Supersnelle service. Mooi ingepakt en wat ziet het er leuk uit! Helemaal tevreden.
Dank je wel Petronella, voor de mooie review! Wat een lieve woorden, we krijgen er kleur van op de wangen :) Super leuk dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! we hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. liefs, team Shuuske
Super leuk om een persoonlijk geschreven kaartje er bij te ontvangen! Zowel de keus om er een kaartje met tekst bij te bestellen en te kunnen kiezen voor de optie inpakken, maar vooral het bedank kaartje vanuit jullie! Dank daarvoor:)
Dank je wel Natas voor de mooie beoordeling! Wauw, wat een lieve woorden! Onze klantenservice staat met stip op 1, dus een review als deze maakt ons heel erg blij! We hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop ♥ Liefs team Shuuske
Zie boven; mooie kwaliteit en snel gemaakt, viel in de smaak bij kersverse ouders!
Dank je wel Floor, voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat jullie en ook de ontvangers zo blij waren met het mooie koffertje! Daar worden we heel blij van :) We hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop! liefs team Shuuske
Geweldige service. Ruime keuze. En wat een leuk en attent kaartje zeker voor herhaling vatbaar!
Dank je wel Joëlla, voor de mooie beoordeling! Klantenservice staat bij ons op nummer 1, dus hoe heerlijk om dit soort lieve woorden van klanten te mogen lezen! :) We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske
erg makkelijke site voor te bestellen, de verwerking is snel en duidelijk. en snelle levering.. en wat dan ook zo leuk is; een persoonlijk hand geschreven kaartje. dus in een woord geweldig!
Dank je wel Elona voor deze mooie review! Wauw, zo'n lieve woorden, we worden er stil van ♥ Wat vinden wij het heerlijk als onze service zo in de smaak valt, daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. liefs team Shuuske
Leuke spaarpot laten maken, snel geleverd.
Dank je wel Loes voor de mooie beoordeling. Super fijn om te lezen dat de spaarpot helemaal naar wens was! We hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop. liefs, team Shuuske
Snelle en duidelijk reactie op mijn vraag over mijn bestelling. Snelle levering en alles helemaal leuk als een pakketje ingepakt. Met nog een lief en persoonlijk hand geschreven kaartje erbij! Wat wil je nog meer
Dank je wel Esmee voor de mooie review! Wat een lieve woorden, we worden er verlegen van! Als we een klant blij kunnen maken met onze service, dan zijn wij vanzelf ook blij! We hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop! liefs, team Shuuske
Prachtig item
Dank je wel Jos, voor de mooie beoordeling! Fijn te lezen dat het item mooi was en ook snel geleverd! We zijn dankbaar voor de mooie bestelling. Liefs, team Shuuske.nl
Super leuk en origineel kraamcadeautje,de ontvangers waren er blij mee!
Dank je wel Sabine voor de mooie beoordeling! Wat onwijs fijn om te lezen dat niet alleen jullie maar ook de ontvangers zo blij waren met het cadeautje :) Daar krijgen wij een glimlach van op ons gezicht. We hopen je in de toekomst weer terug te zien voor meer mooie cadeaus ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Erg tevreden over mijn bestelling en levering!
Dank je wel Karen, voor de mooie review! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dat maakt ons blij :) We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! liefs, team Shuuske.nl
Zeer snelle levering. Ook heel netjes verpakt en dan krijg je ook nog een leuk handgeschreven kaartje erbij wat de bestelling nog leuker maakt.
Dank je wel B voor de mooie beoordeling! Wat worden we blij als we lezen dat onze klanten zo tevreden zijn :) we hopen dat je in de toekomst weer bij ons shopt! liefs, team Shuuske
Snel antwoord op een vraag, denken met je mee. Producten vlot geleverd. Ik zou er zo weer bestellen.
Dank je wel Mariska, voor de mooie review. Super leuk om te horen dat je zo weer bij ons zou bestellen! Als je in de toekomst nog een keer een cadeautje nodig hebt hopen we je terug te zien in onze webshop :) Liefs team Shuuske.nl
Ondanks dat de aankoop online is gedaan, krijg je echt het gevoel van een persoonlijke service. De aandacht die aan het cadeau wordt gegeven met een handgeschreven kaartje, echt super!
Dank je wel Danielle, voor de mooie beoordeling! Wat een super lieve woorden, precies zoals wij het graag willen doen overkomen op onze klanten :) Heel fijn dat het zo wordt gewaardeerd ♥ We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. Liefs, team Shuuske.nl
Zoals mijn eerste antwoord.....superblij met wat ik heb besteld. Op deze manier kan ik een heel leuk en origineel cadeau geven.
Dank je wel Anne-Marie voor je mooie review! Wij zijn superblij met een tevreden klant zoals jij! Heel veel plezier met het geven van het mooie cadeau. We hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop. liefs, team Shuuske
Op donderdag gebeld voor een koffertje met 'opa en oma' en op vrijdag in de gewenste kleuren en formaat al opgehaald. Stevig, mooi en geschikt als cadeau!
Dank je wel Linda voor de mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de bestelling. We hopen dat opa & oma ook blij zijn met het mooie koffertje :) Het lijkt ons leuk als je in de toekomst nog een keer shopt in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Mooi geworden. De letters en de kleur zijn zoals afgebeeld. Een flink bouwpakket, dat wel :)
Dank je wel Jolien, voor de mooie review! Wat fijn dat je blij bent met het mooie product! Was het, ondanks het bouwpakket, uiteindelijk wel allemaal goed gelukt? We helpen graag als het soms wat moeilijk lukt! Liefs, team shuuske.nl
Wat een keuze om het gewenste cadeau te personaliseren en wat een fijne mensen die zorgen dat het snel en prachtig verzorgd wordt. ik kom graag nog eens bij jullie terug.
Dank je wel Natalie voor de mooie review! Wauw, wat worden wij blij van een beoordeling zoals de jouwe! Wij vinden het heerlijk om onze klant een mooi verzorgd product te leveren, waarbij het een feestje is om het te ontvangen! Fijn dat dit bij jou gelukt is :) We zien je heel graag weer terug in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Heel mooi kistje besteld met naam, heel mooi geworden. Mooi ingepakt en een lief kaartje erbij. Ik ben er super blij mee
Dank je wel Pauline voor de mooie beoordeling. Je tovert een glimlach op ons gezicht met alle lovende woorden :) Super fijn dat je zo blij bent met je aankoop. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Super, erg leuk ingepakt met een gratis kaartje met geschreven tekst, en vervolgens ook nog een bedankt kaartje, ook het cadeau ziet er prachtig uit!
Dank je wel Hiltje voor je lieve review. Zoveel mooie woorden, we worden er verlegen van! Super fijn om te lezen hoe tevreden je bent :) We hopen je in de toekomst terug te mogen zien in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl
Mooie step, service was super. Super mooi ingepakt
Dank je wel Conny voor de mooie review! Wat super fijn om te lezen hoe tevreden je bent met alle aspecten van onze service, daar worden wij heel blij van! We hopen je in de toekomst nog meer mooie cadeaus te mogen leveren. liefs, team Shuuske.nl
Originele cadeautjes Klantvriendelijk
Dank je wel Monique voor de lieve beoordeling! Onze klant is koning(in) dus klantvriendelijkheid staat bij ons op 1! Super fijn om te lezen dat dat ook zo wordt ontvangen :) We hopen je in de toekomst nog eens terug te zien bij Shuuske.nl! liefs, team Shuuske
Snelle levering en super service. Tevens hele mooie, leuke gepersonaliseerde producten.
Dank je wel Stefanie voor de leuke beoordeling! Wij zijn super trots op onze producten, dus het is heerlijk om dan te lezen dat onze klanten ook zo blij ermee zijn! We leveren service met een glimlach, omdat elke order ons een glimlach geeft :) liefs, team Shuuske.nl
Snel geleverd en het zag er heel leuk en verzorgd uit!
Dank je wel Mieke voor de mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden was met de snelle levering en hoe het artikel eruit zag! We hopen je in de toekomst nog vaker te mogen verwelkomen in onze webshop. Liefs, team Shuuske
Al voor de tweede keer een gepersonaliseerde cadeau besteld en ben zeer tevreden. Altijd leuk om te zien hoe blij de ontvanger ermee is. Ik raad het Shuuske zeker aan. Tot de volgende keer !
Dank je wel Cindy voor de mooie review! Wat super leuk dat je al twee keer bij ons geshopt hebt en de ontvangers er beide keren blij mee waren ♥ daar worden wij heel blij van! We hopen je nog vaak te mogen helpen met mooie cadeaus voor blije ontvangers :) Liefs, team Shuuske.nl
Heel leuk ingepakt, persoonlijk kaartje erbij, wat een mooi cadeau
Dank je wel Ellen voor de mooie beoordeling! We zijn blij te lezen dat het cadeautje met liefde werd ontvangen :) Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen in onze webshop! Liefs, team Shuuske.nl