Super mooi en snel geleverd

Leuk dat je namen en hartjes in kleur kunt bestellen. (keuze genoeg qua kleur)

Kinderbadjas met naam

Mooi product, prijs was prima,snel geleverd, zorgvuldig i gepakt

Snel en netjes verzorgd

Ik weet waar ik de volgende kraam cadeaus ga kopen ….

Super snelle levering en heel heel mooi product!

Top geregeld allemaal

Alles keurig geleverd volgens afspraap. Top!

Wederom geweldig

Vandaag de ouders van Noah heel blij gemaakt met het prachtige badjasje. Prachtige kleurencombinatie. Leuk dat jullie mijn tip van de vorige keer ter harte hebben genomen en jullie nu een label met jullie naam aan het pakketje hebben gemaakt. Mooie PR want de volgende bestelling is on the way.

Hele leuke spaarpot

Vosjes spaarpot besteld met naam, echt een schatje. Keurig ingepakt. En snelle levering.

Voldoende ervaring!

Fijn telefonisch contact. Snelle levering: binnen 3 dagen Prijs kwaliteit valt tegen. Naam op object blijken geplakte stickers (niet gespoten / geverfd). Hier zaten luchtbelletjes onder. Achterwand van spaarpot lijstje was bobbelig. Rafelige houtrand en houtsplintertjes aanwezig in de spaarpot.

Prachtig product en snelle levering!

Heb een gepersonaliseerde houten poppenwagen besteld met naam als kraamcadeau. Goede en degelijke poppenwagen en de kleuren zijn erg mooi! (geel/grijs) Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Fantastisch!

Het eerste pakketje raakte zoek. Team Shuuske heeft er alles aan gedaan een andere pakketje op te sturen zodat ik op kraam viste kon.

Nette en vlotte behandeling van bestelling

Leuk materiaal. Vlotte behandeling en persoonlijk advies. De

Beetje teleurgesteld

Dit was mijn 2e keer dat ik een kadootje heb besteld. Had weer hoge verwachtingen, prijsverhouding en het geen wat ik kreeg was dus teleurstellend. Zeker omdat mijn 1e kado goedkoper was, en toen meer waar voor mijn geld heb gekregen.

Mooie kwaliteit, snelle service

Wij zijn echt blij met het kinderbankje voor onze kleindochter. Degelijk en stevig. En niet onbelangrijk schattig om te zien.

Goede service en een mooi resultaat

Toen ik perongelijk de verkeerde kleur voor de personalisatie had gekozen, werd ik door Mandy gemaild en heel snel en erg vriendelijk geholpen! :-) Dank je wel Mandy voor je hulp!

Super gemaakt

Gewoon 1 mooi product

Goed!

Bedankt voor het mooi ingepakte cadeau, meedenken en de snelle service.

Ik stond er van versteld hoe snel het binnenkwam, en dat voor een gepersonaliseerd product. Het zag er ook super mooi uit, heel blij mee!

Prachtig met de hand vervaardigde vrachtwagen.

Het materiaal en de afwerking zijn top. Ook een vraag per e-mail werd goed beantwoord. De bezorging via DPD liet wel wat te wensen te over, maar is uiteindelijk hoed gekomen.

Behulpzaam

Nadat ik erachter kwam dat de stickers toch iets te groot was heb ik contact gezocht met Shuuske. Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam en hebben mij geholpen om een naamsticker op de juiste grootte te maken.

Nijntje spaarpot met naam besteld

Super snel na 3 dagen al bezorgd.

Koffer zag er prachtig uit en heel snel geleverd.

Alleen levering door DPD minder goed, was voor de deur gezet, omdat wij niet thuis waren. Gelukkig stond het er nog, maar iemand kan zo meenemen.

Super leuk cadeau met naam.

Super leuk kraamcadeau met naam en een snelle levering!

Mooie producten, goede service en vriendelijk personeel!

Hallo Een zeer correcte afhandeling Mooi bankje Onze kleinzoon is er blij mee Gr Anita

Mooi product en zeer snelle en goede service.

Ik had en poppenwagen en kraampakketje besteld. Helaas was deze beschadigd. Voor mij drong de tijd. Er werd helemaal niet moeilijk gedaan. Er werd zsm een nieuwe gestuurd. Kort lijntje in de communicatie hierover. Erg netjes! En nu een mooie poppenwagen en een zeer tevreden klant!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal