Dank je wel Tini, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn dat alles perfect bevallen is, dat is waar wij heel erg blij van worden! We wensen Charlie-James een vrachtwagen vol geluk! Tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team SHuuske.nl
Een super leuk, origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau gekocht. Snel geleverd en als extra optie had ik ervoor gekozen om het in te laten pakken. Erg leuk gedaan en een lief kaartje voor ons van de verkoopster.
Dank je wel Odile, voor de mooie review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent, daar maakt ons hart een sprongetje van ♥ We wensen de ontvanger heel veel plezier van zijn toffe vrachtwagen, en hopelijk tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team Shuuske.nl
Mooi product, snelle levering
Dank je wel Anna, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat zowel het product als de snelle levering zo goed is bevallen, daar worden we blij van :) Dat er maar heel veel gezonden, gelukkige baby's gewogen mogen worden in je mooie weegdoek! Tot volgende keer? liefs, team Shuuske.nl
Product door gekregen van een collega verkoper (deze had hem niet meer). Snel geholpen en geleverd. Maar wat de bestelling echt leuk maakte was het bedankkaartje wat erbij zat. Dat maakte het voor mij af......super
Dank je wel Mischa, voor de mooie review! Wat super leuk om zoveel enthousiasme te lezen ; daar worden we heel erg blij van :) We wensen de kleine ontvanger heel veel plezier van zijn of haar mooie Treinset en hopelijk mogen we je in de toekomst nog vaker helpen met mooie cadeaus ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooi product en netjes verpakt geleverd. Extra leuk was het handgeschreven kaartje bij het cadeau! Keurig handschrift!
Dank je wel Janny, voor de mooie review! Wat fijn dat alles zo goed bevallen is; daar maakt ons hart een sprongetje van! :) We wensen Daley veel geluk & veel plezier van zijn mooie bankje! En we hopen jullie volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Producten van zeer goede kwaliteit, zorgvuldig en met liefde gemaakt en ingepakt. Goede website. Pakket snel verzonden. Aanrader.
Dank je wel Karolina, voor de mooie review! Wat een boel lieve woorden, we worden er helemaal blij van! Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent :) We wensen Kaan veel plezier van zijn mooie blokken & veel geluk! Hopelijk zien we je volgende keer weer in onze webshop. Liefs, team Shuuske.nl
Jammer dat de eerste zending de verkeerde naam was
Dank je wel Marja, voor de mooie beoordeling! Wat jammer dat we de eerste ronde een foutje hadden gemaakt, hopelijk hebben we dat naar tevredenheid opgelost met de juiste naam! We wensen Fenne een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team Shuuske.nl
Veel keuze, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Top!
Dank je wel Wendy, voor de mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent! Dat maakt ons heel blij! We wensen Fabienne & Vincent een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team Shuuske.nl
Snelle en juiste levering! Super leuk ingepakt en mijn broer en schoonzus waren heel blij met de poppenwagen!
Dank je wel Marloes, voor de mooie review! Wat super leuk om zoveel lieve woorden te lezen! Dat maakt ons heel blij :) En helemaal te gek om te lezen dat broer en schoonzus er zo blij mee zijn! We wensen Fayenne veel plezier van haar mooie poppenwagen & veel geluk! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Een hele leuke spaarpot besteld. Ik had alleen de verkeerde kleur opgegeven, dit hebben zij zonder moeite veranderd. Erg fijne service!
Dank je wel Steffie, voor de mooie review! Wat fijn dat je onze service zo waardeert en blij bent met de spaarpot! Dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen Maddy een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Tot volgende keer? Liefs, team Shuuske.nl
Correcte en snelle service
Dank je wel Magda, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat alles zo goed en vlot verlopen is, dat maakt ons blij! We wensen Ellis & Pippa een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk zien we je volgende keer weer in onze webshop. Liefs, team Shuuske.nl
Mijn kleinkinderen zijn er super blij mee
Dank je wel Martine, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat zowel jij als de kleinkinderen blij zijn met de bestelling, dat tovert een lach op onze gezicht! We wensen de kleinkindjes heel veel speelplezier van hun mooie houten racebaan en hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
De kwaliteit van het product is goed! De levering werd iets later bezorgd, maar dit werd netjes aangegeven via de mail.
Dank je wel Manon, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en service! We vinden het jammer dat de levering wat langer heeft geduurd, helaas gebeurd dat af en toe met een zending. Onze excuses daarvoor! We wensen Yvar veel geluk en veel plezier van zijn heerlijk zachte badcape! Tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team Shuuske.nl
We hebben een houten loopfiets met naam besteld. De fiets is erg leuk en de naam zit er mooi op. Snelle bezorging.
Dank je wel Jolanda, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn dat alles rondom de order zo goed verlopen is! We wensen Milou veel plezier van haar mooie fietsje en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle en zorgvuldige afhandeling.
Dank je wel Deborah, voor de mooie review! Super fijn dat je zo tevreden bent, dat maakt ons heel blij! We wensen je heel veel plezier van je mooie weegdoeken sets! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop. LIefs, team Shuuske.nl
Goede kwaliteit, snel geleverd, persoonlijke touch!
Dank je wel Marije, voor de mooie review! Wat fijn dat de bestelling zo goed is bevallen! We wensen Ferre veel geluk & liefde toe en hopen je volgende keer weer te mogen verwelkomen in onze webshop! liefs, team Shuuske.nl
Zeer goede communicatie en erg snel geleverd duidelijke website erg overzichtelijk kwaliteit van de producten zijn zeer goed
Dank je wel Isabella, voor de mooie beoordeling! Je lieve woorden toveren een lach op ons gezicht, super fijn dat je zo tevreden bent! We wensen Djayden jazzley en Djazzlaynne Charmainne een leven vol liefde & een kist vol waardevolle herinneringen. Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Niets teveel, alles mogelijk. Super service. Wederom dank!
Dank je wel Pascalle, voor de mooie review! Wat een lieve woorden, we worden er een beetje verlegen van :) We vonden het een super leuke opdracht om te doen! Bedankt voor het vertrouwen. We wensen Katie een mooi pensioenpotje; dat ze er vooral over heel veel jaren gezond van mag genieten :) Tot volgende keer? Liefs, team Shuuske.nl
helemaal goed
Dank je wel T. voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat de bestelling prima is bevallen! Daar worden wij blij van :) We wensen jullie veel plezier van de mooie speelgoedkist op wielen! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Perfecte communicatie, nette verzorging en goed verpakt. Service is top.
Dank je wel Mike, voor de mooie review! Wauw, zo'n toffe woorden, heel fijn om te lezen! Bedankt voor het extra benadrukken van onze service, dat is waar we heel graag voor willen staan :) We wensen Morris een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde en we hopen je volgende keer weer terug te mogen zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Dank je wel Annet, voor de mooie beoordeling! Wat een lieve woorden, daar maakt ons hart een sprongetje van ♥ We wensen Eva een leven vol liefde & een koffertje vol geluk! Tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team Shuuske.nl
Geweldige producten
Dank je wel Rosqwitha, voor de fantastische review ♥ zo'n mooie review tovert elke keer weer een lach op ons gezicht :) We wensen Stan en Revi veel geluk & veel plezier van hun prachtige cadeaus! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog een keer helpen met mooie cadeaus om te geven! Liefs, team Shuuske.nl
Vlotte afwerking, stevige kist.
Bedankt Marcel, voor de mooie review! We zijn blij te lezen dat alles prima is verlopen met de bestelling. We worden altijd erg blij als onze klanten tevreden zijn :) We wensen Frances veel geluk & veel plezier van haar mooie bankje! Hopelijk zien we je volgende keer weer terug in onze webshop? Liefs, team Shuuske.nl
Mooi cadeau, leuk kaartje, goed ingepakt.
Dank je wel Carin, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het cadeau & alles eromheen! Dat maakt ons heel erg blij. We wensen Jim een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde toe! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team Shuuske.nl
Makkelijk te bestellen, leuke producten, snel geleverd
Dank je wel Sigrid, voor de mooie review! Wat worden wij blij van zulke lieve woorden :) Gefeliciteerd met Odins 17e verjaardag & heel veel geluk gewenst! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop Liefs, team Shuuske.nl