Snelle service leuke cadeautjes

Koffertje en blokkentoren met naam besteld Snel geleverd en leuk ingepakt

Het is netjes op tijd aangekomen,en de poppenwagen ziet er heel netjes uit,ik ben er heel blij mee om het aan mijn kleinkind met haar eerste verjaardag te geven.

Geweldige service

Fantastische ervaring. Zondag avond besteld, woensdag ochtend geleverd in België. De prachtige speelgoedkisten werden mooi verpakt in cadeaupapier met een handgeschreven naam op. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Bedankt!

De bezorging was prima en was met zorg ingepakt tegen breuk.

Fantastische service en mooi product!

Via whatsapp contact gezocht omdat ik een last minute cadeautje wilde bestellen. De toezegging gekregen dat het de volgende dag verzonden zou worden en idd keurig op tijd gekregen. Mooi gemaakt en een super leuk cadeautje om te geven.

Goeie service koffer geboortekaartje

Goed contact over de email gehad over het ontwerp. Er is een mooie variatie op het geboortekaartje gemaakt. Leuk zo persoonlijk! Wat ik wel jammer vond, was dat het erop was "geplakt", ik had gedacht dat het geprint zou zijn.

Mooi product echt een top kado

Heel mooi geborduurd

Echt mooie producten en heel erg leuk om weg te geven! Succes gegarandeerd.

Prachtige samenwerking en geweldig resultaat!

snelle actie en fijn contact.

Mooi materiaal en snelle levering.

Ik ben helemaal blij met mijn bestelling. Ik had een gepersonaliseerde cadeau voor mijn zoontje besteld en hield er rekening mee dat de levertijd iets langer kon duren, maar het kwam super snel. Een mooie houten bak met mooie drukwerk en kinetisch zand van goede kwaliteit.

Heel mooie gepersonaliseerde nijntje spaarpot gekocht. Het was heel mooi verpakt en werd snel geleverd zodat ik het alsnog op tijd binnen had. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering

Zeer veel keuze

Erste keer wat besteld als kraamcadeau. Koffertje met mooie print die ik nog nergens anders heb gezien en perfect past bij het thema van de babykamer. Ook fijn dat het in veel kleuren kan. Kortom een perfect persoonlijk cadeau

Super leuk kraamkado

Mijn bestelling gedaan bij jullie en het was heel mooi geworden, met gouden letters bedrukt… Laten bezorgen bij het kersverse gezinnetje en de reactie die we kregen was echt super leuk. Dus heel tevreden:)

Goede service, mooi producten

Voor de tweede keer een mooie speelgoedkist besteld, wederom blij met het product. Er was 1 zijkant iets beschadigd en de afhandeling en ontvangen van een nieuwe zijkant ging erg makkelijk en voorspoedig. Er zat zelfs een lief kaartje bij. Zeker een aanrader voor mooie, kwalitatief goede producten!

Super service

Fijne en snelle service van leuke spulletjes. Aanrader!

Mooie producten, snelle levertijden, prachtig ingepakt.

Mooie producten, snelle levertijden, prachtig ingepakt.

Aanrader !!!

Zeer blij met mijn bestelling en snelle levering.

Jullie info is duidelijk en de levering super snel

Omdat ik mijn bestelling op de laatste dag van jullie vakantie had geplaatst had ik die niet zo snel verwacht, top! Het pakje is ook prachtig verpakt, dankjewel.

super

snelle levering, mooi product

Vriendelijk en accuraat.

Alles weer prima, in goed overleg

Topkwaliteit en topservice!

Ik ben heel blij met de snelle service. Ook het ontvangen cadeau ziet er uitstekend uit. Dit was mijn tweede bestelling en ik zal zeker terugkeren als ik in de toekomst weer een leuk kraamcadeau zoek.

Prima kwaliteit en service.

Prima kwaliteit en service.

Jammer van de bezorgkosten !!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal