Uitstekend!

Super leuk stoeltje weer, snelle verzending en goede service.

Prachtig koffertje voor een klein meisje

Het koffertje is precies zoals ik had gehoopt. Mooi stevig en mooi ingekleurd/

Snelle levering en netjes verpakt .

Netjes in een envelop verstuurd , duidelijke gebruiksaanwijzing erbij . Ik heb het op de loopauto van m’n kleinzoon geplakt , ziet er super mooi uit .

Mooi gemaakt en snel geleverd.

Artikel volledig zoals omschreven. Maar wat een snelle service!! En keurig verpakt geleverd.

super

Leuk cadeau en mooi ingepakt

Fijn dat ik direct telefonisch contact kon hebben voor een vraag tijdens het bestellen. Levering was supersnel, cadeaus waren mooi ingepakt.

Topcadeau!

Het allerleukste kraam cadeautje, een koffertje met naam. Nu al tweemaal besteld en onwijs tevreden over de kwaliteit, snelle levering en service. Dankjewel!

Prachtige producten en goede service

Mooie producten. Veel mogelijk, fijne services.

Helemaal goed

Twee verschillende cadeaus besteld, waar ik telefonisch een vraag over had. Ik werd keurig te woord gestaan en de pakketjes zijn dan ook vlot en mooi ingepakt bezorgd. Kortom, alles prima in orde.

Hele goede service

Ik had een vraag over de losse stickers en kreeg super snel een (uitgebreide) reactie.

Snelle service, slechte kwaliteit.

Erg blij met de snelle service maar ik vind het wel erg jammer dat de opdruk van stickers is. Misschien was dit ergens vermeld maar dit heb ik niet gezien. Het is goed te zien dat het stickers zijn,, en dat oogt erg goedkoop.

Nog mooier dan ik verwachte...

De vrachtwagen met naam van mijn 1e achterkleinzoon heeft zelfs even op mijn kast staan schitteren...

Netjes zoals beloofd

Super snel en naar wens verlopen.

Kon op de website de houten race auto met naam moeilijk vinden, moest steeds de zoekfunctie gebruiken.

Vlotte bestelling en levering .

Super mooi ingepakt.

We kunnen helaas nog niks zeggen over het product zelf, maar verder hoe hij binnen is gekomen is echt mooi.

Het beste winkel

Wat een service van de moment van de aankoop tot met de bestellingen! Ik aanraad zeker Shuuske aan mijn vrienden en familie! Top service en kwaliteit!

Fijne en snelle service

Mooie en degelijke spullen! Bijzonder snel geleverd! Hier ga ik zéker nog eens een leuk kraamkado kopen

Gewoonweg blij verrast!

Wij zijn zeer tevreden over het door ons bestelde artikel bij jullie voor 1 van onze kleinkinderen we vinden het geweldig mooi gemaakt en zeer netjes ingepakt en de bijgevoegde kaartjes prachtig! Groetes Greta Van Dyck Wilrijk(Antwerpen) België

Goed, snelle levering

Gezellig Creatief

Zo leuke spulletjes allemaal

Zeer snelle levering en mooi stoeltje , lijkt Degelijke kwaliteit

Uitstekend!

Super goe en mooi! Snelle service,en bij mijn pakje mooi bedankingskaartje gekregen,zo lief nog nooit meegemaakt!

Super!!

Super, prachtig koffertje, snel verzonden en netjes verpakt, blij mee!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal