Goede service en gewelldige communicatie. Voor herhaling vatbaar!

Is een heel mooi cadeau

Snelle levering en mooi verpakt met een lief kaartje erbij

Snel en persoonlijk

Het product werd supersnel geleverd en er zat een heel lief handgeschreven kaartje bij!

Prima service en mooi product

Mooi bedrukt en veilig verzonden

Super blij mee

Koffertje gegeven als kraamcadeau en dat viel super goed in de smaak! :) ook mooi ingepakt. Bedankt voor het lieve kaartje erbij. Groetjes

Hele prettige ervaring

Heel oplettend, ik was iets vergeten door te geven, en dat hebben ze geconstateerd en gecorrigeerd

Bestelling zag er leuk uit

Zeer verzorgd en snelle bezorging

Heel erg leuk verpakt en snel geleverd! Blij mee dank u wel

Geweldig!

Ik heb een gepersonaliseerde spaarpot met geboortedatum besteld en daarbij een kaartje. Ik heb perongeluk het jaartal van de baby verkeerd doorgegeven( 2020 ipv 2021). Ik werd door Shuuske gebeld en hierna gevraagd, zij hadden door mijn tekst gezien dat het om een baby gaat en dat de datum dus niet klopt. Ik vond dit echt geweldig, nog nooit mee gemaakt dat personeel hier zo strak op heeft gelet! Heel erg bedankt. toppers! Ik zal hier zeker vaker wat bestellen.

Top producten

Speelgoedkist besteld: zeer stevig en degelijk. Knap afgewerkt! Zeteltje: naar verwachtingen. Zeker dik in orde ! Snelle levering en mooi ingepakt in cadeaupapier zoals gevraagd!

Gemakkelijk een keuze voor een houten poppenwagen via de website kunnen maken. Erg leuk dat je zelf de kleuren en afbeeldingen kan kiezen! Super snelle service en heel leuk ingepakt!!! Erg leuk kraamkado en dat vonden de kersverse ouders ook!

Goede bezorging , mooi kado.

Hele leuke spaarpot , mijn dochter was er blij mee voor de kleine.

Snel en mooi.

Snelle bezorging met een persoonlijke touch!

Een kraamkoffertje besteld en was binnen 2 dagen in huis. Super leuk om een persoonlijk briefje erbij te vinden, dat maakte het voor mij extra speciaal. Koffertje is van mooie kwaliteit en de opdruk ziet er super goed uit! Helemaal happy mee!

Prima makkelijk in elkaar te zetten kist en leuk persoonlijk kaartje erbij hele snelle levering

Snelle levering len euk ingepakt

Koffertje besteld met naam, mooi resultaat en netjes ingepakt en snel geleverd

Mooi koffertje met hele mooie opdruk !

Goed contact gehad voor mijn wensen met een lief briefje in het pakketje ! Leuk verpakt ! Heel blij mee

Prachtig!

Voor de 2e keer een bestelling gedaan van een koffertje met naam. Ze zijn zò leuk om te geven! Mooi ingepakt en snelle levering.

Goed!

Snelle service en mooie kwaliteit! Denken ook goed met je mee.

Super leuke bestelling geplaatst

Erg leuk kraamkado besteld de jonge ouders waren er erg blij mee!

Goede service.

Goede service en goede communicatie

Vlot , correct en volgens afspraak afgehandeld!

Produkten met toebehoren volgens afspraak en ruim binnen de gestelde termijn geleverd!

Tevrede

Bestelling verliep naar wens

Heel erg bedankt voor het mooie inpakken en het lieve kaartje erbij . Mijn zoon en schoondochter zijn er erg blij mee, vinden het een mooie auto . Dus zeer tevreden Groetjes Ina

Prima verzorgd!! Snelle levering!!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal