Mooi product , schattig ingepakt

Prettige benadering, bedrijf doet wat het beloofd

Mooie spaarpotjes voor de twins

Super mooi ingepakt bedankt hier voor

Helemaal top!

Super snelle service. Mooie artikelen mocht ik weer iets nodig hebben bestel ik zeker hier!

product en service boven verwachting

het was een 10 geworden als de bezorging van DPD beter was geweest. Bezorging een dag later dan beloofd in mail van DPD. Daar blijf je dus 2 dagen voor thuis :-(. Het product zelf.. de zeer vriendelijke en snelle service van de verkoper is geweldig!!! Misschien bezorgen via DHL of Post NL?

Helemaal goed!

Helemaal top. Goede en snelle afhandeling. Leuk ingepakt. Aanrader.

Nette en persoonlijke levering

Voor de 2e keer besteld omdat de eerste keer goed bevallen is

Leuke producten

Het contact verliep prettig, zowel telefonisch voor, als per mail na de bestelling. Levering op tijd volgens afspraak.

Perfect!!

Superleuk, snelle levering en erg leuk i gepakt

snel met persoonlijke touch

het stoeltje werd snel en goed ingepakt geleverd. wat nog wel een verbeterpunt kan zijn is dat je een voorbeeld te zien krijgt van jouw product met de door jouw gekozen lettertype, kleur en plaatjes.

Uitstekende kwaliteit en service

Super snelle, geweldige en vriendelijke service, zelfs vlak voor hun vakantie periode.

Super mooie schattige koffer ontvangen! Super service!!!

top geregeld

was allemaal in orde

Super vriendelijk en goede kwaliteit!

Levering netjes op tijd, goede kwaliteit, een leuke persoonlijke boodschap bij de bestelling en erg klantvriendelijk!

Enig kado voor de eerste verjaardag van onze zoon!

Snelle verzending en een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij! Was ook heel erg leuk ingepakt.

erg mooi cadeau gemaakt

heel duidelijke website om je cadeau te laten maken.

Geen mooie afwerking.

1.Moeilijk in elkaar te steken als je alleen bent. 2.Het ingebouwde plastiekje die je vijs doet vastvijzen moeten voor het houten gaatje trekken en hopen dat deze niet weer verschuift wanneer je de vijs vast vijst. Wat een geklungel! 3.Krassen , plekken op het geschilderde hout. 4. Veel te klein stuk Inpakfolie. Dan maar niet ingepakt. Echt wel teleurgesteld!

Leuke producten

Leuke producten, zeer snelle verzending. Prima prijzen

Een mooie kist voor later met alle herinneringen

Wat een super mooie kist! Mooie kwaliteit en mooi bedrukt! Super!!

Prima keuze en levering

Persoonlijke touch geeft gever en ontvanger goed gevoel. Duidelijke methode, dankjewel.

Product wordt met zorgvuldigheid verzorgd

Mijn tweede spaarpot besteld . Wederom mooi gemaakt , fijne communicatie. Het Winthager Shuuske zou ik eenieder aanbevelen.

Super service!

Prachtige cadeaus worden snel geleverd volgens omschrijving! Ik zal zeker vaker bestellen!!

Snelle, goede en persoonlijke service met mooie producten!

Goede prijs kwaliteit verhouding en het handgeschreven persoonlijke kaartjes is helemaal top!

Snelle en goede service, mooi product

Duidelijke website, voldoende keuze mogelijkheden.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Mooie snelle service!

Mooie koffertjes ontvangen, van goede kwaliteit en snelle levering.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal