Top service echt een aanrader

Leuke houten vrachtwagen gekocht met naam er op. Echt heel leuk geworden.

Snelle levering ben zeer tevreeden.

Ben zeer tevreden . Heb 2 koffertjes besteld met naam er op. Woensdag ochtend besteld en vrijdag ochtend had ik ze.

Ontzettend schattig bankje

Hele snelle levering ondanks het product gepersonaliseerd is. Het bankje + het kussentje is van een mooie kwaliteit. Echter, zou de handleiding wel wat specifieker mogen zijn met betrekking tot de stappen. Al met al een ontzettend leuk kraam cadeau!

Fijne communicatie en een erg mooi resultaat, bedankt!

Mooi gemaakt en snelle levering

Van tevoren spannend of het lettertype in het echt ook mooi is, maar dit was een goede keuze! Product ziet er mooi uit en de naam erop ook. Bedankt voor de snelle levering!

Heel erg goed!

Snelle reactie en levering. Product ziet er goed en mooi uit. Ik ben zeer tevreden.

Denkt goed mee naar een passende oplossing

Vriendelijke snelle reactie. En super leuke spulletjes

Snelle levering, Ik denk dat ik niet goed gelezen had, maar vind het jammer dat opschrift geplakt is

Top!!!

Top!!!

Mooie spulletjes, snelle service

Mooie gepersonaliseerde spaarpotjes, snelle service :-))

Leuk peoducten en veel keus. Ik had een koffertje besteld, ik wist alleen niet dat de bedrukking stickers bedragen, ondanks ziet dat er wel leuk uit, tevreden en snelle levering

Heel tevreden, ik kom zeker terug..

Onwijs tevreden

Leuke originele en persoonlijke cadeau’s die je echt met trots kunt geven. Mooi afgewerkt, duidelijke beschrijving, mooie kleuren. Erg tevreden!

Goede en snelle levering het cadeau mooi in gepakt!

Leuk en snelle levering

Leuk, origineel cadeau. Snelle levering.

Prachtige koffer en mooi ingepakt voor onze kleinzoon

Mooie website, snelle reactie, goede service!

Goed geholpen.

product heel snel binnen gekregen en goed ingepakt.

Goed!!

Goed product en prima levering.

Voor een leuke prijs een leuk cadeau. Bij de levering zat een handgeschreven kaart! Klasse. Daarnaast levering op tijd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden.

Keileuk , persoonlijk en mooie kadootjes

Voor onze kleinzoon scooter en koffertje besteld. Leuk ingepakt. Superleuke kadoos

Vriendelijke, behulpzaam! Gewoon top. Zou het zeker aanbevelen!

Zie hierboven

Makkelijk een prachtige geboorte cadeau bestellen

By Het Winthager Shuuske heb ik mooie cadeaus besteld voor de baby van mijn collega. Het bestellen ging heel gemakkelijk, de website is gebruiksvriendelijk en geeft veel mogelijkheden om de cadeaus te personaliseren. Ik liet ze inpakken en ze kwamen heel snel thuis. Er zijn genoeg redenen om hier cadeaus voor pasgeborenen te kopen.

Meer dan goed

Mooi product (opbergbankje met naam en kussentje), snelle levering en goede service!

Klantgericht

Goed telefonisch bereikbaar voor overleg betreffende bestelling. Wordt op wens van cliënt afgestemd.

Persoonlijk

Ik was benieuwd waar mijn pakket bleef, en ik werd heel goed geholpen. Ik werd later nog terug gebeld over of alles uiteindelijk goed was gekomen .

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal