Onze ervaring was geweldig, product was precies zoals omschreven en we kregen van het team ook een hele leuke persoonlijke kaart erbij!

Erg tevreden. Mooi product

Mooi bankje en goed verpakt. Omschrijving monteren kon wat uitgebreider

In een woord geweldig!!!!

alles is perfect; de bestelling, de levering en de snelheid van het leveren!! en super vriendelijk personeel.

Vlotte levering

Niet verwacht dat het zo,n vlotte levering zou zijn. Besteld voor verjaardag kleindochter in december. Hebben het dus nog niet in elkaar gezet. We hopen/gaan ervan uit, dat alle onderdelen erin zitten.

Heel blij met onze kist met naam. Ziet er prima uit, makkelijk in elkaar te zetten en snel geleverd. Echt een aanrader!

Mooi product en snel geleverd

Ook de tekst en het bijgevoegde kaartje zijn mooi en netjes.

Alles TOP

Het bestelde artikel ziet er prachtig uit en gelijk mooi ingepakt. Het contact verliep ook super, vriendelijk en een snelle reactie op mijn vraag.

Vlot besteld en snel geleverd.

Mooie houten raceauto, leuk met cijfer en naam erop. Ziet er heel mooi uit. Ik had verwacht, dat het geschilderd of geprint was geweest, maar was geplakt.

Ik had al eerder een nachtlampje besteld. Mijn kleinzoon had er met zijn fietsje overheen gefietst. Besteld en heel snel geleverd.

Top, goed en snel geregeld

Top, goed en snel geregeld. Als cadeautje gestuurd naar een vriendin, werd binnen 2 dagen bezorgd en leuk ingepakt. Een aanrader!

Uitstekend!

Goede communicatie, ik had een verzoek wat ik niet standaard kon invullen op de website. Telefonisch en e-mail contact verliep snel. Ik heb zelfs een screenshot gekregen alvorens ik de bestelling plaatste zodat ik kon beoordelen of ik er tevreden mee was. Snelle verzending na de definitieve bestelling in een hele stevige verpakking zodat er geen kans op beschadigingen ontstond. Al met al zeer tevreden!

Leuk

Op naam een spaarvarken-olifant besteld. snel geleverd en mooi gemaakt!

Prima ingepakt en snel geleverd.

Leuke producten en prima service.

Top service echt een aanrader

Leuke houten vrachtwagen gekocht met naam er op. Echt heel leuk geworden.

Snelle levering ben zeer tevreeden.

Ben zeer tevreden . Heb 2 koffertjes besteld met naam er op. Woensdag ochtend besteld en vrijdag ochtend had ik ze.

Ontzettend schattig bankje

Hele snelle levering ondanks het product gepersonaliseerd is. Het bankje + het kussentje is van een mooie kwaliteit. Echter, zou de handleiding wel wat specifieker mogen zijn met betrekking tot de stappen. Al met al een ontzettend leuk kraam cadeau!

Fijne communicatie en een erg mooi resultaat, bedankt!

Mooi gemaakt en snelle levering

Van tevoren spannend of het lettertype in het echt ook mooi is, maar dit was een goede keuze! Product ziet er mooi uit en de naam erop ook. Bedankt voor de snelle levering!

Heel erg goed!

Snelle reactie en levering. Product ziet er goed en mooi uit. Ik ben zeer tevreden.

Denkt goed mee naar een passende oplossing

Vriendelijke snelle reactie. En super leuke spulletjes

Snelle levering, Ik denk dat ik niet goed gelezen had, maar vind het jammer dat opschrift geplakt is

Top!!!

Top!!!

Mooie spulletjes, snelle service

Mooie gepersonaliseerde spaarpotjes, snelle service :-))

Leuk peoducten en veel keus. Ik had een koffertje besteld, ik wist alleen niet dat de bedrukking stickers bedragen, ondanks ziet dat er wel leuk uit, tevreden en snelle levering

Heel tevreden, ik kom zeker terug..

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal