Veel keuze in aanbod en kleur en snelle levering.
Dank je wel Marianne, voor de mooie review! Wat super fijn om zulke enthousiaste woorden te lezen :) We wensen Machteld een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde en we hopen jou volgende keer weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle levering, mooi ingepakt en prachtig resultaat
Dank je wel A, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo blij bent met onze goede service en het product dat je kocht; dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen Charlotte een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk tot volgende keer ? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Het fietsje met naam ziet er heel mooi uit, snelle en vriendelijke service!
Dank je wel Michelle voor de mooie review! Wat super fijn om te lezen dat je blij bent met het fietsje, maar ook met onze snelle en vriendelijke service ♥ dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen Mila heel veel plezier van haar mooie fietsje en we hopen je in de toekomst weer terug te zien! Liefs, team Shuuske.nl
Zeker aan te raden.
Dank je wel voor de mooie beoordeling ♥ Fijn dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van de prachtige speelgoedkist en hopelijk tot volgende keer in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Superleuke loopwagen, bedrukking mooi, lekker stevig en heel snel geleverd.
Dank je wel Fransje, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn dat je zo tevreden bent met het product en de snelle levering! Daar worden wij blij van :) We wensen Mayla en Marley veel plezier van hun mooie cadeaus en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Ik had de bestelling geplaatst tijdens de kerstvakantie. De atelier was toen gesloten tot 10 Jan. Ik had de bestelling 14 jan. Nodig. Ik had een mail gestuurt met de vraag of ze ervoor kunnen zorgen dat ik de bestelling voor die tijd binnen kon krijgen. Ze reageerden op mijn mail dat ze 10 Jan open gaan en mijn bestelling die dag voor me zouden versturen. Ik had 11 jan de bestelling ontvangen. Echt een top service en wat een mooi product. Leuk ook het kaartje wat ze erbij sturen.
Dank je wel Nadia, voor de mooie review! Wauw, zoveel lieve woorden; we worden er verlegen van! Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen wij het voor. Elke blije klant is voor ons een dansje waard. We wensen Noor een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde en we hopen jou in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop. liefs, team Shuuske.nl
De snelle bezorging ,.... producten van een goede kwaliteit .....en de zeer persoonlijke aandacht die aan je kado besteed wordt maken dat ik al meerdere keren bij Shuuske een ( kraam,) kado besteld heb. Echt een aanrader !
Dank je wel Ingrid, voor de super lieve woorden in de review maar ook bij de bestelling ♥ Zo fijn om zulke enthousiaste reacties van tevreden klanten te lezen, daar worden we natuurlijk super blij van! We wensen Nore-Sophie heel veel geluk & liefde toe en we hopen dat we nog vele mooie (kraam) kado's voor je morgen verzorgen ♥ tot volgende keer! Liefs, team Shuuske.nl
Alles naar wens en snel geleverd.
Dank je wel Anital voor de lieve woorden ♥ Super leuk dat je zulke toffe cadeautjes bij ons shopte! We wensen Cas & Lott veel geluk & veel plezier van hun fietsje & koffertjes! Hopelijk zien we je volgende keer weer terug in onze webshop :) Liefs, team Shuuske
Heel snel geleverd en de opdruk is erg mooi.
Dank je wel Ank, voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat het product & de levering naar volle tevredenheid is, dat maakt ons blij :) We wensen de ontvanger een vrachtwagen vol liefde toe! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Top, snelle verzending en mooi product!
Dank je wel Stephanie, voor de mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met zowel de service als het product! Dat horen we natuurlijk super graag :) We wensen Lenn een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! En hopelijk mogen we volgende keer weer zo'n mooi cadeau voor je maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
2 keer een kraamcadeau besteld en 2 keer een top levering en een top service gekregen!
Dank je wel Yvonne, voor de top beoordeling! Wauw, wat vinden we het fijn om zulke lieve woorden te lezen, daar maakt ons hart een sprongetje van ♥ We wensen Juul en Ralph een leven vol liefde & een koffer vol geluk! Tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team Shuuske
Het bestelde koffertje was helemaal naar wens en snel geleverd
Dank je wel Ineke voor de mooie beoordeling! We worden heel blij van een klant die helemaal tevreden is! Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Janice een leven vol liefde & een koffer vol geluk en hopen jou volgende keer weer terug te mogen zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Ik heb koffertjes besteld. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen via de mail. En de koffers zijn super snel en goed verpakt geleverd.
Dank je wel Laura, voor de mooie review! Wat worden we blij van een geweldige beoordeling zoals die van jou! :) Super leuk! We wensen de meisjes een leven vol liefde & een koffertje vol geluk! Tot de volgende keer? LIefs, team Shuuske.nl
Een geboortekist besteld en wat een mooie! Materiaal is goed, stevig en degelijk. De letters zitten er mooi op. Ben zeer tevreden
Dank je wel Daphne, voor de mooie review! Wat een lieve woorden, fijn dat je zo tevreden bent! Daar worden wij heel blij van :) We wensen Pim een leven vol liefde en een kist vol waardevolle herinneringen! Hopelijk zien we je volgende keer weer terug in onze webshop. Liefs, team Shuuske
Duidelijke mails, hele mooie spaarpot, ontzettend goed en leuk verpakt!
Dank je wel Martine, voor de super review! Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden was over alle aspecten van onze levering :) We wensen Dante een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! En we hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop! ♥ Liefs, team Shuuske
We hadden 3 zwanenkussens met namen besteld. Het werd snel en correct geleverd, heel fijn dank daarvoor. We hopen alleen dat de namen er lang op blijven, eigenlijk hadden we gedacht dan deze erop gestikt werden, maar het wordt dus geperst/geplakt.
Dank je wel voor de mooie beoordeling. De bedrukte namen blijven normaal gesproken prima zitten, maar mochten er problemen zijn dan horen we dat natuurlijk graag! We zoeken dan altijd samen naar een oplossing :) We wensen Feline, Milou en Elise veel plezier van hun mooie knuffelkussens! liefs, team Shuuske
Een kraam cadeau besteld en de ontvanger was helemaal blij :-)
Dank je wel Diane voor de mooie beoordeling! Wat super leuk om te lezen dat de ontvanger zo blij was ♥ daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Viggo heel veel heerlijk warme knuffelmomenten in zijn mooie badcape! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop? Liefs, team Shuuske
Ik kreeg een mail dat ik niet betaald had, maar dat had ik wel. Foutje in jullie systeem blijkbaar voor de rest helemaal tevreden
Dank je wel Agnes, voor de mooie review! Wat vervelend dat je onterecht een mailtje had dat de betaling niet in orde was. Onze excuses hiervoor! We zijn blij dat je ondanks dat wel helemaal tevreden bent, dat doet ons goed om te horen! We wensen Ted veel plezier van zijn mooie badcape en hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske
Ik heb meerdere artikelen in meerdere orders bij shuuske besteld en ben alle keren vriendelijk en snel geholpen. Bij 1 bestelling was ik zelf onoplettend en werd benaderd dat ik nog iets had gemist. Heel goede service
Dank je wel Remco, voor de mooie beoordeling! Wat een mooie woorden, daar worden we bijna verlegen van :) Uiteraard helpen we graag als er iets niet helemaal klopte in de bestelling, zodat we altijd naar volle tevredenheid kunnen leveren! We wensen alle kleine mopjes veel plezier van hun cadeaus en hopen je gauw terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Een spaarpotje als kraamcadeautje gekocht. Een super leuk aanbod. Voor iedereen (en ieder budget) wel wat. Heel fijn dat er een hoop mogelijkheden zijn voor customization van de naam. Ik had de bestelling geplaatst in hun vakantie, maar ze verwerkten mijn bestelling netjes op de aangegeven datum.
Dank je wel Renee, voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het cadeau en onze opties! Daar worden we blij van! We wensen Guusje een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde ♥ Zien we je volgende keer weer in onze webshop? Liefs, team Shuuske
Ontzettend mooi labeldoekje en herinneringen doos. Snelle levering en duidelijke communicatie
Dank je wel Suzanne, voor de mooie beoordeling! Wat zijn we blij te lezen dat je onze producten & service zo waardeert! We wensen Sophia een leven vol liefde & een kist vol waardevolle herinneringen ♥ Tot volgende keer? Liefs, team Shuuske
Dank je wel Ellen voor de TOP beoordeling :) Altijd fijn als onze klanten zo tevreden zijn! Veel plezier van de mooie sticker voor Lieve en hopelijk tot volgende keer! Liefs, team Shuuske
Werd wel snel verstuurd maar de naam letters op de knuffel ontzettend slordig gemaakt. Zal het niet nog een keer hier bestellen
Dank je wel Tineke, voor de beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de knuffel! Nooit eerder hebben we deze feedback gehad, we vinden het dus erg jammer dat jij het wel zo hebt ervaren. Alsnog een fijne dag gewenst. Team Shuuske
Dit is de eerste keer dat ik bij Winthager Shuuske heb besteld. Mijn nichtje heeft haar eerste kindje, een zoontje, gekregen en ik wilde graag eens iets anders geven dan de een mooie luiertaart en kleertjes. Per toeval kwam ik deze site tegen en heb ik een mooie houten herinneringen kist besteld voor de kleine man. Aangezien de kleine 23 december zich aandiende en ik rond de kerst dit heb besteld, kreeg ik netjes bericht dat de herinneringendoos begin januari zou worden bezorgd. En ze hebben ook woord gehouden. Van mijn nichtje kreeg ik 4 januari het bedankje dat ze de doos/kist heeft ontvangen en dat ze er ontzettend blij mee is. Ze geeft ook aan dat het een degelijke kist is. Op de aan mij toegestuurde foto's ziet het er ook heel mooi en degelijk uit, dus ik kan niet anders zeggen dat ik een tevreden klant ben.
Dank je wel Judith, voor de mooie review! Wat vinden wij het super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Heel leuk dat je deze keer voor ons koos, in plaats van de luiertaart en kleertjes! We hopen dat je door onze eerste levering overtuigd bent en we je in de toekomst vaker mogen terug zien in onze webshop ♥ We wensen Mads een hart vol liefde & een kist vol waardevolle herinneringen. Liefs, team Shuuske
Beetje jammer dat ik een ander lettertype had aangegeven dan er werkelijk is opgedrukt. Wel leuk ingepakt. Snelle service ondanks oud& nieuw.
Dank je wel Nanda, voor de beoordeling. Wat jammer om te lezen dat er een verkeerd lettertype op de badcape is gedrukt; door de drukte zal dit foutje erdoorheen zijn geglipt! Heb je hierover contact opgenomen met onze klantenservice? We proberen altijd tot een oplossing te komen! We wensen Otis alsnog heel veel plezier van zijn mooie badcape en hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske