Vlotte verzending. Mooi artikel, degelijke kwaliteit

Geboortecadeau met naam. Mooie bedrukking, stevig fietsje, snelle levering

Snelle levering Ondanks hun vakantie En de stoel is superleuk

HEEEEEEL MOOI!

Prachtig valiesje gekregen!

Heel goed mijn complimenten

Leuk ingepakt en handgeschreven kaaartje erbij. Top

Geweldig snelle levering

Wederom een mooi spaarpotje laten maken. Ziet er weer super uit. Snelle levering. Leuk verpakt met een persoonlijk berichtje!

Goed en snel!

Het zou iets later komen vanwege de vakantie. Stond duidelijk aangegeven. Eenmaal ontvangen, een top product!

Wat leuk

Wat ziet het stoeltje er leuk uit met de naam erop.. Ook het inpakpapier erbij is super fijn!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering! Wat er op de website stond kwa levering ivm vakantie dat klopte helemaal.

Prima webshop

Goeie overzichtelijke webshop, makkelijk te bestellen. Mooie producten. Ik ben al jaren "fan" van Shuuske.

Qua bestelling allemaal heel makkelijk en snel

Twee ervaringen voor het bankje. Eerste keer zou het geleverd zijn en bleek het uiteindelijk weer teruggeleverd te zijn bij jullie, vervelend maar daar konden jullie niets aan doen. Tweede keer ook het bankje en was er geen kussentje bij geleverd. Dat was jammer dus verliep niet helemaal zoals het wezen moet maar we zijn wel ontzettend blij met de producten, heel mooi gemaakt

Prachtige kist, en snel geleverd. Zorgvuldig ingepakt zodat het niet kan beschadigen. Een aanrader.

Goede snelle service

Top service!

Op de site stond dat ze over 2 dagen op vakantie zouden gaan besloot ik toch mijn kadootje te bestellen in de hoop dat ik nog optijd zou zijn. Alles was optijd binnen, leuk verpakt en het kadootje was zeker een hit!

Leuk en veelzijdig assortiment, snelle levering maar kwaliteit mag beter

Wat me gelijk opviel was de veelzijdigheid aan artikelen en samengestelde cadeaupakketten. De prijs viel daarbij ook mee. Achteraf begrijp ik waarom, bij gepersonaliseerde artikelen is de naam als een sticker op het artikel geplakt. Nu is dat voor een kinderkoffer niet zo erg, maar op een knuffel is het de vraag hoe lang dat mee gaat. Ik had verwacht dat dit er wel in gestikt zou zijn.. De levering was wel erg snel. Toch denk ik dat ik voor een volgende keer voorkeur zou geven aan een andere aanbieder met betere kwaliteit. Ik ben daar bereid voor meer te betalen.

Snelle correcte levering en product voldeed aan mijn verwachtingen

Snelle fijne service

De producten zijn netjes afgewerkt en zijn snel klaar. Erg tevreden!

Ik heb mijn bestelling nogsteeds niet ontvangen

Nogsteeds niks gehoord over mijn bestelling

Super snelle service!!

Binnen 2 dagen mijn bestelling binnen, leuk ingepakt, heel blij mee !!

Snelle levering van de geboortekist en prachtige afwerking. De (gratis) inpakservice was een extra cadeautje. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Heel tevreden!!o

Mooi afgewerkte producten. Leuk gepersonaliseerd. Al verschillende bestellingen gedaan als kraamkado en verjaardag voor mijn kleinkinderen.

Geweldig !

Ik vroeg of het snel gemaakt kon worden, omdat ik stel op sprong wat nodig had! En ze regelende het gelijk en had het de volgende dag in huis, dus in 1 woord geweldig !

Zoals altijd ziet het er allemaal heel mooi uit.

Het aanbod van cadeautjes is groot en er zijn veel personalisatiemogelijkheden. Het cadeautje werd erg mooi ingepakt en goed verpakt verzonden. Ook was de levertijd kort.

Echt een super leuk cadeau voor onze zoon die 1 was geworden!

Cadeau was netjes verpakt bezorgd met een leuk kaartje erbij. We hadden een type foutje gemaakt bij de bestelling van het kaartje en dit hadden ze geweldig opgemerkt en niet klakkeloos overgenomen. Heel persoonlijk en goede service

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal