Leuke blokken

Leuke blokken, leuk verpakt. Heel leuk persoonlijk kaartje erbij. 4,5 sterren ipv 5, omdat ik vooraf niet kon zien welk lettertype er bij lettertype 'Guusje' hoorde. Een gok dus wat het werd.

Top ! Snelle verzending

Netjes ingepakt en mooi gemaakt

Prima bedrijf, keurig geholpen!!

Al meerdere keren wat gekocht online, altijd prima geholpen. Een aanrader!!!

Gewoon goed

Snelle levering, snelle reactie op vragen. Gewoon goed!

Goede service en snelle levering. Wij hebben hier een koffertje met naam en geboortedatum besteld. Koffertje is leuk geworden, alleen jammer dat deze niet bedrukt is maar het stickers zijn die erop zitten. Verder niets op aan te merken.

Snelle levering. Koffertje met naam ziet er mooi uit!

Super service!

Ik heb een nachtlampje in de vorm van een olifantje besteld (zonder naam). Super schattig! Helaas bleek het lampje niet goed te werken maar de batterij is niet vervangbaar. Ik heb hier een e-mail over gestuurd en de fout was na mijn aankoop ook door Het Winthager Shuuske ontdekt. Blijkt dat de leverancier het artikel ook niet meer in het assortiment heeft. Daar kan Het Winthager Shuuske verder niets aan doen maar ik heb het volledige bedrag inclusief verzendkosten retour ontvangen! Wat een service! Ondanks dat ik even verder moest zoeken naar een ander nachtlampje, beveel ik Het Winthager Shuuske zeker aan als webwinkel!

Goede communicatie en mooi resultaat!

Goede communicatie en mooi resultaat!

Zet snelle levering en mooi ingepakt. Zeer vlotte communicatie over de verzendingen. Je wist dus steeds in welke stap je bestelling zat.

Heel erg mooi!

Zeer tevreden met mijn bestelling. Gepersonaliseerd cadeau is erg mooi geworden. Ook leuk ingepakt.

geweldig

Snelle service. Geweldige leuke verpakking en het kado is ook ontzettend leuk. Heel hartelijk dank!

Snelle levering en goede communicatie

Betrouwbaar, snelle levering. Ik bestel zeker nog eens bij Shuuske

Fantastisch!

2e keer dat we hier iets hebben besteld. Wij hebben nu een set met boekenkast en speelkist. Ik werd nog gebeld dat ze iets extra’s hadden gedaan zodat het nog beter bij elkaar past! Snel verzonden 100% blij!

Via Google gevonden , alles prima in orde en geregeld

Ondanks een online bestelling, toch heel persoonlijk geholpen

Ik had een bestelling geplaatst en al snel kreeg ik een telefoontje met een persoonlijk advies ivm de kleuren die ik had gekozen. Dit vond ik erg prettig want op een site zie je niet altijd goed de kleuren.

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Heb een koffertje besteld, het is echt prachtig geworden! Leuk ingepakt ook en snelle service. Ook van prijsklasse zit het helemaal goed. Ik ben fan!

makkelijk, snel, mooi product

makkelijk te bestellen, snel geleverd, eenvoudig in elkaar te zetten (met 2 paar handen) en een super cute eindresultaat.

Uitstekend!

Snelle levering, mooi product, niets op aan te merken!

Snel en kwalitatief goed

Snelle levering en mooi product. Leuk verpakt en handgeschreven kaartje. Zeker aan te bevelen. Een tip: op de website een voorbeeld te tonen van wat je besteld hebt.

Helemaal geweldig

Ik had een koffertje gekregen van mijn ex collega’s maar ik kon op de website de koffer niet meer vinden. Ik had een email gestuurd met een foto erIn.Ik kreeg een linkje en de antwoorden op mijn vragen. Zo snel en behulpzaam. En de levering was ook super snel

Snelle levering, mooi product

Hele snelle levering. Het is een mooi vliegtuig voor een redelijke prijs. En er zat een vriendelijk kaartje bij.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

In een woord.... Prima

Veel keuze, snelle levering, mooi product!

Vriendelijke mensen (ik belde voor advies) en heel snel en netjes geleverd ondanks dat ze er een paar dagen tussenuit waren.

Heel hulpvaardig

Leuke producten en erg hulpvaardig bij vragen!!!!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal