Prima verzorgd!! Snelle levering!!
Dank je wel Heleen voor de lieve beoordeling! Elke tevreden klant is voor ons rede voor een feestje! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen bij Shuuske.nl! Liefs, team Shuuske
Product zoals afgebeeld en klantvriendelijk personeel (telefonisch)
Dank je wel Jennifer, voor de mooie beoordeling! Super fijn dat je onze klantvriendelijkheid zo positief ontvangt, wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden! Hopelijk tot volgende keer bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske
Ik had een bedrukt cadeau besteld! Snelle levering , mooi gemaakt en super leuk ingepakt! Er wordt echt aandacht aan besteed
Dank je wel Kimberley voor de mooie beoordeling! Wat heerlijk om te lezen dat je zo tevreden bent én dat alle liefde die we in onze producten stoppen ook voelbaar is! Heel veel plezier ervan en hopelijk tot de volgende keer bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske
De bestelling was snel klaar en erg netjes afgewerkt. Blij mee!
Dank je wel Ive voor de mooie beoordeling! Super fijn om te lezen dat je blij bent met onze fijne service & de afwerking! We hopen je in de toekomst weer terug te zien bij Shuuske.nl Liefs team Shuuske.nl
Super snelle levering, telefonisch contact gehad omtrent een foutje van mijzelf in de naam, en correct verwerkt door een zeer vriendelijke dame. Een echter aanrader!
Dank je wel Clara, voor de mooie beoordeling! Super fijn om te lezen dat alles zo goed bevallen is, daar worden we heel blij van! We hopen je in de toekomst weer terug te zien bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske.nl
wat een geweldig bedrijf ze houden rekening met je lever wens, er werd zelfs over gebeld ik had 1 vrachtwagen en 1 treintjes spaarpot met naam besteld het was nog mooier dan ik had verwacht er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. dus zoek je je iets moois bestel het hier zeker een aanrader.
Dank je wel Carolien voor de mooie order! Wauw, we worden gewoon stil van zoveel lieve woorden! :) Super leuk dat onze service & producten zo goed zijn ontvangen! We hopen je gauw weer te zien bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske
Super snelle levering met bedrukking, mooi product en met onwijs veel liefde ingepakt. Er zat een lief, handgeschreven kaartje bij voor de jarige, maar ook voor de besteller. Wat een super service, zo zie je het niet vaak meer!
Dank je wel Danice voor de mooie beoordeling! Wauw wat een lieve woorden, we worden er helemaal blij van :) Onze klant is goud waard, dus we zetten graag een extra stap om jullie tevreden te maken! We hopen je in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen bij Shuuske.nl! Liefs team Shuuske.nl
Snelle levering, leuk ingepakt en een persoonlijk geschreven kaart erbij. Wat leuk!
Dank je wel Didi voor je mooie beoordeling! Super fijn om te lezen dat onze persoonlijke service zo goed bevallen is! We hopen dat je in de toekomst weer gezellig shopt bij SHuuske.nl! Liefs, team Shuuske.nl
Product precies zoals omschreven.
Dank je wel Karin voor je lieve beoordeling! We doen een dansje van blijdschap bij het lezen van zulke mooie woorden :) Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske
Ik bestelde het artikel en op 2 werkdagen was het geleverd. Het fietsj is geweldig! Mooi op zicht mooie afwerking Super handleiding zat op 5 min in elkaar. Ben super tevreden en raad dit artikel echt aan!
Dank je wel Ellen voor de mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het fietsje! Heel veel plezier ervan :) We hopen dat je in de toekomst weer gezellig shopt bij Shuuske.nl Liefs team Shuuske
De klantvriendelijkheid van Shuuske is ontzettend goed! Ze denken goed met je mee, en maken het cadeau ontzettend persoonlijk. Super!
Wauw Nanette, we zijn stil van jouw mooie beoordeling! Onze klant staat altijd bovenaan, dus om dan te horen dat onze klantvriendelijkheid zo wordt gewaardeerd is voor ons een kadootje! Dank je wel! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske
Hele fijne service. Koffertje in het echt nog mooier!
Dank je wel Sana voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te horen dat het koffertje in het echt nóg mooier is! Dat maakt onze dag goed :) We hopen je weer terug te zien bij Shuuske.nl. Liefs team Shuuske.nl
Fijn! Het persoonlijke berichtje bij de bestelling is ontzettend lief en maakt het een fijne plek om te bestelllen.
Dank je wel Femke voor je mooie beoordeling! We worden er verlegen van zo leuk! Ons hart maakt een sprongetje als we lezen dat we een fijne plek zijn om te bestellen. Hopelijk mogen we je volgende keer weer een glimlach op het gezicht toveren als je bestelt bij Shuuske.nl. Liefs, team Shuuske.nl
Zoals de titel zegt. Van de keuzes die je hebt tot het handgeschreven kaartje erbij! Uiterst tevreden!
Dank je wel Stephanie voor de mooie beoordeling! Het feit dat je uiterst tevreden bent is voor ons het mooiste compliment om te krijgen! Hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer bij Shuuske.nl! Liefs, team Shuuske.nl
Hele goeie service. Ik werd gebeld want er was wat in mijn bestelling wat niet kon. Super lieve mevrouw. Product is ook erg snel verstuurd en het lieve kaartje erbij, geeft je als klant een heel goed gevoel. Daarvoor mijn dank. En zal zeker in de toekomst weer wat bestellen.
Dank je wel, we krijgen er blosjes van op de wangen; zoveel lieve woorden! Onze klanten zijn goud waard, dus we zetten graag een stapje extra om ze tevreden te maken! Super fijn dat dat zo gewaardeerd wordt. We hopen je in de toekomst weer net zo goed van dienst te mogen zijn. Liefs, team Shuuske.nl
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Een lief persoonlijk kaartje erbij, dat werd erg gewaardeerd.
Dank je wel Marjan voor de mooie beoordeling! Persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel staan, leuk dat het dan ook zo goed wordt ontvangen! Dank voor de waardering :) We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij SHuuske.nl! Liefs, team Shuuske.nl
Goed geregeld.. Ziet er mooi uit..
Dank je wel Aline voor de Top beoordeling :) Fijn dat alles goed verlopen is en de producten naar wens zijn. Hopelijk zien we je in de toekomst weer bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske.nl
Prachtige producten, snel geleverd.
Dank je wel Mandy voor de lieve beoordeling! Wat fijn dat onze snelle levering en onze producten zo goed worden ontvangen! Heel veel plezier voor de ontvanger :) Hopelijk zien we je gauw weer bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske.nl
Erg goed. Keurig op tijd. Precies zoals ik gedacht en besteld had. Kado leuk ingepakt. Inmiddels poppenwagen afgeleverd. Met veel enthousiasme ontvangen. Blij mee.
Dank je wel Evelyn voor de mooie beoordeling! We worden bijna verlegen van zoveel complimenten! En al helemaal leuk dat de poppenwagen ook door de ontvanger met enthousiasme werd ontvangen :) Hopelijk tot volgende keer bij Shuuske.nl! Liefs, team Shuuske
Snelle verzending, mooi verpakt en met veel zorg.
Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Heel fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, daar worden wij blij van! Hopelijk tot snel weer bij Shuuske.nl
Dikke prima
Beste Greetje, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat onze snelle verzending zo in de smaak is gevallen en dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Een mooi kadootje om te geven en te krijgen;-)
Beste Alice, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat we je zo een mooi cadeautje hebben mogen maken wat zeker ontzettend leuk is om te geven maar nog leuker om te krijgen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle service en goed material.
Beste Gaby, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het materiaal en de service die wij bieden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Hele mooie letters. Van uitstekende kwaliteit . Ook hele snelle verzending!!
Beste Hanneke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we je zo blij hebben kunnen maken met de mooie stickers en dat je tevreden bent over de kwaliteit ervan! Dat ze snel in huis waren is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Hele fijne ervaring. Snelle terugkoppeling en lieve attentie. Er werd mee omgegaan met oog op de klant. Product was een cadeau, ze hebben verpakkingspapier meegegeven en een leuk briefje erbij geschreven. Zeer geapprecieerd.
Beste Rachelle, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat we samen tot een mooi eindresultaat zijn gekomen en dat het verpakkingspapier en het handgeschreven kaartje zo in de smaak zijn gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.