Leuk dat je namen en hartjes in kleur kunt bestellen. (keuze genoeg qua kleur)
Dank je wel Lara, voor de mooie beoordeling! Wat super leuk om je enthousiasme te lezen! Dat maakt ons heel blij :) We wensen Ryen een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Mooi product, prijs was prima,snel geleverd, zorgvuldig i gepakt
Dank je wel Tünde, voor de mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over het mooie cadeau; daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Dominic heel veel plezier van de mooie badjas & hopen je volgende keer weer te mogen helpen als je een mooie cadeau nodig hebt ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik weet waar ik de volgende kraam cadeaus ga kopen ….
Dank je wel Marjon, voor de lieve review! Ah wat vinden wij het leuk dat je zo enthousiast bent! Daar worden wij heel blij van :) We wensen Julian heel veel geluk & veel plezier van de mooie loopwagen! En je bent meer dan welkom om volgende keer weer bij ons te shoppen ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Super snelle levering en heel heel mooi product!
Dank je wel Stefanie, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn te lezen dat je zo tevreden bent over het product én over de levering! Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Siebe heel veel plezier van zijn mooie fietsje en hopen je in de toekomst weer te mogen terugzien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Alles keurig geleverd volgens afspraap. Top!
Dank je wel Henk, voor de mooie review! Wat super fijn dat de bestelling zo top bevallen is; daar worden wij heel blij van! We wensen Lewis een vrachtwagen vol liefde & geluk en hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop :) Liefs, team Shuuske.nl
Vandaag de ouders van Noah heel blij gemaakt met het prachtige badjasje. Prachtige kleurencombinatie. Leuk dat jullie mijn tip van de vorige keer ter harte hebben genomen en jullie nu een label met jullie naam aan het pakketje hebben gemaakt. Mooie PR want de volgende bestelling is on the way.
Dank je wel Anita, voor de mooie review weer! Super fijn dat je zo tevreden bent en weer bij ons shopt :) Goeie tip van vorige keer; we zijn hem inderdaad meteen gaan toepassen! We wensen Noah heel veel plezier van de mooie badjas & veel geluk! En hopelijk weer tot volgende keer! Liefs, team Shuuske.nl
Vosjes spaarpot besteld met naam, echt een schatje. Keurig ingepakt. En snelle levering.
Dank je wel, Trotse oma, voor de lieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met het schattige vosje, dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen kleinzoon Thijs een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk mogen we in de toekomst nog vaker mooie cadeaus voor je maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Fijn telefonisch contact. Snelle levering: binnen 3 dagen Prijs kwaliteit valt tegen. Naam op object blijken geplakte stickers (niet gespoten / geverfd). Hier zaten luchtbelletjes onder. Achterwand van spaarpot lijstje was bobbelig. Rafelige houtrand en houtsplintertjes aanwezig in de spaarpot.
Dank je wel Marieke, voor de beoordeling! Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We bestickeren onze producten met mooi, hoogwaardige kwaliteit vinyl zodat het mooi blijft zitten. De producten zijn handgemaakt en kunnen daarom wel eens een schoonheidsfoutje hebben. We vinden het spijitig dat het daardoor niet helemaal naar wens was. Liefs, team Shuuske.nl
Heb een gepersonaliseerde houten poppenwagen besteld met naam als kraamcadeau. Goede en degelijke poppenwagen en de kleuren zijn erg mooi! (geel/grijs) Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
Dank je wel Marlou, voor de lieve beoordeling! Wat zijn we blij om te lezen dat je het bestelde product zo prachtig vindt, dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen Saar heel veel plezier van haar mooie poppenwagen & hopen je in de toekomst nog vaker in onze webshop te mogen zien ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Het eerste pakketje raakte zoek. Team Shuuske heeft er alles aan gedaan een andere pakketje op te sturen zodat ik op kraam viste kon.
Dank je wel Edith voor de mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service! Super jammer natuurlijk dat het eerste pakketje zoek raakte, maar fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen ) We wensen Hessel een spaarpotje vol centjes & een hart vol liefde; en we hopen je volgende keer weer te mogen helpen met een mooi cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Leuk materiaal. Vlotte behandeling en persoonlijk advies. De
Dank je wel R.A. voor de mooie review! Wat fijn te horen dat de bestelling & het advies goed zijn bevallen! Daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Andreas veel plezier van zijn mooie hobbelpaard & hopen je volgende keer weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Dit was mijn 2e keer dat ik een kadootje heb besteld. Had weer hoge verwachtingen, prijsverhouding en het geen wat ik kreeg was dus teleurstellend. Zeker omdat mijn 1e kado goedkoper was, en toen meer waar voor mijn geld heb gekregen.
Wij zijn echt blij met het kinderbankje voor onze kleindochter. Degelijk en stevig. En niet onbelangrijk schattig om te zien.
Dank je wel Jacqueline, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn dat jullie zo blij zijn met het schattige bankje! Daar worden we blij van :) We wensen jullie kleindochter Jane heel veel plezier van haar mooie bankje en hopen jullie volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Toen ik perongelijk de verkeerde kleur voor de personalisatie had gekozen, werd ik door Mandy gemaild en heel snel en erg vriendelijk geholpen! :-) Dank je wel Mandy voor je hulp!
Dank je wel Sharon, voor de lieve beoordeling! Wat super leuk dat je onze service benoemt, daar worden we heel blij van! Ons hart maakt een sprongetje als we een klant blij kunnen maken! We wensen Iris veel plezier van haar mooie nachtlampje en hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop! ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Gewoon 1 mooi product
Dank je wel voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent, daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Moos veel plezier van het mooie fietsje & hopen je volgende keer weer in de webshop terug te zien! liefs, team Shuuske.nl
Bedankt voor het mooi ingepakte cadeau, meedenken en de snelle service.
Dank je wel Sandra, voor de mooie review! Wat leuk dat je zo tevreden bent met het cadeau & de service! Dat doen we super graag; fijn dat het wordt gewaardeerd! Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Juul veel plezier van haar mooie spaarpot & badjasje en hopen nog veel mooie cadeaus te mogen maken voor jullie ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik stond er van versteld hoe snel het binnenkwam, en dat voor een gepersonaliseerd product. Het zag er ook super mooi uit, heel blij mee!
Dank je wel Robin, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden & blij bent; dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Aivee heel veel plezier van de mooie poppenwagen en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Het materiaal en de afwerking zijn top. Ook een vraag per e-mail werd goed beantwoord. De bezorging via DPD liet wel wat te wensen te over, maar is uiteindelijk hoed gekomen.
Dank je wel Mariëtte, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo blij bent met de mooie vrachtwagen! Dat tovert een lach op ons gezicht. Maar wel jammer te lezen dat DPD de levering niet net zo top heeft voldaan. We zullen met hen opnemen dat ze zorgvuldig met zendingen om moeten gaan. We wensen Philip een vrachtwagen vol liefde en hopen je volgende keer weer te mogen verwelkomen in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Nadat ik erachter kwam dat de stickers toch iets te groot was heb ik contact gezocht met Shuuske. Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam en hebben mij geholpen om een naamsticker op de juiste grootte te maken.
Dank je wel Annemarie, voor de lieve review! Wat fijn om te lezen dat je onze persoonlijke service zo waardeert, dat vinden wij heel fijn! We helpen heel graag om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken! We wensen je heel veel plezier van de mooie stickers en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! liefs, team Shuuske.nl
Super snel na 3 dagen al bezorgd.
Dank je wel Linda, voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat de snelle levering zo goed is bevallen! Daar worden wij heel blij van :) We wensen Brett een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Alleen levering door DPD minder goed, was voor de deur gezet, omdat wij niet thuis waren. Gelukkig stond het er nog, maar iemand kan zo meenemen.
Dank je wel Corrie, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat het koffertje zo goed is bevallen. Super jammer dat DPD je pakketje zomaar voor de deur zet, dat kan zomaar niet! We gaan dit dan ook opnemen met DPD, onze excuses dat dit zo is gelopen. We wensen Fien een koffertje vol liefde & een leven vol geluk! En hopelijk mogen we in de toekomst nog vaker mooie cadeaus voor je maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Super leuk kraamcadeau met naam en een snelle levering!
Dank je wel Michelle, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn om te lezen dat je zo blij bent met het kraamcadeau! Daar worden wij blij van :) We wensen Logan heel veel plezier met zijn mooie fauteuil en hopen je volgende keer weer te mogen helpen met het verzorgen van een mooie cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooie producten, goede service en vriendelijk personeel!
Dank je wel Rob, voor de mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service & producten :) Dat horen we heel graag ! We wensen Odin een vrachtwagen vol geluk en hopen jou volgende keer weer terug te zien in onze webshop. Liefs, team Shuuske.nl
Hallo Een zeer correcte afhandeling Mooi bankje Onze kleinzoon is er blij mee Gr Anita
Dank je wel Anita; voor de mooie review! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn, dat tovert een lach op ons gezicht We wensen jullie kleinzoon heel veel plezier met zijn mooie bankje en hopen jullie volgende keer weer terug te zien in onze webshop. Liefs, team Shuuske.nl
Ik had en poppenwagen en kraampakketje besteld. Helaas was deze beschadigd. Voor mij drong de tijd. Er werd helemaal niet moeilijk gedaan. Er werd zsm een nieuwe gestuurd. Kort lijntje in de communicatie hierover. Erg netjes! En nu een mooie poppenwagen en een zeer tevreden klant!
Dank je wel Roelfien, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn dat jullie, ondanks de breuk, zo tevreden zijn met onze service! Daar doen we het heel graag voor ♥ We wensen Nora heel veel plezier met haar mooie cadeaus en we hopen jullie weer terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl