Mijn eerste ervaring met Het Winthager Shuuske is zeer goed. Levering was zeer snel en precies volgens bestelling. Een mooie spaarpot, kwaliteit en keurig beletterd met persoonlijke naam. Ook nog mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap. Ik ga vaker bij deze winkel cadeaus bestellen!!
Dank je wel M.P. voor de fantastische review! Wauw, we worden er verlegen van, zoveel mooie woorden! Elk product bij ons besteld wordt met liefde door ons gemaakt & ingepakt, fijn als onze klanten dat dan ook op waarde weten te schatten bij ontvangst ♥ We zien je heel graag terug in onze webshop! liefs, team Shuuske
Het kado was snel klaar en was prachtig ingepakt. Ook het handgeschreven kaartje vond ik erg leuk en maakte het persoonlijk!
Dank je wel Pascalle voor de mooie review! Wij vinden de beleving van onze klanten erg belangrijk, super fijn dus om te lezen dat de persoonlijke touch zo wordt gewaardeerd. We hopen je in de toekomst vaker te mogen zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Je krijgt wat je besteld met persoonlijke touch.
Dank je wel Elma voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat onze persoonlijke service goed in de smaak valt! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. liefs, team Shuuske
Bij Shuuske een spaarpot besteld voor onze dochter. Deze is prachtig geworden en is daarnaast ook mooi ingepakt en snel en netjes bezorgd. Het enige verbeterpuntje zou een grotere gleuf zijn. Het papiergeld gaat er nu wat lastig in, waardoor je het meerdere malen dubbel moet vouwen.
Dank je wel Loni, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn om te lezen dat je ervaring met onze service & producten zo goed is bevallen! Daar worden wij heel blij van :) We begrijpen je feedback over de gleuf van de spaarpot! Echter krijgen we de basis spaarpotjes zo aangeleverd. Het verven en designen/bestickeren doen we zelf, maar de gleuf zit er dus al in. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! liefs, team Shuuske
Leuke mensen en mooie spullen
Dank je wel Kim voor de mooie review! Waauw, we worden er verlegen van, zo lief! Met een baan als de onze wordt je vanzelf een leuk mens :) En dat komt door onze lieve klanten! Hopelijk tot de volgende keer? Liefs, team Shuuske
Echt persoonlijke aandacht. Zo goed verzorgd, ik raad dit iedereen aan. compleet verrast
Dank je wel Ria voor de super lieve woorden! Wat worden wij blij van zulke tevreden klanten, hier doen we het voor :) We hopen dat Venna en Savi heel veel plezier hebben van hun mooie spaarpotjes ♥ Tot de volgende keer? Liefs, team Shuuske
Helaas was mijn bestelling te laat waardoor ik het niet meer nodg had
Dank je wel Sabiha, voor de review. Wat jammer dat het te laat geleverd is! Wij hebben de bestelling binnen 2 werkdagen verwerkt en verstuurd, super jammer dat de Post het daarna te laat heeft geleverd. Helaas hebben we geen invloed op wat er gebeurd nadat een levering bij ons de deur uit is gegaan. Excuses voor het ongemak. Liefs, team Shuuske
Voor ons de eerste keer dat we samen hebben gewerkt. Alles is heel goed en snel verlopen. Bedankt voor de service!
Dank je wel Bodycote voor de mooie review! Wij vonden het super leuk dat wij de mooie kussens mochten maken! We hopen dat we er in de toekomst nog meer voor jullie mogen maken ♥ Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot de volgende keer! Liefs, team Shuuske
De bestelling is perfect geregeld, het koffertje zag er zo uit als dat ik in gedachten had, heel mooi, alles vlot gegaan. Ook zo leuk is het handgeschreven briefje erbij, heel persoonlijk. Hartelijk dank ervoor. groetjes van een zeer tevreden klant
Dank je wel F. voor de mooie beoordeling! Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom vinden wij het extra leuk om te lezen hoe goed dit door onze klanten ontvangen wordt! Dat tovert een glimlach op ons gezicht :) We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze online cadeaushop! liefs team Shuuske
De uitvoering was helemaal zoals vermeld op de site. Leuk ingepakt me een persoonlijk toets door een handgeschreven kaartje erbij te voegen. Super leuk cadeautje om te geven en te krijgen.
Dank je wel Anke, voor de mooie beoordeling! Wauw wat een lieve woorden, daar worden we super blij van! Heel fijn om te lezen dat alles helemaal in orde is! We hopen je in de toekomst weer te verwelkomen in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Ik had een spaarpot besteld en deze is precies zo geleverd als ik het had gehoopt. Mooi verpakt, persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Ik ben erg tevreden en ga zeker nog meer bestellen
Dank je wel Regina, voor de lieve review! Elke tevreden klant is voor ons een vreugdedansje waard, jouw beoordeling maakt ons daarom heel blij! We hopen je in de toekomst nog een keer terug te zien in onze webshop. liefs, team Shuuske
De aangekochte cadeautjes zijn precies wat ik er van verwachtte. En er was ook en handgeschreven dankwoordje bij. Ik zal Shuuske zeker aanbevelen bij kennissen.
Dank je wel Diane, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. En al helemaal mooi dat je ons wilt aanbevelen bij kennissen, mond tot mond reclame is de meest waardevolle reclame die er is! We hopen je in de toekomst nog vaker te mogen helpen met mooie cadeautjes verzorgen ♥ Liefs team Shuuske
De ervaring was prima. Alleen jammer dat het dekentje dat erbij zit wat aan de kleine kant is.
Dank je wel Melissa, voor de beoordeling! Wat fijn dat de ervaring prima was, echter jammer dat je niet tevreden bent over het dekentje. Het dekentje wordt in ons atelier met de hand op maat gemaakt en zit als extra service bij de poppenwagen. Als we dit dekentje groter maken past het niet meer mooi in de poppenwagen. Hopelijk is het kindje toch heel blij met haar mooie cadeau! Liefs team Shuuske
Een hele leuke spaarpot voor onze kleinzoon, en de papa en mama van Jethro Jaxx vonden hem ook helemaal geweldig.
Dank je wel Carla, voor de mooie beoordeling! Wat super leuk dat Jethro Jaxx door oma verwend is met een mooie spaarpot ♥ En helemaal tof te lezen dat zowel oma als papa en mama de spaarpot zo geweldig vinden! Daar worden wij heel blij van :) Hopelijk tot volgende keer in onze webshop. liefs team Shuuske
Ik heb de houten vrachtwagen en kiepwagen besteld .. werden netjes met 3 weekdagen al geleverd, binnen een aangegeven rondblik van een uur. Heel leuk was het bijgesloten persoonlijke berichtje!
Dank je wel Yvonne voor de lieve review! Wat vinden wij het fijn als een klant helemaal tevreden is met onze service & producten ♥ Daar worden wij heel blij van! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop! liefs, team Shuuske
Super mooi gepersonaliseerd cadeau ontvangen! Snelle service en afhandeling! Top!
Dank je wel Sanne, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn om je enthousiasme te lezen, daar doen we het voor! We wensen Emilia heel veel plezier van haar mooie kraamcadeau pakket ♥ Liefs, team Shuuske
Het cadeau ziet er erg leuk uit. Mooi hout , goed glad afgewerkt. Leuk verpakt.
Dank je wel Tineke, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat zowel jij als je dochter zo blij zijn met de mooie kiepwagen! Heel veel plezier ervan ♥ Hopelijk tot de volgende keer bij Shuuske.nl! liefs, team Shuuske
Goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon Het pakketje zorgvuldig ingepakt Dank
Dank je wel Anneke voor de mooie review! Wat worden wij blij als een klant een goede ervaring deelt van onze service! Heel graag gedaan en hopelijk tot volgende keer in onze webshop! liefs team Shuuske
Snelle levering met een lief verjaardags kaartje
Dank je wel W, voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat alles netjes en snel geleverd is en dat ons kaartje wordt gewaardeerd! Elke blije klant is voor ons een glimlach op ons gezicht! Liefs, team Shuuske
Er werd snel gereageerd, persoonlijk ingepakt. Erg fijne ervaring.
Dank je wel Marijne, voor de mooie beoordeling! Wat een lieve woorden, daar worden wij heel blij van :) Fijn dat de hele ervaring goed is bevallen! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Het product is heel leuk. Binnen een aantal dagen binnen, dus dat is prima. Helemaal leuk dat er een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij zit.
Dank je wel Karin, voor de mooie review! Super blij worden van tevreden klanten zoals jij! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog vaker mooie cadeaus sturen ♥ Liefs, team Shuuske
Het ziet er heel mooi uit en leuk verpakt. Super
Dank je wel Rob voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat je het cadeau zo mooi vindt! Veel plezier met geven :) Hopelijk tot de volgende keer in onze webshop! liefs, team Shuuske
Snelle reactie, snelle levering en mooie prijs / kwaliteit!
Dank je wel Moniek voor de mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het koffertje en met onze service! Dat tovert een lach op ons gezicht! We hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop Liefs, team Shuuske
Ik had perongeluk de verkeerde kleur besteld en toen werd ik netjes gebeld of de kleur wel moest omdat het voor een jongen was en ik perongeluk Fushia aangeklikt had. Hele snelle levering ook en leuk ingepakt. Erg tevreden, tweede bestelling die ik gekocht heb.
Dank je wel Chantal voor de mooie beoordeling! We zijn heel blij te lezen dat je zo blij bent met onze service, daar doen we het voor! We hopen dat de spaarpot met turquoise nu naar smaak is :) misschien tot de derde bestelling in onze webshop ♥ Liefs team Shuuske
het zag er mooi uit maar het zijn eenvoudige plakletters beetje jammer had verwacht dat het er op gedrukt zat voor dat geld even kijken hoe lang het er op blijft zitten maar 1 ding scheeld de kinderen vonden ze mooi
Dank je wel Gretha voor de beoordeling. Wat jammer dat het een beetje tegenvalt. Elke bestelling wordt door ons met liefde ontworpen, gesneden en bestickerd. De stickers zijn van hoogwaardige folie en zullen er niet zomaar vanaf gaan gelukkig :). We zijn wel blij te horen dat de kinderen de spaarpotten mooi vinden! Liefs team Shuuske