Snelle levering en uiterst vriendelijk te woord gestaan
Beste Inge, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top dat we samen tot een mooi eindresultaat zijn gekomen en dat het pakketje snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelke levering
Beste Angelic, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en je het als uitstekend hebt ervaren! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
prettig
Beste Karin, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat het gemakkelijk was om een bestelling te plaatsen en dat je het als prettig hebt ervaren! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Geweldig leuk gepersonaliseerd kadootje kunnen bestellen. Een persoonlijk en liefdevol kaartje zat erbij toen ik het pakje ontving. Redelijke prijs!
Beste Coranne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat het kaartje zo in de smaak is gevallen en dat je zo tevreden bent over onze prijs en de afwerking! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Superleuke badcape met naam besteld. Ziet er geweldig uit, snelle levering, leuk ingepakt en lief handgeschreven berichtje erbij.
Beste Alette, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat de badcape met naam zo in de smaak is gevallen en dat je het handgeschreven kaartje zo leuk vindt! We pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle levering, klantvriendelijk!
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de klantvriendelijkheid! Dat het pakketje zo snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snele levering,en super schattig bankje voor onze kleindochter.
Beste Miranda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat onzettend leuk dat we jullie kleindochter zo blij hebben kunnen maken met het schattige bankje! Heel veel speelplezier gewenst en mooie herrineringen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mijn probleem werd zonder problemen opgelost. Erg fijn! En vriendelijke mensen aan de lijn en over de mail. Top!
Beste Angela, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen om samen tot een mooi eindresultaat te komen! Top dat je to tevreden bent over onze service! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Heb meerdere producten besteld, zeer tevreden.
Beste Rachell, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat ontzettend leuk dat je al meerdere producten hebt besteld bij ons en dat je zo tevreden bent over onze service! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Handgeschreven kaartje als bedankje voor de leuke order vond ik erg leuk. Bestelling was snel binnen.
Beste Daphne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat het persoonlijke handgeschreven kaartje zo in de smaak is gevallen! Dat het pakketje snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Zeer vriendelijk, zeer snel, heel accuraat en veren mee waar nodig, ik ben fan. Marianne
Beste Marianne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk een fan erbij! Wij denken graag met je mee om tot een mooi eindresultaat te komen! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
De geschenken prachtig ingepakt, met een leuk kaartje, kadootjes zijn extra feestelijk om te geven!
Beste Joyce, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat het een feestje was om uit te pakken en te geven! Het kaartje is met liefde geschreven, het is dan extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Zeer aardige mevrouw ,goede adviezen .
Beste Wouda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat super om te lezen dat je ons een perfect bedrijf vind en we denken graag met je mee om tot een mooi eindresultaat te komen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle service, snelle levering en erg blije acceptant. Zeker het aanbevelen waard.
Beste Bianca, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je ons zou aanbevelen! De snelle service en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop vinden wij belangrijk het is dan fijn als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Het was een superleuk geschenkje. Mooi ingepakt en een tof kaartje erbij geschreven. Echt heel leuk om een bestelling zo aan te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Beste Leen, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat we je zo blij hebben kunnen maken met het geschenkje en dat het handgeschreven kaartje zo in de smaak is gevallen! Het cadeautje pakken we met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ik was al heel blij dat ik een super mooi, niet alledaags en een bedrukt kraam cadeau voor mijn nicht had gevonden. Wat ik jammer vond is dat het bedrag van het cadeau steeds hoger werd. Eerst met € 5 voor de drukkosten en daarna nog € 6 voor de verzendkosten. De drukkosten snap ik...Ik doe vaker online aankopen en meestal hoef je bij een bedrag van € 50 of meer geen verzendkosten meer te betalen. Maar jullie hebben het helemaal goed gemaakt met een hele lieve handgeschreven kaart. En niet onbelangrijk te vermelden...mijn nicht was heel blij met de poef. De naam van haar dochter was mooi bedrukt. En daar ging het om. Dank jullie wel!!!
Beste Ann, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat super om te lezen dat je ondanks de bijkomende kosten je nicht ontzettend blij hebt kunnen maken met de poef! Dat er heel veel mooie herinneringen met de poef gemaakt mogen worden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Erg tevreden met het bestelde product (badcape met naam). Snelle levering met een persoonlijke boodschap erbij.
Beste Emma, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo blij bent met de badcape en dat het persoonlijke kaartje zo in de smaak is gevallen! Dat het pakketje snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snel en netjes geleverd. Met inpakfolie en linten e.d.
Beste Ria, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo blij bent met de levering en het inpak materiaal wat erbij geleverd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Goed geregeld goede service
Beste Eric, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en de communicatie! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Koffertje ziet er precies uit zoals de foto + snelle levering. Heel blij met het eindresultaat!! Dankjewel!
Beste Lindsey, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we je zo blij hebben kunnen maken en je zo tevreden bent met het koffertje en onze snelle levering! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
De keuze is reuze maar wij kozen voor de stoeltjes met naam. Alles keurig geleverd zoals besteld. Met zorg verpakt en een feestje om te geven.
Beste Inge, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een goede keuze! En wat ontzettend leuk dat jullie het een feestje vinden om te geven. Super dat je de site als overzichtelijk en origineel ervaart en dat er heel veel mooie herrineringen met het stoeltje gemaakt mogen worden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Precies zoals op de site, snel verstuurd en heel leuk verpakt. Echt een aanrader!
Beste Elaine, Bedankt voor je mooie beoordeling! Geweldig dat je ons een aanrader vindt! We pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken, wat leuk dat dit zo goed in de smaak is gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Supermooie kraamcadeaus, met de hand bestickerd voor een mooie prijs! Ontzettend leuk om cadeau te geven en te krijgen!
Beste Esther, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top om te lezen dat je zo ontzettend blij bent met het kraamcadeau en dat je tevreden bent over de prijs. Het is gemaakt met liefde en dan is het ook extra leuk om te geven maar stiekem ook heel leuk om te krijgen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Superleuk koffertje met een persoonlijk berichtje voor mij als besteller erbij! Erg leuk om te krijgen én te geven!
Beste Sofie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Zo ontzettend leuk dat je zo blij bent met het koffertje en dat het persoonlijke berichtje zo goed in de smaak is gevallen! Wij vinden het ook zo leuk om te geven maar ook natuurlijk om te krijgen! Hopelijk zien we je snel weer Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Top ervaring. Goede service. Goed te bereiken via de mail en snel.antwoord! Denkt met de klant mee!
Beste Wilma, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we samen tot een mooi eindresultaat zijn gekomen en we denken graag met je mee! Top om te lezen dat je onze service zo goed vindt en dat je een goede ervaring met ons hebt. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.