Ze is er blij mee

?

Super 1e ervaring top!

Bestelling was super snel klaar. Zeer vriendelijk ontvangen bij het ophalen. En bijzonder leuk was de reactie van de dames op mijn kleur keuze. De kkeurxombinatie was voor hun reden om een foto van mijn bestelling te maken voor op hun website. Echt leuk! Bestelling leuk ingepakt en een mooi kaartje geschreven met de tekst die ik vooraf heb door gegeven. Kortom een aanrader!

Mooie baby handdoek met naam, erg tevreden. Leuk verpakt met lief kaartje. Dank jullie wel, kan niet wachten om het te geven.

Super snel geleverd

Goede kwaliteit

Super netjes handgeschreven je krijgt er een warm gevoel van

super leuk.

erg leuk om kado te geven.

Helemaal tevreden!!!

Een allerliefst baby koffertje met naam in mooie kleurtjes(heel veel keus) Gratis geschreven kaartje en mooi ingepakt! Ik was heel verrast...

Prachtig, origineel, geweldig geboortecadeau. Snelle goede service. Boven verwachting!!

Top service!!

Ben ontzettend blij. Mooi ingepakt, snel geleverd. Echt een Aanrader. Bestel zeker weer iets. Dank je well..

Prima service!

Alles top geregeld en top product

Prachtige spaarpot, persoonlijke benadering en snel geleverd

Prachtige spaarpot, persoonlijke benadering en snel geleverd

Heel knap eindproduct

Besteld: spaarpot met personalisatie Mooi en netjes uitgevoerd, snelle service zeer waarheidsgetrouw volgens voorbeelden op website Waarom geen 10/10?: extra kosten voor paypal, spijtig! hoge verzendingskosten naar BE ENORM veel mails

Alles netjes afgeleverd

Goed bedrijf zeer tevreden

Goede kwaliteit en service

Meerdere bestellingen al geplaatst en elke keer zeer positief en goede kwaliteit

super

Mooie site, duidelijke bestelinformatie en supersnelle levering

Mooi

Kind is meteen aan t spelen

Houten hobbelpaardje

Leuk kraamcadeautje, mooi paardje, netjes gepersonaliseerd en top geleverd!

Fantastische service!

Heel blij met de mooie gepersonaliseerde poppenwagen.

Prima geregeld ,snel bezorgd ,en leuk ingepakt .

Super mooi product

Geweldige service, snelle levering en een prachtig mooi bankje voor het speelgoed van onze kleindochter. Heel erg blij mee!

Voldoet volledig aan onze verwachting.

Snelle levering, mooi product en bovenal zorgvuldig ingepakt en verzonden.

Snelle levering van stoeltje. Alleen ik had niet verwacht dat de leyters geplakt zoyden zijn. Dacht dat het geborduurd zou zijn. Ik denk dat de letters er snel af zulken zijn. Dat iscerg jammer

Mooi verzorgd pakje. Prima kwaliteit.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal