Prima verzorgd!! Snelle levering!!

Mooie spaarpot en klantvriendelijk

Product zoals afgebeeld en klantvriendelijk personeel (telefonisch)

Goed product en goed geholpen

Ik had een bedrukt cadeau besteld! Snelle levering , mooi gemaakt en super leuk ingepakt! Er wordt echt aandacht aan besteed

Snelle fijne service

De bestelling was snel klaar en erg netjes afgewerkt. Blij mee!

Snel en zeer correct

Super snelle levering, telefonisch contact gehad omtrent een foutje van mijzelf in de naam, en correct verwerkt door een zeer vriendelijke dame. Een echter aanrader!

geweldig

wat een geweldig bedrijf ze houden rekening met je lever wens, er werd zelfs over gebeld ik had 1 vrachtwagen en 1 treintjes spaarpot met naam besteld het was nog mooier dan ik had verwacht er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. dus zoek je je iets moois bestel het hier zeker een aanrader.

Wat een fantastisch bedrijf!

Super snelle levering met bedrukking, mooi product en met onwijs veel liefde ingepakt. Er zat een lief, handgeschreven kaartje bij voor de jarige, maar ook voor de besteller. Wat een super service, zo zie je het niet vaak meer!

Snel en persoonlijk

Snelle levering, leuk ingepakt en een persoonlijk geschreven kaart erbij. Wat leuk!

Uitstekende service. Prijs en kwaliteit perfect.

Product precies zoals omschreven.

Super!!!

Ik bestelde het artikel en op 2 werkdagen was het geleverd. Het fietsj is geweldig! Mooi op zicht mooie afwerking Super handleiding zat op 5 min in elkaar. Ben super tevreden en raad dit artikel echt aan!

Geweldig!

De klantvriendelijkheid van Shuuske is ontzettend goed! Ze denken goed met je mee, en maken het cadeau ontzettend persoonlijk. Super!

Hele fijne service. Koffertje in het echt nog mooier!

Fijn, persoonlijk en snelle levering

Fijn! Het persoonlijke berichtje bij de bestelling is ontzettend lief en maakt het een fijne plek om te bestelllen.

Fantastisch van bestelling tot bezorging!

Zoals de titel zegt. Van de keuzes die je hebt tot het handgeschreven kaartje erbij! Uiterst tevreden!

Hele goeie service. Ik werd gebeld want er was wat in mijn bestelling wat niet kon. Super lieve mevrouw. Product is ook erg snel verstuurd en het lieve kaartje erbij, geeft je als klant een heel goed gevoel. Daarvoor mijn dank. En zal zeker in de toekomst weer wat bestellen.

Persoonlijk, naar wens, snel geleverd

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Een lief persoonlijk kaartje erbij, dat werd erg gewaardeerd.

Goed geregeld.. Ziet er mooi uit..

Geweldig!

Prachtige producten, snel geleverd.

Prima alles voor elkaar. Top.

Erg goed. Keurig op tijd. Precies zoals ik gedacht en besteld had. Kado leuk ingepakt. Inmiddels poppenwagen afgeleverd. Met veel enthousiasme ontvangen. Blij mee.

Geweldig !

Snelle verzending, mooi verpakt en met veel zorg.

Goed, snelle verzending

Dikke prima

Een cadeau dat niet wordt vergeten

Een mooi kadootje om te geven en te krijgen;-)

Goed geregeld

Snelle service en goed material.

Prachtige stickers van uitstekende kwaliteit

Hele mooie letters. Van uitstekende kwaliteit . Ook hele snelle verzending!!

Super fijn!

Hele fijne ervaring. Snelle terugkoppeling en lieve attentie. Er werd mee omgegaan met oog op de klant. Product was een cadeau, ze hebben verpakkingspapier meegegeven en een leuk briefje erbij geschreven. Zeer geapprecieerd.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal