Perfect geregeld

Wat een prima snelle service. Afgelopen donderdag heel Breda afgelopen, niks gevonden. En dan donderdag nog besteld en dan zo snel geleverd. Een pluim!

Super leuk idee om als kraamkado een gepersonaliseerde badcape te geven. Eenmaal besteld besef ik me dat er een weekend tussen zit en ik hem maandag nodig heb voor de kraamvisite. Ik heb ze gemaild of dat haalbaar was, sochtends vroeg kreeg ik reactie dat ze hun best zouden doen, en dat hebben ze gedaan die zelfde dag werd die verstuurd en had ik mijn kado op tijd!! Wat een vriendelijke service, bedankt!!

Vlotte levering

Heel blij met de gepersonaliseerde wagen en stoeltje. De ouders waren heel blij met dit kraamcadeau !

Nog mooier dan verwacht

Ik had mijn twijfels omdat je niet te zien krijgt hoe het aangepaste ontwerp eruit komt te zien. Maar bij openen zag het kado er super gaaf uit! Zeker een aanrader voor kado ideeën

Heel tevreden

Snel geleverd en net zo mooi als op de foto

Snelle service, mooie product

Mooie producten

Mooie kraamcadeau's en snelle service.

Mooie cadeautjes

Mooi

Snel en mooi

Kwaliteit en volgens afspraak

Super blij met gepersonaliseerde speelgoedton. Mooie kleuren en snelle levering! AANRADER !

Superleuk houten poppenwagentje

Snelle service, super!

Mooi product en goede levering

Eigenlijk is de bestelling van de speelgoedopbergbank helemaal volgens verwachting verlopen. Het product komt overeen met de verwachting, snelle levering en goede service. Niets om op aan te merken!

Aanbeveling!

Tevreden

Een spaarpot besteld. Deze kwam stuk binnen. Een mail gestuurd met een foto erbij. De winkel heeft gelijk een nieuwe spaarpot opgestuurd. Bedankt!

Zeer tevreden!

Mooie producten, snel bezorgd

Super blij met mijn gepersonaliseerde houten blokken met naam. Leuk als kadootje. Snel bezorgd en mooi ingepakt!

mooie producten snelle levering en ja een heel lief kaartje met leuke tekst. juiste omschrijving om product te monteren. had voor de tweeling van mijn dochter 2 stuks Wooden Stroller besteld met naam en geboortedatum hellemaal top...

Duidelijke website, vlot geleverd, prachtig ingepakt en met een lief kaartje!

Dank voor de vlotte levering en de prachtig verpakte cadeautjes!

Zeer leuke kado's, precies zoals je zou hopen!

We kochten 2 naam-kado's, ze vielen in de smaak en waren vrij snel ook al opgestuurd, erg blij mee!

Zeer snelle levering en netjes ingepakt met geschreven kaart,echt persoonlijk en hele mooie afgewerkt spullen

Schattig maar grote viel tegen.

Echt een schattig bankje maar mij viel de grootte tegen. Ik had verwacht dat het bankje groter zou zijn. En ja, ik ben een vrouw en ja, ik heb de maten gezien. Mijn voorstellingsvermogen was blijkbaar groter en beïnvloed door de zogenaamde speelgoedkisten die absoluut groter zijn. Voor de reële grootte zou bijvoorbeeld een stoel naast het bankje een beter beeld geven. Maar nogmaals, het is een super schattig bankje!

Goede snelle service/prachtig product

zeker aan te bevelen en zal zeker nog eens een bestelling plaatsen

Heel goed, maar…

Jammer dat we in de veronderstelling waren , dat de spaarpot van kunststof was ipv keramiek!! . Het was voor een baby!!!!

Alles erg goed verzorgd

Nijntje spaarpot met naam had een mooie belettering, en was netjes verpakt. Ook zat er nog een leuke bedankkaart bij. Snelle bezorging.

Helemaal goed

Het is een duidelijke site

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal