Wat een uitsteekende SERVICE met hoofd letters , perfect !! Er wort meegedacht, oplossingen aangedragen ,klantvriendelijk , Mocht ik nog een keer iets nodig hebben uit deze branche dan ga ik Winthager Shuuske zeker benaderen !
Dank je wel Ron, voor de geweldige review! We worden bijna verlegen van zoveel lieve woorden :) Heel fijn dat je zo tevreden bent met onze service met een glimlach. Heel veel plezier van de mooie kalender en hopelijk mogen we je in de toekomst nog een keer met liefde helpen! Liefs, team Shuuske
Jammer van de levering, waardoor er wel schade zit op het product
Snelle levering, erg blij
Dank je wel Ulku, voor de mooie review! Super fijn dat je zo blij bent met de snelle levering & het mooie product! We wensen Mila veel plezier met haar mooie fauteuil en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske
Mooi product en snelle levering!
Dank je wel Loes, voor de mooie review! We zijn heel blij te horen dat het product & de snelle levering goed bevallen zijn. Elke blije klant maakt ons ook blij :) We wensen Tygo heel veel plezier van zijn mooie bankje & hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. Liefs, team Shuuske.nl
Zo mooi, voldoet aan de verwachtingen En de service is grandioos
Dank je wel Trudy, voor de mooie review! Wauw, zo fijn om zulke tevreden woorden te lezen! Daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Lumi een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle levering, kwalitatieve spullen en leuk de optie voor bedrukken met naam! Bedankt ook voor jullie leuke en lieve kaartje erbij :)
Dank je wel Patricia, voor de lieve beoordeling! Wat super leuk om zo'n enthousiaste woorden te lezen, daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Hailey heel veel plezier van haar mooie 'troon' en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske
weer prachtige poppenwagen besteld en geleverd gekregen ! Het cadeau viel wederom in de smaak ! heel blij mee
Dank je wel Regi, voor de lieve review! Wat zijn we blij dat je voor de tweede keer besteld en wederom zo tevreden bent, dat maakt ons trots :) We wensen Julia veel plezier van haar mooie poppenwagen & hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Erg snelle levering, goede afwerking en kwaliteit, precies zoals verwacht. Had optie cadeau verpakking, die was ook top!
Dank je wel Patricia, voor de lieve review! Wat super leuk om zo'n enthousiaste woorden te mogen lezen, daar worden we heel blij van :) We wensen Lena een spaarpotje vol centjes & een hart vol liefde. En we hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. Liefs, team Shuuske
Hele leuk persoonlijke cadeaus, worden snel verzonden. Was verrast door het leuke kaartje wat erbij zat.
Dank je wel Kim, voor de mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo blij was met de levering & met onze persoonlijke touch! Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Tjalina heel veel plezier van haar mooie poppenwagen en hopen je volgende keer terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske
De levering was mega snel, zelfs in kersttijd: in het weekend besteld en de volgende dag al bevestiging dat het pakketje verstuurd was. Goeie service en de kwaliteit van het stoeltje is zeer goed!
Dank je wel Linda, voor de mooie review. Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het product! Daar worden wij heel blij van. We wensen de kleine ontvanger heel veel plezier van de mooie stoel en hopen jou weer terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Ik ben goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd zou worden. Ik had een baby omslagdoek besteld. Deze was heel mooi ingepakt. Ook was het van goede kwaliteit.
Super leuk speelgoedbankje en heel snel geleverd
Dank je wel Erik, voor de mooie beoordeling. Super om te lezen dat je zo tevreden bent met het product & de snelle service. We wensen Saar veel plezier van haar mooie bankje! En hopelijk tot volgende keer in onze webshop! liefs, team Shuuske
Belde netjes of het klopte omdat ik er 2 met zelfde naam had maar anders waren en of ik niet beter een goude ster kon doen ipv zwart, nou echt een super SERVICE! Eindelijk krijgen ze van mij een dikke 10
Dank je wel Ingrid, voor de lieve review! Wat maakt het ons blij dat je zo tevreden bent met onze service, daar doen we het uiteindelijk voor! We wensen jullie veel sterkte en hopen dat deze mooie blokkentorens mogen bijdragen aan een waardevolle herinnering aan jullie 'Sterretje" ♥ Hopelijk zien we jullie in de toekomst weer terug in onze webshop. Liefs, team Shuuske
De derde herinneringskist die wij hebben aangeschaft en wederom naar volle tevredenheid. Op vrijdagavond besteld en op dinsdag al geleverd. Echte aanrader.
Dank je wel Ronald, voor de mooie review! Wat leuk dat jullie voor alledrie de kleinkinderen een herinneringenkist bij ons hebben besteld, super bijzonder! En helemaal fijn dat jullie zo tevreden zijn :) Daar worden we heel blij van! We wensen ook Lucca een leven vol liefde & een kist vol waardevolle herinneringen! Tot volgende keer? Liefs, team Shuuske
Mooi en kwalitatief goed product. De levering was ook snel en er wordt persoonlijk aandacht aan besteed. Zou het zeker aanraden aan anderen
Dank je wel Jeroen voor de mooie beoordeling! Wat een lieve woorden, daar worden we heel blij van! We wensen Jurre heel veel plezier van zijn mooie traktor en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! liefs, team Shuuske.nl
Snelle en correcte levering
Dank je wel Jolanda, voor de mooie beoordeling! Wat vinden we het altijd fijn om te lezen dat mensen zo tevreden zijn. We wensen Chanel een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop. Liefs, team Shuuske.nl
Vriendelijk, attent, snel, in één woord : prima !
Dank je wel Monique, voor de lieve beoordeling! Wat een lieve woorden zeg, dat tovert een lach op ons gezicht! En hóe tof dat we zelfs cadeautjes mogen bezorgen in Frankrijk ♥ Heel veel plezier van de mooie spaarpot en hopelijk tot de volgende keer in onze webshop! liefs, team Shuuske
snelle levering, en een prima service. Een echte aanrader
Dank je wel Nicole, voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service & proucten! Daar worden we heel blij van! We wensen Marthe, Maurice en Alice een spaarpotje vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk zien we je volgende keer weer in onze webshop terug :) Liefs, team Shuuske
Wij hebben een bestelling geplaats waarbij we op korte termijn een grote oplage artikels nodig hadden. Suzie heeft ons met het juiste advies spoedig geholpen. Het afgeleverd artikel is met de grootste zorg bezorgd geweest. Het was een aangename samenwerking :-)
Dank je wel Yelte voor de mooie beoordeling! Super fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met jullie bestelling! Super leuk om zulke mooie weegdoeken voor jullie te mogen maken. We hopen dat er veel gezonde & gelukkige babies gewogen mogen worden in de doeken ♥ Tot volgende keer? LIefs, team Shuuske
zag er heel mooi uit. En zeer netjes afgewerkt. Maar er is 1 minpuntje,er zat nog zaagsel in het laadbakje. Het was als kraamkadootje,dus vervelend als de moeder en baby onderkomen!
Dank je wel Marianne, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je blij bent met het mooie spaarpotje! Dank je wel voor de feedback over het zaagsel, dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. We gaan er op letten in de toekomst. We wensen Wessel een vrachtwagen vol geluk & liefde. Fijne Feestdagen! Liefs, team Shuuske
Ondanks de kerstdrukte snel verstuurd en ze hebben er een leuk kado van gemaakt.
Dank je wel Audrey, voor de mooie review! We krijgen een lach op ons gezicht van je lieve woorden :) Zo fijn dat je zo tevreden bent. We wensen Duuk een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! En hopeijk tot volgende keer in onze webshop. Fijne Feestdagen! Liefs, team Shuuske
Dank je wel Janique voor de mooie beoordeling! Super fijn te lezen dat je blij bent met het geleverde product. We wensen Juna heel veel geluk & veel plezier van de mooie badjas ♥ Tot volgende keer? Liefs, team Shuuske.nl
Héééél tevreden!
Dank je wel Guy, voor de super leuke review! We zijn héééél blij dat je zo tevreden bent ♥ We wensen Frances een spaarpotje vol centjes & een hart vol liefde! En we hopen je volgende keer weer terug te mogen zien in onze webshop :) Liefs, team Shuuske.nl
Super snel klaar! Prachtige kwaliteit badjasje. Heel mooi ingepakt. Tip: jullie mogen best iets van reclame bij een product doen. Een kaartje of een sticker dat het van jullie hand is. Ik kreeg ook deze keer de vraag waar ik dit superleuke kado heb laten maken. Bedankt voor de service en tot de volgende keer.
Dank je wel Anita, voor de mooie review! Wat een super lieve woorden, daar worden we nou echt super blij van ♥ En wat een goede tip! Gaan we zeker wat mee doen! Dank je wel daarvoor :) Hopelijk zien we je volgende keer weer terug; we wensen Bobbi heel veel plezier van de mooie badjas. LIefs, team Shuuske
Heel tevreden over de stickers. Mooi lettertype en duidelijke letters. Prijs kwaliteitverhouding prima!
Dank je wel Tonny, voor de mooie beoordeling! Super fijn om te horen dat je zo tevreden was over de stickers, daar worden wij heel blij van! ♥ Hopelijk tot volgende keer? Liefs, team Shuuske