Super winkel!

Perfecte levering en duidelijke site, mooi artikel geleverd.

super mooi koffertje!

het koffertje is super mooi geworden en het formaat is perfect! het enige wat ik mis op de site is dat je een voorbeeld ziet van wat je selecteert en uiteindelijk uit kiest. Het zou fijn zijn als je dit voor het bestellen als voorbeeld in beeld ziet staan.

Goede en snelle levering. Mooi in gepakt Zeer mooi kraamcadeau een spaarpot met naam

TOP!

Mooie producten, snelle levering en goede service. Echt aan te raden!

Zeer goede service en snelle levering

Mooie producten en zeer snelle levering.

Prachtige plakletters!

Prachtige plak letters die bovendien niet alleen kwaliteit heel goed zijn. Ze zien er mooi uit en worden heel snel verzonden!!

Super leuke poppenwagen en een goede en snelle service

Ik vind als je iets besteld het netjes en snel word geleverd fijn de poppenwagen werd gebracht precies zoals besteld echt heel leuk en dan een persoonlijke kaartje erbij dat maakt het uniek dat krijg je niet veel meer dat voelt erg persoonlijk dank jullie wel m v g els

Mooi afgewerkt

Leuke persoonlijke cadeaus met een mooie afwerking

Nu al vier keer geweest voor een kraam kado, en elke keer weer prachtig. Drie keer een koffertje, en nu een krukje.

Snelle levering en boven verwachting

Super winkel!

Nog nooit meegemaakt. Er stond bij vanwege drukte en vakantie kan de levering langer duren, nou 2 of 3 dagen later was het al binnen. Super mooi ingepakt en ook nog een persoonlijk briefje erbij. Echt top zeg!!.

Toppie

Goede service en prima product

Ontevreden

Ging ervan uit het klaar was maar nu moet ik zelf aan de slag echt zo balen alsnog het wist had ik hem niet gekocht

Fantastisch !

Mooie site en ook duidelijk. Gemakkelijk om te bestellen. Prima service. Mooie producten . Ook mooi ingepakt als cadeau; En dat kaartje met persoonlijke boodschap is top . Zo wordt het echt een cadeau dat uit uw hart komt .

Snelle service en uitstekend resultaat.

We hadden voor ons nichtje wat leuke spullen laten maken als kado voor haar eerste kindje. Ze was er heel blij mee.

Snel verstuurd (na de zomervakantie), netjes verpakt.

Prachtig cadeau besteld, super geregeld.

Heel netjes geholpen

Keurig nette en goede site, vriendelijk geholpen.

Prachtig bankje

Prima, mooi persoonlijk cadeau

Super tevreden! hele mooie kist

Prima levering

Prima levering,alleen omschrijving klopt niet

Snelle levering en ziet er top uit

Super leuke kist

Snel verzonden, netjes verpakt en leuk kaartje!

Mooi!

Prachtige koffer, mooi houten blokken (licht van gewicht) en persoonlijke touch. Dank u wek, Hans-Peter (Eerlijk gezegd uitgezocht door partner, maar vooruit)

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal