?
Dank je wel Karin voor de mooie review. Wat fijn dat ze er blij mee is! We hopen je volgende keer weer blij te mogen maken met een mooi cadeau :) Liefs, team Shuuske
Bestelling was super snel klaar. Zeer vriendelijk ontvangen bij het ophalen. En bijzonder leuk was de reactie van de dames op mijn kleur keuze. De kkeurxombinatie was voor hun reden om een foto van mijn bestelling te maken voor op hun website. Echt leuk! Bestelling leuk ingepakt en een mooi kaartje geschreven met de tekst die ik vooraf heb door gegeven. Kortom een aanrader!
Dank je wel Anita voor de mooie review! Wauw, wat een berg lieve woorden, we worden er verlegen van! Super fijn dat alles zo goed is bevallen, dat vinden wij heerlijk om te horen! We zien je heel graag (met open armen) terug in onze webshop! liefs, team Shuuske
Mooie baby handdoek met naam, erg tevreden. Leuk verpakt met lief kaartje. Dank jullie wel, kan niet wachten om het te geven.
Dank je wel Hanneke voor de lieve review! Wat fijn om zoveel lieve woorden te lezen, daar krijgen we een glimlach van op ons gezicht :) Hopelijk mogen we je in de toekomst terug zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Goede kwaliteit
Dank je wel R, voor de mooie review! Wat fijn dat de kwaliteit en snelle levering zo goed is bevallen! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! liefs, team Shuuske.nl
Super netjes handgeschreven je krijgt er een warm gevoel van
Dank je wel Linda, voor de mooie review! Wij krijgen een warm gevoel van zoveel lieve woorden ♥ Hopelijk tot volgende keer in onze webshop! liefs, team Shuuske
erg leuk om kado te geven.
Dank je wel Nanneke voor de mooie review! Super fijn dat je ons product zo leuk vindt! We wensen Puck een koffertje vol geluk & hopen jou in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ liefs team Shuuske
Een allerliefst baby koffertje met naam in mooie kleurtjes(heel veel keus) Gratis geschreven kaartje en mooi ingepakt! Ik was heel verrast...
Dank je wel Marja, voor de mooie beoordeling! Wat heerlijk dat je zo tevreden bent met het product & de ontzorg service (inpakken & kaartje schrijven)! En wat een leuke kleurtjes had je ook uitgekozen voor het koffertje! We wensen Jan een koffertje vol geluk! Hopelijk tot de volgende keer in onze webshop Liefs, team Shuuske
Prachtig, origineel, geweldig geboortecadeau. Snelle goede service. Boven verwachting!!
Dank je wel Anita, voor de mooie review! Wat een lieve woorden en hoe super leuk dat het zelfs boven verwachting was ♥ Daar worden wij heel blij van! Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug in onze webshop. We wensen Liv heel veel plezier met haar mooie poppenwagen! Liefs, team Shuuske
Ben ontzettend blij. Mooi ingepakt, snel geleverd. Echt een Aanrader. Bestel zeker weer iets. Dank je well..
Dank je wel Amy voor de mooie review! Zoveel lieve woorden, wauw! Daar maakt ons hart een sprongetje van ♥ We zien je heel graag terug in onze webshop! liefs, team Shuuske
Prima service!
Dank je wel Bianca voor de mooie review! Super fijn dat onze service prima is bevallen! Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Alles top geregeld en top product
Dank je wel Jeitsje voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met ons top product ♥ daar worden wij heel blij van! We hopen je in de toekomst terug te mogen zien in onze webshop! liefs, team Shuuske
Prachtige spaarpot, persoonlijke benadering en snel geleverd
Dank je wel Linda voor de super mooie review! Wauw, we worden stil van zoveel mooie woorden! Super fijn dat het zo goed is bevallen. Hopelijk tot de volgende keer in onze webshop! liefs, team Shuuske
Besteld: spaarpot met personalisatie Mooi en netjes uitgevoerd, snelle service zeer waarheidsgetrouw volgens voorbeelden op website Waarom geen 10/10?: extra kosten voor paypal, spijtig! hoge verzendingskosten naar BE ENORM veel mails
Dank je wel Margot voor de mooie review! Wat fijn dat het product en onze service goed is bevallen! "Jammer" dat we geen 10 hebben gekregen, maar met een 8 zijn we dik tevreden hoor ♥ De extra kosten voor Paypal is omdat wij daar ook extra kosten voor maken, uiteraard zijn er ook betaalmethodes beschikbaar waarvoor geen extra kosten worden gerekend! De verzendkosten snappen wij helemaal, helaas zijn de verzendkosten naar België extreem hoog :( Als je feedback hebt over het soort mails dat je onnodig hebt ontvangen dan horen we dat graag, kunnen we kijken of we daar eventueel verandering in aan kunnen brengen! Bedankt in elk geval voor de waardevolle feedback, altijd fijn om ons te kunnen verbeteren :) Hopelijk tot de volgende keer in onze webshop! liefs team Shuuske
Goed bedrijf zeer tevreden
Dank je wel Sandra voor de mooie review! Super fijn dat je zo tevreden bent met ons cadeautje! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop Liefs team Shuuske
Meerdere bestellingen al geplaatst en elke keer zeer positief en goede kwaliteit
Dank je wel Marion, voor de mooie review! Wat super fijn dat je elke keer zo tevreden bent, daar worden wij heel blij van ♥ Hopelijk mogen we nog vaak cadeautjes voor je verzorgen! Liefs team Shuuske
Mooie site, duidelijke bestelinformatie en supersnelle levering
Dank je wel Ans voor de lieve beoordeling! Wauw, wat een mooie woorden.. we worden er stil van! Super leuk dat het zo goed is bevallen! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer terug zien in onze webshop :) Liefs, team Shuuske
Kind is meteen aan t spelen
Dank je wel Anja voor de mooie beoordeling! Ah wat leuk dat het kindje meteen aan het spelen is met haar mooie poppenwagen ♥ Heel veel plezier ervan! We hopen dat we je in de toekomst weer mogen verwelkomen in onze webshop! liefs, team Shuuske
Leuk kraamcadeautje, mooi paardje, netjes gepersonaliseerd en top geleverd!
Dank je wel Sonja, voor de mooie review! Wat leuk om te lezen dat jullie helemaal blij zijn met het product & de service! Daar doet ons ♥ een dansje van! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Heel blij met de mooie gepersonaliseerde poppenwagen.
Dank je wel Pauline voor de mooie review! Wat super fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met onze fantastische service ♥ Daar doen wij het voor! Hopelijk mogen we in de toekomst nog vaker cadeautjes naar jullie toe sturen :) Liefs, team Shuuske
Prima geregeld ,snel bezorgd ,en leuk ingepakt .
Dank je wel Hanny voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat het top is bevallen, daar worden wij blij van! :) We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. liefs, team Shuuske
Dank je wel Marjolijn voor de mooie review! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. Liefs, team Shuuske
Geweldige service, snelle levering en een prachtig mooi bankje voor het speelgoed van onze kleindochter. Heel erg blij mee!
Dank je wel Regina voor de lieve review! Wauw, we worden er gewoon stil van, zoveel lieve woorden! Super fijn om te lezen dat alles zo naar wens is verlopen & het bankje goed bevalt! We wensen jullie kleindochter Jelena veel plezier van het mooie bankje ♥ Liefs, team Shuuske
Snelle levering, mooi product en bovenal zorgvuldig ingepakt en verzonden.
Dank je wel R. voor de mooie review! Wat worden wij blij van zo'n enthousiaste beoordeling, super leuk! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske
Snelle levering van stoeltje. Alleen ik had niet verwacht dat de leyters geplakt zoyden zijn. Dacht dat het geborduurd zou zijn. Ik denk dat de letters er snel af zulken zijn. Dat iscerg jammer
Dank je wel Jacqueline voor de mooie review. Wat jammer dat het niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed. Helaas is het op het stoeltje niet mogelijk om te borduren, daarom hebben wij ervoor gekozen om ze te bedrukken. Dit wordt echter gedaan met hoogwaardige folie waardoor de letters normaal gezien wel heel goed erop houden! We hopen dat Jady lang van haar mooie poef mag genieten! liefs, team Shuuske
Mooi verzorgd pakje. Prima kwaliteit.
Dank je wel Mirjam voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat de verzorging & kwaliteit zo goed bevallen is! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! liefs team Shuuske