Het busje met opdruk van de tekst is erg leuk en ik ben er heel blij mee. Ook de informatie over de status van de verzending is erg prettig.
Dank je wel Anne, voor de mooie beoordeling! Wat fijn te lezen dat je zo blij bent met het busje, dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Bob & Tara veel geluk & liefde toe! En we hopen je volgende keer weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Een hele mooie kist en netjes bedrukt.
Dank je wel Madelien, voor de leuke review! Wat fijn te lezen dat je zo blij bent met de kist, daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Lucas veel plezier van zijn mooie speelgoedkist & hopen jullie in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Besteld en mega snel in huis! Leuk contact over de e-mail.
Dank je wel Kelly, voor de mooie review! Wat fijn te lezen dat je zo blij bent met onze service, daar worden we blij van :) We wensen Ivy Bobby heel veel speelplezier met de mooie bak & hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooie en stevige speelgoedkist Opdruk met naam en safari beesten Snelle levering en goede service Het was een kado voor mijn kleinzoon Maar staat nu in de huiskamer als eyecatcer!
Dank je wel Barbara, voor de mooie beoordeling! Wat een lieve woorden, zo leuk! En wat super tof dat de kist nu in de woonkamer mag pronken ♥ We wensen jullie kleinzoon Job heel veel plezier van zijn mooie kist & hopen jullie in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop! :) Liefs, team Shuuske.nl
Vragen werden netjes behandeld en beantwoord, geleverd product was precies wat we zochten. Inpakservice is een fijne optie, zag er super uit!
Dank je wel Sven, voor de mooie review! Fijn te lezen dat onze webwinkel als prettig wordt ervaren, daar doet ons hart een dansje van :) We wensen Coco heel veel plezier van de mooie poppenwagen & hopen dat je nog een keer bij ons komt shoppen in de toekomst ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Onlangs een leuk bankje met opbergruimte besteld als kraamcadeau en wat is die ontzettend leuk geworden! De levering was ook nog eens mooi snel en in de doos zat een leuk bedank kaartje!
Dank je wel Sanne, voor de mooie beoordeling! Wat leuk te lezen dat je zo tevreden bent met hoe de bestelling is verlopen! Daar worden we heel blij van :) We wensen Luuk veel plezier van het bankje & hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
The product ordered was exactly as expected. the delivery was super fast and the progress of it was well communicated.
Thank you Marika, for the nice review! It makes us happy to read so many lovely words :) We wish Aurelia a Money Bank filled with coins & a heart filled with love! Hope to see you again in our webshop in the future ♥ Warm regards, team Shuuske.nl
Zeer snel geleverd en netjes ingepakt
Dank je wel Henny, voor de mooie review! Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten & service, dat maakt ons heel blij :) We wensen Puck heel veel creatief plezier met de mooie knutselkist & we hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
goede service
Dank je wel Wim, voor de mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service & het bestelde cadeau! Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Marijana veel plezier van het mooie fietsje & we hopen je in de toekomst vaker te mogen verwelkomen in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Een erg prettige ervaring met vriendelijke medewerkers.
Dank je wel Namrata, voor de mooie beoordeling! Wat een lieve woorden, daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Ahilya een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooi en stevig stoeltje. Goede site
Dank je wel Ali voor de mooie beoordeling! Wat super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent; daar worden we heel blij van :) We wensen Luca heel veel plezier van zijn mooie stoel en hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Goed, snel en vriendelijk antwoord op gestelde vragen. Minpunt is dat het geleverde artikel niet overeenkomt met hetgeen er afgebeeld is online en daar verder ook niet meer op gereageerd wordt! Zeer frustrerend.
Dank je wel Alex, voor de review. Super jammer dat we zo'n 'negatieve' review krijgen, terwijl we al het mogelijks hebben gedaan om een item voor jullie te maken dat eigenlijk nog niet in ons assortiment zat. We hebben ons best gedaan om alle vragen te beantwoorden en aan alle wensen te voldoen, vervelend te lezen dat jullie alsnog niet blij zijn met het product en zelfs gefrustreerd. Dat is natuurlijk niet wat we willen. De kleine kistjes hebben allemaal handvaten, de grote (die momenteel niet voorradig zijn) hebben dat inderdaad niet. Zo krijgen wij ze van de leverancier en kunnen dit dus ook niet anders leveren aan onze klant. We hopen dat je zoon alsnog heel blij is met zijn herinneringenkist. Liefs, team Shuuske.nl
Wij hadden problemen met de levering, ik kreeg wel netjes mailverkeer daar over met Shuuske, en hebben weer op nieuw verstuurd, heeft wel weer paar dagen geduurd voor ontvangst. Maar gelukkig heb ik het op vroeg voor de datum besteld wanneer ik het cadeau nodig heb . Want het is super leuk en het wachten waard geweest.
Dank je wel Diny, voor de mooie beoordeling! Onze excuses voor de problemen met de levering; soms werkt de pakketdienst niet helemaal mee zoals we zouden willen. We zijn blij te horen dat je uiteindelijk wel blij bent met het cadeau en met onze communicatie! Daar doen we het voor :) We wensen Emma veel plezier van haar mooie kapperssetje en hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Originele beoordeling
Ik heb nog niks ontvangen dus kan er niet veel over zeggen
Ik vind het cadeau heel prachtig. Wat ik jammer vind is dat je geen preview kan krijgen van de kleuren. Hierdoor ben ik op safe gegaan en heb ‘een voorbeeld’ van de site genomen.
Dank je wel Petra, voor de mooie review! Wat fijn te lezen dat je de kist zo prachtig vindt; daar worden we heel blij van :) Als je volgende keer twijfelt over de kleuren: mail of bel ons gerust! We helpen je heel graag verder, zodat je 100% je eigen keuze kan maken en toch veilig! Helaas staat ondersteunt onze webshop geen module waarbij je de kleuren en het resultaat kan tonen; anders hadden we die al met liefde erop staan! Dank voor de feedback; altijd goed te weten wat onze klanten missen/anders willen zien! Hopelijk toch tot de volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Heel blij met de aankoop
Dank je wel Elisabeth, voor de mooie beoordeling! Wat vinden wij het fijn te lezen dat je zo blij bent met de aankoop; daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Liaz heel veel plezier van de mooie loopfiets en hopen je in de toekomst terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, Team Shuuske.nl
Op elke vraag kreeg ik een antwoord, aan elke vraag tot wijziging werd direct gevolg gegeven, bij mogelijk misverstand werd zelfs telefonisch contact opgenomen. Prima, prima behandeling, dit doet me de nare ervaringen die ik toch al wel gehad heb met online bestellen totaal vergeten. Dikke proficiat Shuuske met uw manier van werken en dat je nog veel succes mag hebben. Agnes en Roméetje.
Dank je wel Agnes, voor de mooie review! Wat een boel mooie woorden; daar worden we heel blij van! Wat super fijn te lezen dat je zo tevreden was met onze werkwijze & de mooie spaarpot! We wensen Romée een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! En we hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Super mooi weer zoals altijd.
Dank je wel Ilse, voor de mooie review! Wat fijn dat je steeds bij ons terug komt en zo tevreden bent! Daar worden we heel blij van :) We wensen Marinthe een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde en we verheugen ons al op de volgende keer dat we iets moois voor je mogen maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Had besteld met naam op het badjasje, helaas is degene gestopt Borduren was inmiddels niet meer mogelijk , dit vond ik heel erg jammer maar wel op tijd en duidelijk op de hoogte gebracht Geld is netjes terug gestort
Dank je wel Ria, voor de mooie review. Onze oprechte excuses voor hoe het gelopen is; we balen zelf net zo hard mee! Dit is niet hoe wij normaal service (willen) leveren, dus we vinden het heel rot dat het zo gelopen is. Gelukkig ben je wel tevreden over hoe we het hebben gecommuniceerd. We hopen dat we je in de toekomst toch nog een keer mogen helpen met een mooi cadeau; zodat we kunnen laten zien waar we normaal wel voor staan ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Klantvriendelijk, super service
Dank je wel Monique, voor de lieve woorden! Wat fijn dat je elke keer zo tevreden bent, dat maakt ons super blij :) We wensen Luka Mick een spaarpot vol centjes & een leven vol liefde! En we kijken uit naar het volgende mooie cadeau dat we voor jullie mogen maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Enige minpuntje is dat het fietsje niet in een andere kleur verkrijgbaar is. Voor de rest is het top!
Dank je wel Marco, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je blij bent met het product! Wist je dat de fietsjes in 5 kleuren beschikbaar zijn? :) wellicht had je ze niet gezien! Hopelijk is Vieve heel blij met haar mooie fietsje ♥ en zien we je in de toekomst weer terug in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Heb al 2 x een ton met naam, 1 x een kist en nu een bankje bij jullie besteld
Dank je wel Petrie, voor de mooie review! Wat super leuk dat je steeds bij ons terug komt, daar worden we blij van :) We wensen Lynn veel plezier van haar mooie bankje; en we hopen je nog vaker te mogen helpen met mooie cadeaus ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Een mooi product voor een redelijke prijs. Levertijd ook kort. Erg tevreden.
Dank je wel Robbert, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent, dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen Marit heel veel plezier van haar mooie vliegtuig & hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snel gekregen en erg leuk gemaakt. Onze kleinzoon zal erg blij zijn met xijn schoolbus
Dank je wel Petra, voor de lieve review! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met het bestelde item! Daar worden we blij van :) Gefeliciteerd Niels, met je tweede verjaardag! We wensen je heel veel plezier van de mooie schoolbus. Tot volgende keer ? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Doorslag om hier te bestellen was de mooie, stijlvolle en overzichtelijke website. Eenmaal besteld werd er netjes gecommuniceerd via de email dat het product de volgende dag al klaar was en verzonden werd. Met veel zorg kwam het, leuk ingepakt en met een lief kaartje, aan bij de pas bevallen mama, die er superblij mee was. Al met al een hele leuke ervaring en blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd om hier te bestellen. Graag tot een volgende keer!
Dank je wel Carla, voor de lieve review! Wauw, zoveel mooie woorden ♥ we worden er verlegen én heel blij van :) Super fijn om te lezen dat je zo ontzettend tevreden bent! We wensen Noah veel geluk & veel lekkere knuffelmomenten in de mooie badcape! En natuurlijk zien we je heel graag weer terug in de toekomst :) Liefs, team Shuuske.nl
Levering al 3 keer uitgesteld. Na ruim een week nog steeds niks binnen
Dank je wel Hella, voor de beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent; we hadden binnen 2 werkdagen de stickers verstuurd. We vinden het super vervelend dat de Post er daarna lang over heeft gedaan; helaas ligt dat echter buiten onze macht. We hopen dat je alsnog blij bent met de uiteindelijk ontvangen stickers! Liefs, team Shuuske.nl