levering, leuke cadeaus

Leuk cadeau!

Erg leuk cadeau! Echter is het jammer dat het cadeau niet ingepakt was. Ik heb er enkel inpakpapier bij gekregen.

Leuk cadeau!

Snel en ziet er mooi uit, werd er blij van

Snel en ziet er mooi uit, werd er blij van

Mooi product en goede service

Mooi product en goede service

Leuke site met goeie service! Ik heb een cadeau besteld en deze kon ik helemaal I gepakt laten leveren. Top gewoon! Daarbij ook een lief klein cadeautje voor mijn kleine meisje. Heel lief!

Het product wat ik heb besteld is kapot bezorgd

Ik had een spaarpot met naam besteld maar deze viel bij het uitpakken al uit elkaar… de lijm heeft niet goed geplakt dus heb dit zelf moeten maken…. Baal hier enorm van want heb hier best wat voor betaald!

Bijzonder goede service!

Service en klantvriendelijkheid scoren!

Bijzonder goede service!

Service en klantvriendelijkheid scoren!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal