Snel klaar.
Dank je wel Lies, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de service, daar worden we blij van :) We wensen Mien veel plezier van haar mooie bankje en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Precies geleverd wat er besteld is. Goede kwaliteit.
Dank je wel Mary, voor de mooie beoordeling. We zijn blij te lezen dat de bestelling uitstekend is bevallen, dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Tess heel veel zachte, warme knuffels in haar mooie badponcho! Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De bestelling ging soepel in de website en de levering was heel snel. Product is goed en sterk. Communicatie met de winkel was ook heel makkelijk toen ik iets wilde vragen. Ik kreeg direct een antwoord op telefoon.
Dank je wel Stratos, voor de mooie review! Wat super fijn te lezen dat alles zo soepel is verlopen; onze service staat hoog in ons vaandel dus we worden blij te zien dat dat wordt gewaardeerd :) We wensen Nikitas veel plezier van zijn mooie speelgoedkist & hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Veel keus, snelle goede opvolging
Dank je wel Kirsten, voor de mooie review! Fijn te lezen dat onze keus & onze opvolging goed bevallen is, dat maakt ons blij :) We wensen Kate veel plezier van haar mooie Herinneringenkist en Blokkentoren & we hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle en zorgzame service. Alles is bespreekbaar en ze denken goed met de klant mee.
Dank je wel Jesper, voor de mooie review! Super fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service, daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Sem veel plezier van zijn mooie kist & we hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Met een mailtje alles netjes en snel kunnen regelen. Het cadeautje werd snel geleverd en ziet er geweldig uit.
Dank je wel Roger, voor de mooie beoordeling! Super fijn te lezen dat alles zo goed is bevallen, daar worden wij heel blij van :) We wensen Kai veel plezier van zijn mooie fiets en hopen je volgende keer weer te mogen helpen met een mooi cadeau! liefs, team Shuuske.nl
Mooi product, goed ingepakt en een leuk kaartje. Wellicht een tip voor de website, bij het samenstellen van de kleuren een voorbeeld van het eind product tonen. Ik kom zeker de volgende keer terug ;)
Dank je wel Nicole, voor de mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent, dat tovert een lach op ons gezicht :) We zijn het helemaal met je eens dat we graag een voorbeeld zouden tonen; helaas ondersteunt onze webshop deze module niet. Staat hoog op ons verlanglijstje, dus wie weet in de toekomst... :) We wensen Duke een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde ♥ en we zien je met veel liefde weer terug in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Had een houten spaarpot/kader met naam besteld, hij is super mooi en vlot geleverd! Deed maandagavond de bestelling (met mededeling of het mogelijk was om tegen zaterdag te ontvangen) en werd donderdag al geleverd in België :) De naamstickers en sterren zijn ook heel mooi, gekocht om op de kamerdeuren te kleven. Het zijn geen vierkante stickers, maar enkel de letters zijn stickers en makkelijk te kleven, super! Enig minpuntje is dat ik een voorbeeld van alle letters van het alfabet per lettertype niet terugvond. Dit zou wel handig zijn om zo een idee te hebben hoe de naam er dan zal uitzien. Het was zo wat onzeker bestellen, maar de namen in het lettertype dat ik dan koos, kwamen mooi uit hoor! :)
Dank je wel Tiffany, voor de mooie review! We worden heel vrolijk van zo'n mooie, uitgebreide beoordeling. Mocht je in de toekomst nog een keer willen bestellen en twijfelen over hoe de naam eruit komt te zien, laat het gerust weten! We sturen met liefde een voorbeeld toe :) We wensen jullie heel veel plezier van de mooie spaarpot & stickers en hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Super positief, meedenkend en prachtige producten. Plus op verzoek heel erg mooi ingepakt!
Dank je wel Hanneke, voor de mooie beoordeling! Wauw, zoveel lieve woorden, daar maakt ons hart een sprongetje van! Super leuk om te lezen :) We wensen James een kist vol mooie herinneringen & een hart vol liefde! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooi fietsje, slelle levering
Dank je wel Kristof, voor de mooie review! Wat fijn dat je het cadeau mooi vindt en ook de levering snel is gegaan, dat tovert een lach op ons gezicht. We wensen Viktor veel plezier van zijn mooie fietsje & hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Leuke persoonlijke cadeautjes, snel gemaakt en geleverd. Ga zo door!
Dank je wel Marjolijn, voor de mooie review! Het tovert een lach op ons gezicht om zulke lieve woorden te lezen :) We wensen Ruben veel geluk & liefde toe en we hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle service, mooi product, goed beschermd ingepakt en een superlief kaartje!!
Dank je wel Els, voor de top beoordeling! Het maakt ons heel blij om te lezen dat een klant zo blij is met haar bestelling :) Dat is waar we het voor doen! We wensen Thijs een koffertje vol geluk & een leven vol liefde! Tot volgende keer in onze webshop? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik bestelde een speelgoedkoffer met de naam van mijn petekindje op en enkele diertjes. De koffer is prachtig, heel mooi afgewerkt. Ook de naam en de diertjes. En zo ongelooflijk snel verzonden. Echt heel knap hoe jullie dat doen. Je hebt er een fan bij.
Dank je wel Karen, voor de lieve review! We worden bijna verlegen van zoveel mooie woorden :) Dank je wel! Heel erg fijn om zoveel enthousiasme te lezen! We wensen je petekindje Stef veel plezier van de mooie speelgoedkist & we hopen je volgende keer weer terug te zien bij Shuuske.nl ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De naamstickers zien er mooi uit en zijn makkelijk te bevestigen
Dank je wel Angela, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat de stickers goed zijn bevallen! We wensen Lune veel plezier van de mooie naamsticker & hartjes en we hopen je volgende keer weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De poppenwagen was keurig ingepakt en heel mooi, leuk kaartje erbij. Deze ondernemer heeft echt hart voor de zaak.
Dank je wel Hanna, voor de lieve review! Wauw, ons hart maakt een sprongetje bij het lezen van jouw woorden ♥ Super om te lezen dat onze liefde voor wat we doen zo voelbaar is bij onze klant, daar worden we heel blij van :) We wensen Tess heel veel plezier van haar mooie poppenwagen & hopen dat we je volgende keer weer mogen helpen bij het maken van een mooi cadeau! Liefs, team Shuuske.nl
super,en zeer snel geleverd .
Dank je wel Marjo, voor de geweldige review! Wat fijn dat alles goed bevallen is en de levering snel plaatsvond :) Daar worden we blij van! We wensen Lola veel plezier van haar mooie poppenwagen & hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Leuk product, makkelijk bestellen en een snelle levering!
Dank je wel Rachelle, voor de mooie beoordeling! Elke tevreden klant is voor ons een dansje waard :) We wensen Hugo veel geluk & liefde toe en we hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Super leuk kado gekocht, en snel verzonden!
Dank je wel Sanne, voor de mooie beoordeling! Ons hart maakt een sprongetje van zo'n tevreden klant :) We wensen Jet een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde toe! En we hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
ik heb het loopfietsje Pinolini Charlie gekocht met naam als kraamkado. Wat een geweldig kado om te geven, prachtig materiaal en zo superschattig en tegelijk stoer. De ouders waren er mee in de wolken. De communicatie was top en de levering boven verwachting binnen 3 werkdagen, terwijl het toch gepersonaliseerd is.
Dank je wel Lia, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn om te lezen dat je zo super tevreden bent met hoe de order verlopen is. Daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Pleun heel veel plezier van het mooie fietsje & hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.
Dank je wel Annelies, voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat het zo uitstekend bevallen is, daar worden we heel blij van :) We wensen Vince een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk zien we je volgende keer weer terug in de webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Zeer vlotte afhandeling, Degelijke verpakking.
Dank je wel Carine, voor de mooie beoordeling! Heel fijn te lezen dat je tevreden bent met de service & de degelijke verpakking! We wensen Julie heel veel plezier van de mooie poppenwagen & hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Prima, snelle levering en communicatie! We hebben het koffertje cadeau gedaan als kraamcadeau voor onze kleinzoon, zijn ouders vinden hem helemaal geweldig.
Dank je wel Marja, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je bestelling & alles eromheen zo geweldig is bevallen, dat maakt ons heel blij :) We wensen jullie kleinzoon Lucas & zijn ouders een leven vol liefde & een koffer vol geluk! Hopelijk zien we jullie in de toekomst nog een keer terug op onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De levering van mijn bestelling was supersnel, `s avonds besteld, de volgende dag in huis. Mijn bestelling was een houten poppenwagen, op de foto leek het een klein en beetje iel ding maar dat is echt niet zo. Het is een mooi stevig ding. Zat mooi stevig verpakt, ook iets wat belangrijk is zodat het tijdens de levering niet kan beschadigen.
Dank je wel Toos, voor de mooie review! Wat een lieve woorden, we worden er een beetje verlegen van! Zo leuk :) Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over alles! We wensen Yara veel plezier van haar mooie poppenwagen & hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Super snelle service en een prachtige cadeau!
Dank je wel Desiree, voor de super review! Wat fijn e lezen dat je zo tevreden bent met de service & het mooie cadeau! Daar maakt ons hart een sprongetje van! :) We wensen Eva een rugzak vol liefde toe & hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze (web)shop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De website is mooi en overzichtelijk met duidelijke foto's en veel keuze. De communicatie verloopt vriendelijk en duidelijk. De producten zijn met veel zorg en kwaliteit gemaakt
Dank je wel Katrijn, voor de lieve review! Wat fijn te lezen dat je zo blij bent met zowel onze website als onze service & producten! Daar worden we heel erg blij van :) We wensen Odette veel plezier van haar mooie cadeaus & hopen in de toekomst nog meer mooie cadeaus te mogen verzorgen voor jullie ♥ Liefs, team Shuuske.nl