Mooie speelgoedkist!

Snelle levering en heel leuk cadeau om te geven!

Super mooi product en goede service.

Alles ging zoals omschreven, top.

Prachtig koffertje om te geven

Website en bestelproces duidelijk en eenvoudig, snelle levering en ik had ook nog eens een verkeerde datum opgegeven voor op het koffertje en dat werd snel opgelost. Eindresultaat een mooi gepersonaliseerde koffertje als cadeau met blije ontvangers.

Prachtig cadeau! Super mooi bewaaritem.

Wij hebben laatst een Herinneringskist voor een collega besteld als kraam cadeau. Goede service en snelle levering. En wat zag de kist er prachtig uit! We hebben 'm zelf gevuld met nog wat leuke babyspullen en zo cadeau gegeven. De kersverse ouders waren er super blij mee! Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit: ik ga er ook 2 voor mijn dochters bestellen. :-)

Goede snelle service

Snel geregeld en ook snel binnen. Product precies zoals het plaatje. Leuk!

Snelle verzending en mooie producten.

Op tijd geleverd, een mooie kaartje erbij Maakt het toch persoonlijker!

correct en vriendelijk

zeer goed verzorgd en heel mooi ingepakt; in ; één woord Top

Aanrader !

Mooi en origineel speelgoed. Snelle en correcte levering met persoonlijke wens om te bedanken. Voor herhaling vatbaar hoor !

Snelle service en leuk ingepakt!

Leuke producten en keurige levering

Ideale website om een kraamcadeau bij iemand te laten bezorgen.

Klantvriendelijk en super leuke cadeaus

Geweldige keuze!

Mooie kwaliteit, snel geleverd en als klap op de vuurpijl nog lief kaartje erbij ook!

Mooie poppenwagen met goede service als er problemen zijn.

Poppenwagen was een succes bij onze kleindochter. Poppenwagen is stevig Pip van net één kon zich goed op trekken aan de stang. Na twee weken ging er een wiel kapot. Het telefoon contact hierover was prettig/goed. Door foto’s op te sturen van het kapotte wiel werd er besloten dat wij een nieuw wiel zou krijge, dat wiel is via de post opgestuurd. Wij zijn zeer tevreden met de service en kleindochter Pip met haar poppenwagen.

Toppp!

Ik heb 2 kisten gekocht voor mijn kinderen. Ze zijn erg mooi! Wij zijn er blij mee!

Nooit geleverd

Nooit geleverd

Snelle service en erg leuke dingen

Snelle levering en goede kwaliteit!

Top producten en super snelle service.

Fantastische ervaring. Leuke producten En snelle service.

Suoer! Het steoltje zag er naar verwachting uit.

Het stoeltje voldeed aan onze verwachtingen. De kleur van het stoeltje is precies zo als wij verwacht hadden. De naam en geboortedatum staan er keurig op in het gevraagde lettertype. Wij zijn helemaal tevreden met de snelle en goed service. Maandag besteld en donderdagmiddag werd hij al bezorgd. Bedankt voor de snelle en goede afhandeling.

top

is super leuk geworden en snelle actie

Snel verstuurd en erg leuk persoonlijk verpakt!

Nette webshop met leuke artikelen, product werd erg snel verstuurd ondanks de sint drukte en in het pakketje zat een persoonlijk geschreven kaartje.

Op de eerste plaats hele mooie en originelen spullen !! Snelle en nette aflevering ! Goed verpakt !! Dus Geweldig !!

Was weer top! Erg snel en de ontvangers waren er heel blij mee...

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal